Bästa klädbutiken, så glad att jag har hittat er. Snygga, prisvärda och bekväma kläder. ALLA ni som arbetar där är alltid trevliga och ger en fin service. Älskar era livesändningar, då vågar man ä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vill framföra ett stort tack! Jag har handlat hos er förut, men tänkt att jeans kommer jag nog inte kunna ha. Tog mod till mig och beställde. De sitter så fint! Nu har jag ett par jeans och det kä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har svårt att hitta kläder som passar och personalen var otroligt hjälpsam med att hitta något som passade mig. Köpte ett par byxor som visade sig vara för stora när jag väl började använda dem. Då ja... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag älskar mitt ny slaskis galonset stl 170+ å även om jag är 182 cm så passar byxorna riktigt bra men på jackan är ärmarna lite korta så för min del skulle de vara underbart om smilebutiken skulle ut... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...
Sågvägen 2, 184 40, Åkersberga, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Tack för snabb leverans! Byxorna passade perfekt så jag är nöjd!

Odpowiedź od Smilebutiken
Snabb leverans. Men deras måttabell stämmer inte överhuvudtaget. Köpte XL i en byxa. Enligt tabellen skulle den passa och tom lite luftig/stor.
Sitter åt som tusan !!!!

Odpowiedź od Smilebutiken
Så fina Capribyxor men tyvärr stämde inte alls måtten som uppgavs på storlekarna. Jag mätte precis innan beställning.
Redigerat omdöme: Hade inte läst beskrivningen att måtten är plaggets mått. Men efter dialog med personal från Smilebutiken fått förståelse för detta och beställer snart en större storlek.

Enormt mjuka och sköna byxor. Köpte L perfekt i längd jag är 163 kort med mage😉
Snabb leverans som vanligt tack

Odpowiedź od Smilebutiken
Tack för hjälpen när jag ”strulade” till det med beställningen! Ni är ett föredöme och så vänliga och hjälpsamma!
fantastisk klädsel
fantastiska utstyrslar, rimliga priser och snabb leverans. Jag kunde köpa vad jag ville från Smile-butiken. Jag har äntligen hittat en klädhandlare som tilltalar min stil.
Så fin butik med massor av fina varor och med trevlig serviceminded personal!
Fick tom. hjälp att slå in alla mina varor i fina julpapper! Super!
Kan man ge 10 stjärnor? Om man kunde det skulle jag vilja ge Smilebutiken.se det! Jag hade beställt två likadana koftor och då fick jag ett sms om det var riktigt eller om jag av misstag tryckt in två likadana. Så fint att ens bemöda sig att fråga! Fick mina koftor idag och är supernöjd både med dem och den supersnabba leveransen! Tack för allt och jag kan verkligen rekommendera denna shop! God Jul!! 🤶🏻🎄

Odpowiedź od Smilebutiken
Tycker att det blir dyrt att returnera varor som inte passar. Bättre att handla på plats om man har den möjligheten.

Odpowiedź od Smilebutiken
Köpte outdoor byxor som inte fungerade på mig. Hemska skav av sömmar. Butiken var snabb med att ge respons tillbaka och tog tillbaka byxorna. Känns tryggt att bli lyssnad på vid ett dyrt köp som detta och jag kommer definitivt köpa igen av butiken när det är något annat jag eller barnen behöver 👍

Odpowiedź od Smilebutiken
Köpte en stickad lång svart klänning. Superskön och helt rätt storlek.
Snabbt och enkelt+god kommunikation. Top nodge👌

Odpowiedź od Smilebutiken
Alltid bra live-videos, alltid trevliga och tillmötesgående, svarar snabbt på frågor, tar emot tips o ev kritik på ett bra sätt, bra kvalité på produkterna, de har roliga idéer!

Odpowiedź od Smilebutiken
Byxorna skulle ha hög midja men var inte ens i närheten av att nå upp till naveln. De satt också fult i grenen. Dessutom var jag tvungen att betala för returfrakt, så totalt 100 kronor i sjön.

Odpowiedź od Smilebutiken
Fantastisk snabb leverans varje gång, och så himla fina kläder. Gillar att ni skriver måtten på plaggen, det gör allt SÅ mycket enklare. Bästa klädbutiken online!

Odpowiedź od Smilebutiken
Bra utbud, bra kvalitet och snabba leveranser. :)
Deras eget varumärke "Way of Sweden" ligger helt klart bland mina favoriter.
Mycket nöjd med mina två beställningar som dessutom passade. Fina kläder. Brukar inte skicka efter kläder annars.
Snabb leverans. Inte sista beställningen från er inte. Rekommenderas varmt.
Hejsan, låg midja, liten i storleken, enl mina mått. men snabb leverans. mvh Sainy.
Bra produkter. Snabba leveranser. Bra storlekar! Positivt att man kan hitta vackra kläder i större storlek.
Så nöjd fina kläder och trevliga personal.