Small Danish Hotels - gavekort webshop Recenzje 3536

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 4 z 5

Snød i første omgang med forkert telf. nr.-fandt så senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe- tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det kommer med på gavekortet. Bør ændres!

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til Small Danish Hotels! Vi bookede et weekendophold via Small Danish Hotels på Palads Hotel i Viborg, men desværre levede hotellet slet ikke op til vores forventninger eller til deres ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

To kæmpe oplevelser med Small Danish Hotels. Vores første ophold foregik i Jylland i et super fint spa hotel, alt var lige som det skulle være, og der manglede ingenting! Det er klart noget jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Opholdet på Gjerrild kro var en dejlig oplevelse. Man føler sig velkommen fra man træder ind af døren. Dejligt personale og skønt værelse. Det hele er så flot og rent, så man kan virkelig nyde ophol... Zobacz więcej

1. Hotel
  2. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Denne side vedrører udelukkende køb af gavekort ved Stays. Et gavekort til Stays er den oplagte gave til en du holder af, til dem der ønsker sig oplevelser eller måske bare dig selv! Vælg et gavekort og brug det til hoteloplevelser, restaurantbesøg, miniferier, kroophold, koncertophold og meget mere. Gavekortet kan anvendes på mere end 60 forskellige kroer og hoteller i hele Danmark, men også på hoteller i hele verden. Modtag gavekortet med posten i en flot æske, via e-mail eller via SMS. Gavekortet gælder i 2 år!

4,8

Hurtig og enkelt

6 maja 2026

Hej Per.

Oceniono na 4 z 5

Snød i første omgang med forkert telf

Snød i første omgang med forkert telf. nr.-fandt så
senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe-
tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det
kommer med på gavekortet. Bør ændres!

24 kwietnia 2026

Hej Arne

Tak for din anmeldelse og stjernerne.
Vi tager dit input til efterretning.

God service.

God service og vi får det vi betaler for.

19 kwietnia 2026

Hej Niels Erik.

Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling af gavekort på…

Nem bestilling af gavekort på hjemmesiden og hurtigt levering

14 kwietnia 2026

Hej Frede.
Det er simpelthen så dejligt at høre og tak for stjernerne! :-)

Oceniono na 5 z 5

Gode og hurtige oplysninger og…

Gode og hurtige oplysninger og beskeder. :0)

19 kwietnia 2026

Hej Barbara.

Oceniono na 1 z 5

Skuffende kundeservice

Jeg har fået et gavekort som desværre udløb. Ved kontakt til kundeservice var der ingen hjælp at få eller mulighed for forlængelse eller fornyelse. Vi var desuden ikke blevet informeret om at holdbarheden på gavekortet var blevet ændret til 2 år, i stedet for 3 år som det stod på vores gavekort.
Skuffende ufleksibelt, og jeg vil derfor ikke anbefale at bruge Stays gavekort til nogen

15 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Kære Mia,

Vi er kede af at høre, at vi har skuffet dig, men vores gavekort har en gyldighed på 2 år, hvilket også fremgår af gavekortet.
Derudover har man mulighed for at få det udbetalt eller bruge det 12 måneder efter gavekortet er udløbet.

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået en hurtig og god oplevelse…

Vi har fået en hurtig og god oplevelse med bestilling af et gavekort som lever op til vores forventninger. Hurtig afsendelse og levering som kan anbefales.

7 kwietnia 2026

Hej Henri.

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt - når man nu som os besøger jeres hoteller i nord og syd❤️❤️

14 kwietnia 2026

Hej Anne-Grethe.

God hjemmeside

God hjemmeside, dejlige hoteller

12 kwietnia 2026

Hej Knud

Oceniono na 5 z 5

Der er mange gode oplevelser vi har…

Der er mange gode oplevelser vi har brugt smalldanishhotels.dk

2 kwietnia 2026

Hej Gurli.

Hej Tina.

Meget tilfreds

Jeg køber ofte gavekort på hjemmesiden og der har altid været hurtig levering og god service.

5 kwietnia 2026

Hej Anja.

Helt igennem god

2 kwietnia 2026

Hej Lene.
Tusind tak og tak for stjernerne :-)

Stays

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej