Bästa klädbutiken, så glad att jag har hittat er. Snygga, prisvärda och bekväma kläder. ALLA ni som arbetar där är alltid trevliga och ger en fin service. Älskar era livesändningar, då vågar man ä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vill framföra ett stort tack! Jag har handlat hos er förut, men tänkt att jeans kommer jag nog inte kunna ha. Tog mod till mig och beställde. De sitter så fint! Nu har jag ett par jeans och det kä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har svårt att hitta kläder som passar och personalen var otroligt hjälpsam med att hitta något som passade mig. Köpte ett par byxor som visade sig vara för stora när jag väl började använda dem. Då ja... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...
Sågvägen 2, 184 40, Åkersberga, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Snabb leverans och otroligt fina kläder. Tack! Ni är bäst 🤍

Odpowiedź od Smilebutiken
Så oengagerad personal står och hänger vid kassan. Efter att gått runt själv utan någon bryr sig, provat utan någon hjälp. Ställer en fråga blir hänvisad till ett ställ med kommentar här kan du se. Expedit Skyndar tillbaka till kassadisken för att hänga där. De yngre verkar väldigt ointresserade när man själv är äldre. Nej tack nu fick jag samma känsla som för två år sedan

Odpowiedź od Smilebutiken
Alltid nöjd med Smilebutiken! Så roligt med deras livesändningar också, och att de använder sin egen personal för att visa upp kläderna. Det känns nästan som att man känner de anställda vid det här laget! Vid en reklamation en gång var kundservicen superb.

Odpowiedź od Smilebutiken
Mindre än ett dygn från beställning till leverans i brevlådan, bättre kan det inte bli!

Odpowiedź od Smilebutiken
Jag köpte Viola tröja grön a 399 kronor- mycket dålig kvalite, nopprar sig efter första tvätt, följr tvättinstruktioner. Köp inte. Efter kontakt med Smile har jag fått pengar tillbaka efter reklamation. Mycket bra service från Smile👍👍👍

Odpowiedź od Smilebutiken
Sköna byxor som kräver lite smidighet för att få på sig😁
Kunde varit lite högre bak i linningen,höga framtill ,går upp över magen,vilket är ett plus.
Stretchiga.

Odpowiedź od Smilebutiken
Toppenbutik. Snabba leveranser. Mycket trevlig personal. Bra kläder till bra priser och olika storlekar. Deras marknadsföring är bra och vänder sig till alla kategorier av kunder. Har alltid varit så nöjd med deras kundpolicy. Kan inte vara annat än mycket nöjd.

Odpowiedź od Smilebutiken
Blev såå nöjd med butiken i helhet! Kunna gå in och klämma o känna på plagg som passar mig med en större storlek! Dessutom personal(Carina)som hjälpte till! Stort tack! Det blev blusen Alessia mm

Odpowiedź od Smilebutiken
Supersnabb leverans. Beställde fel längd på byxorna, så jag mejlade direkt jag såg det. Fick jättesnabbt svar att dom ändrar det. Superservice. 🥰

Odpowiedź od Smilebutiken
Jättefin och skön parkas Eva.
Storlek 50/52 stämde bra. Fin vinröd färg. Kommer att bli ett favvo-plagg.

Odpowiedź od Smilebutiken
trevlig och serviceminded personal, gav god hjälp vid att välja storlek vid online köp.
oerhört snabb leverans, jackan var framme redan dagen efter jag beställde den.

Odpowiedź od Smilebutiken
Tyvärr blir det inte fler byxor av denna modellen. Första dagen satt de bra. Lite "korv" över magen. Bred bra resår, önskar att byxan gick högre. Jag har ingen rumpa så de åker ner, använder hemma där jag kan gå och dra i dem. Superbra material!!. Och skön att bära,fina färger.

Odpowiedź od Smilebutiken
En fantastisk bra butik att handla kläder ifrån! Snabba leveranser och trevligt bemötande. Kommer snart att lägga en ny order igen💕✨️😃

Odpowiedź od Smilebutiken
Beställde jeans Shantal bootcut 44/46 längd 30. Brukar beställa den längden men dessa var väldigt långa mer än 10-15cm för långa. Tyckte de satt bra först, lite stora i midjan. Men efter jag gått lite i dom gled de ner och resåren i midjan viker sig och skaver lite. tyvärr är de också lite för snäva vid knäna så de glider upp där. Tycker att i lite större storlekar borde de vara större där också men så är aldrig fallet. Synd på en snygg byxa men tyvärr inget för mig. Fick fantastisk hjälp av Carina på kundtjänst som hjälpte mig lösa problemet. Får titta efter en annan modell som passar bättre.

Odpowiedź od Smilebutiken
Bara älskar er och ert koncept! Det blir så enkelt att handla era kläder då ni visar dem live. Jag har exakt samma mått som Susanne så jag håller koll på vilken storlek hon har på sig. Ni har så fina kläder och de är av så bra kvalitet. Berättar om er för alla jag känner och de är också lika nöjda. Så jag rekommenderar varmt er alla att handla här. Besök butiken om ni kan eller handla på nätet. Följ dem på sociala media om du kan. Se deras live-sändningar där de provar och visar upp kläderna. Tjejerna i butiken har alla olika längd och mått. Finns kläder för alla. Älskar att det finns byxor (vissa) i fem (5!) olika längder.

Odpowiedź od Smilebutiken
Bra service och otroligt fina och sköna kläder. Kommer aldrig köpa vanliga byxor igen nu när jag hittat de här. 😍

Odpowiedź od Smilebutiken
Beställde byxan i lördags, byxorna kom idag måndag, otroligt snabb leverans Köpte freequent shandal bootcut längd 34 power dam black stl 3xl=48/50
Och de satt som en smäck, underbar stretch otroligt snygga, jättesköna super bra längd till mina långa ben, har innerlängd på 87cm.. dessa blir en klar favorit! Kommer köpa fler av dessa!👍👍👍👍👍

Enkelt, snabbt, säkert.
Beställde en Didriksons jacka, beställning lagd en torsdag, varan ankom på måndagen.
Bra utbud och flera betalningsalternativ.

Odpowiedź od Smilebutiken
Jag älskar mitt ny slaskis galonset stl 170+ å även om jag är 182 cm så passar byxorna riktigt bra men på jackan är ärmarna lite korta så för min del skulle de vara underbart om smilebutiken skulle utöka med en strl större alltså 180 för då skulle jag köpa direkt å jag vet också om flera andra som jag känner som skulle köpa om den fanns men annars är jag riktigt nöjd dom håller mig varm å torr nu när höstens kalla grader har anlänt

Odpowiedź od Smilebutiken
Så snabb leverans. Beställde igår och fick byxorna idag.