Snød i første omgang med forkert telf. nr.-fandt så senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe- tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det kommer med på gavekortet. Bør ændres!
Reakcja na opinię
Stor ros til Small Danish Hotels! Vi bookede et weekendophold via Small Danish Hotels på Palads Hotel i Viborg, men desværre levede hotellet slet ikke op til vores forventninger eller til deres ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
To kæmpe oplevelser med Small Danish Hotels. Vores første ophold foregik i Jylland i et super fint spa hotel, alt var lige som det skulle være, og der manglede ingenting! Det er klart noget jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Opholdet på Gjerrild kro var en dejlig oplevelse. Man føler sig velkommen fra man træder ind af døren. Dejligt personale og skønt værelse. Det hele er så flot og rent, så man kan virkelig nyde ophol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Denne side vedrører udelukkende køb af gavekort ved Stays. Et gavekort til Stays er den oplagte gave til en du holder af, til dem der ønsker sig oplevelser eller måske bare dig selv! Vælg et gavekort og brug det til hoteloplevelser, restaurantbesøg, miniferier, kroophold, koncertophold og meget mere. Gavekortet kan anvendes på mere end 60 forskellige kroer og hoteller i hele Danmark, men også på hoteller i hele verden. Modtag gavekortet med posten i en flot æske, via e-mail eller via SMS. Gavekortet gælder i 2 år!
Vejlevej 16, 8700, Horsens, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Hurtig og nemt at købe et gavekort til en god oplevelse hos Small Danish Hotels.

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Snød i første omgang med forkert telf. nr.-fandt så
senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe-
tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det
kommer med på gavekortet. Bør ændres!

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Nem bestilling af gavekort på hjemmesiden og hurtigt levering

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Jeg har fået et gavekort som desværre udløb. Ved kontakt til kundeservice var der ingen hjælp at få eller mulighed for forlængelse eller fornyelse. Vi var desuden ikke blevet informeret om at holdbarheden på gavekortet var blevet ændret til 2 år, i stedet for 3 år som det stod på vores gavekort.
Skuffende ufleksibelt, og jeg vil derfor ikke anbefale at bruge Stays gavekort til nogen

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Vi har fået en hurtig og god oplevelse med bestilling af et gavekort som lever op til vores forventninger. Hurtig afsendelse og levering som kan anbefales.

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Nemt og bekvemt - når man nu som os besøger jeres hoteller i nord og syd❤️❤️

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Der er mange gode oplevelser vi har brugt smalldanishhotels.dk

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Fin hjemmeside og let at bruge god idé med billeder til gave kort

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Jeg køber ofte gavekort på hjemmesiden og der har altid været hurtig levering og god service.

Odpowiedź od Small Danish Hotels - gavekort webshop
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.