Modtog aldrig noget og nu efter mere end 1 måned har jeg stadig ikke fået pengene retur. Ingen respons på telefon opkald og meget lidt svar på mail. Smaahjerter er nu anmeldt for bedrageri hold je... Zobacz więcej
Jeg havde bestilt en stikketrøje til mit nye barnebarn. Da det var 14 dage siden bestillingen blev afgivet, og jeg ikke havde set noget til trøjen , ringede jeg, og fik den fineste forklaring. En me... Zobacz więcej
Super side med bredt udvalg af skønne mærker og med rigtig gode tilbud her under udsalget. Hurtig levering og fin kommunikation. Ingen "extra" gaver med i orderen dog; som fx slik, som der er ved m... Zobacz więcej
Fine mærker - god kundeservice - hurtig levering. Bestemt anbefales. Hurtigt nye varer på siden. Enenste ting man kunne drømme om var anderledes er at gamle kollektioner sættes yderligere ned, så d... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Internet butik med mange kendte danske børnetøjs mærker, Legetøj og sengetøj. Katvig, Hollys, Ida T, Småfolk, Ver de terre, Vengino jeans m. fl.
Gammel Køge Landevej 55, 1, 2500, Valby
- +45 41 60 16 77
- kontakt@smaahjerter.dk
- www.smaahjerter.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
FANTASTISK webshop!
Altid de nyeste vare - i alle priser. god service, meget hurtig levering. Handler stort set alt mit børnetøj hos Smaahjerter.
En lille fejl - men god kundeservice
Bestilte en ordre, og fik den hurtigt leveret. En style var forkert leveret, men vi fandt en løsning med Kundeservice.
Langsom retur!
Fin hjemmeside med godt udvalg. Hvis man returnere noget, så får man ikke Info om de har modtaget det (man skal selv kontakte dem for at høre - når man så via track&trace kan se den er modtaget nogle dage i forvejen) Og derudover skal man vente over 1 uge før de behandler ens retur, hvor man vil have pengene tilbage. Ikke et sted, som jeg vil anbefale, HVIS man skal have penge retur!!!
ukorrekte angivelser af størrelser
Som udgangspunkt kan jeg godt lide smaahjerter.dk. De har mange skønne varer og ofte en række gode tilbud. Jeg er dog stærkt utilfreds med at få tilsendt en hel række varer i str. 9-12 måneder, når jeg via deres hjemmeside har bestilt en str. 12 måneder. Jeg køber ikke nyt tøj, for at min datter kan starte ud med at være for stor til det. Når jeg køber noget i størrelse 12 måneder, så forventer jeg, at jeg får tilsendt en vare svarende til at min datter kan bruge tøjet ind til hun skal op i den næste størrelse, som er størrelse 18 måneder.
En lækker shop med alle de lære mærker
Har købt det lækreste tøj til min lille mus, og har været fuld ud tilfreds hele vejen igennem, eneste minus er at vi var to som havde købt samme sommerdragt,, og der var ikke flere tilbage, så jeg måtte undvære.
Fantastisk udvalg og gode tilbud
Jeg fik nyt tøj og sko til min søn med 40% rabat, hurtig levering og god service da jeg ringede for at høre mht ombytning.
Hurtig og effektiv handel
Stort udvalg, overskuelig hjemmeside, hurtig levering
Paalidelige smaa hjerter
Fantastisk hurtig besvarelse af spoergsmaal omkring stoerrelser, og utrolig kompetente svar. Praecis det man har brug for naar man net shopper.
Super lækre trøjer og en vinterjakke til god pris
Fik de lækre mærker… let at søge på køn og størrelse, vanvittig hurtig levering. Overordentlig tilfreds
god service, hurtig svar ved kontakt til kundeservice :)
Dejlig webshop med virkelig god service og hurtig levering.
Mange gode tilbud på lækre mærkevarer og hurtig svar ved henvendelse :)
Rigtig gode tilbud og hurtig levering
Rigtig mange fine varer og hurtig levering. Samtidig er der mulighed for at købe nogle rigtig fine ting til gode priser, særligt hvis man holder lidt øje med deres nyhedsbreve.
Nemt og lynhurtig levering
Det var nemt og bestille. Bestilte søndag aften og tirsdag modtog jeg pakken.
Hjemmesiden kan dog godt være noget langsom ind imellem.
Fin webbutik!
Butikken har et rigtig godt udvalg af fine mærker og hurtig levering
Overskuelig hjemmeside med en masse lækre ting og hurtig levering.
Lækre vare og super service
Her finder man rigtig lækre mærker og får en super god service. Plus de tit har tilbudskampagner. De kan varmt anbefales.
Fine vare - hurtig bestilling
Fine vare- helt efter bogen- hirtig og præcis levering - kan klart anbefales
Mvh Pernille
God service, lækre mærker og super priser
Har handlet hos Smaahjerter en del gange og har kun positivt at sige om denne webshop. Der er lækre mærker, god service, hurtig levering og gode priser - vi vender helt sikkert tilbage igen-igen :-)
Altid i orden og hurtig service
Aldrig problemer med ordrer - min foretrukne netside på børnetøj. Ofte gode rabatter