Ik had een defect voordeurslot en ben geholpen door Benny van Slotenmaker Expert. Hij is een rustig en professionele vakman. hij nam stap voor stap de tijd om alles duidelijk met mij door te nemen, wa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
In eerste instantie de snelle service. Maar vooral de aanpak van de monteur ter plekke. Adam heeft de voordeur van mijn 84 jarige moeder snel open gekregen en daarbij iets uitzonderlijks gedaan. Mi... Zobacz więcej
Top service door Team Breda. We hebben nieuw huis gekocht. Waar alle buitendeuren wel iets mankeerde. Dichtbijzijnde slotenmaker gesproken , duurde 2 weken om offerte te krijgen en gaven vervolgens aa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Ślusarz
- również w kategorii:
- Dostawca zamków
- Pogotowie ślusarskie
Napisane przez firmę
Slotenmaker-Expert helpt u bij al uw hang- en sluitwerk, van advies tot en met de vakkundige plaatsing. Wij weten altijd de beste keuze, van budget tot meer exclusievere oplossingen en adviseren u graag! Wij werken alleen met degelijke hoge kwaliteit materialen en merken die een lange levensduur en betrouwbaarheid garanderen. Wat kunnen wij voor u doen: * Advies over hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag * Montage, plaatsing van nieuw hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag: - Sloten: insteeksloten, meerpuntssluitingen, cilinders, hangsloten, poortsloten - Sluitkommen - Sleutelplaten - Deurschilden - Kerntrekschilden - Deurkrukken en krukstiften - Drangers - Scharnieren - Raamsluitingen - Kierstandhouders - Dievenklauwen - Briefplaten - Tochtwering als tochtkleppen - Rosetten - Deurbeveiligers (tegen flippen) - Veiligheidsschilden - Insteekgrendels Nieuwe deuren op maat laten plaatsen en netjes afhangen Het vervangen van Amerikaanse, zogenaamde ‘goal’ sloten, door europees hang- en sluitwerk waarbij de grote gaten perfect worden weggewerkt
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super geholpen door de vriendelijke…
Super geholpen door de vriendelijke Reda. Verstand van zaken en hij wist mij direct te vertellen wat er mis was met het slot. Als ik nog eens een probleem heb bel ik ze zeker weer!
Top geholpen door Reda binnen 20…
Top geholpen door Reda binnen 20 minuten was hij er. En snel deur voor ons geopend.
Ik raad zeker dit bedrijf aan!
Super tevreden
Super tevreden, rees was snel aanwezig en kon de deur voor ons schadeloos openen.
Dankje Reda
Mijn kunststof deurbeslag was kapot
Mijn kunststof deurbeslag was kapot. Heb contact gezocht en ze hebben mij binnen een uur een link gestuurd met het goeie beslag. Ik had dit zelf bijna niet kunnen vinden.
Zeer vriendelijk en heel erg behulpzaam.
Normaal gesproken geef ik geen reviews…
Normaal gesproken geef ik geen reviews maar ik maak hierop een uitzondering. Mijn garagedeur kon niet meer dicht, de slotenmaker was vriendelijk, geduldig en probeerde me geen duur nieuw slot te verkopen. Toen hij wegging heeft hij mijn voordeur versteld zodat hij beter sluit en laten zien hoe belangrijk het is de deur altijd op slot te draaien. Dit alles op vrijdag om half 6, geen haast, gewoon goed.
Nabil verstaat zijn vak uitstekend
Nabil is vriendelijk en deskundig en heeft ons vakkundig uit de brand geholpen. We konden snel ons huis weer in.
Binnen 30 minuten voor de deur
Binnen 30 minuten voor de deur. Prijs duidelijk van tevoren, zonder verassingen. Transparant en eerlijk. Nummer heb ik opgeslagen voor eventueel in de toekomst.
Zeer netjes geholpen en goede service
Mijn deur was dichtgevallen terwijl ik de sleutels niet bij me had. De monteur kwam langs en wist het slot zonder schade te openen. Binnen 10 minuten stond ik weer binnen. Daarbij ben ik vriendelijk en professioneel geholpen, en alles is netjes en duidelijk afgehandeld.
Sadeem is een topper
Vanochtend gebeld, gelijk diezelfde middag kwam Sadeem. Hele duidelijke rustige uitleg van wat hij ging doen, wat hij aan de sloten zag, welke conclusie dit bracht en wat dat voor mij betekende qua vervanging en geld. Snel gerepareerd, laten zien wat vervangen was en waarom het stuk was gegaan. Heel vriendelijk en netjes gedaan. Top!
Aanrader!
Eerste contact met de centrale was efficiënt en er kon snel iets in worden gepland. Ik werd vervolgens geholpen door Nabil. Zijn communicatie was zeer professioneel en zijn werkzaamheden vakkundig.
Prijzen beter dan verwacht!
Uit de put gehaald
De bel ging. Mijn buurman (83) stond beteuterd voor de deur. Ik krijg de deur niet meer open. Wat moet ik doen. Ook mij lukte het niet de sleutel omgedraaid te krijgen. Dus de slotenmaker gebeld. Gelukkig kwam al snel een uiterst vriendelijke jongen. Hij straalde in alles uit dat hij dit klusje wel eens zou oplossen. En inderdaad, zonder geboor of gebreek wist hij de deur te openen. Mijn buurman had aan de binnenkant een sleutel in het slot gestoken en dat was het probleem. Toen de afrekening ook alleszins meeviel was het een kwestie van eind goed al goed.
Mijn klink opende de deur niet meer
Mijn klink opende de deur niet meer, voelde lam aan.
Afspraak gemaakt bij slotenmaker Expert, 2 dagen na ik belde, ik had geen haast en bedrag afgesproken voor de voorrijdkosten.
De monteur belde netjes een half uur voor hij arriveerde, zodat ik tijd had om van werk thuis te komen.
Toen hij er was samen naar kapotte achterdeur gelopen om te kijken wat er mis was.
Oplossing was heel simpel, heel hard de klink naar beneden duwen, iets wat ik niet gedaan had omdat ik bang was dat er meer zou afbreken.
De deur was open, perfect.
Hij stelde voor dat ik zelf nieuw slot bij de bouwmarkt haalde, omdat ik dat zelf wel weer kon inbouwen, als hij deed koste stuk meer.
Ik ben technisch onderlegd dus had daar geen problemen mee, dus vroeg hem wat het mij ging kosten, ervan uitgaande dat hij me de voorrijdkosten zou laten betalen.
Maar nee, ik hoefde niks te betalen, ik lag op zijn route en het stelde zo weinig voor om deur open te maken, er zijn toch nog goede mensen op deze aarde.
Wat een perfecte service
Snel en vriendelijk
Wat een super aardige meneer, was er snel en heeft super vlot geholpen. Super ervaring.
Uitstekende service
Zo juist enorm goed geholpen. Binnen 30 minuten ter plaatse in Utrecht, geweldige service en de prijs was van-te-voren netjes gecommuniceerd. Ik raad Slotenmaker Expert zeker aan!
Toppers!
Na een goed advies voor het vervangen van diverse sloten is Noah vandaag geweest. Keurige man, vakkundig alle sloten vervangen. Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel!
Bij deze slotenmaker moet je wezen!
Wij werden vakkundig geholpen door Rayan met het opnieuw inzetten van een meerpuntsslot dat kapotgegaan was. 's Ochtends kwam hij langs om de situatie op te meten, uit te leggen wat hij ging doen en een offerte op te maken, waarna hij de materialen ging halen. Dezelfde dag kwam hij nog langs om het slot er in te zetten. Toen hij opmerkte dat de deurklink niet goed aansloot vijlde hij de gaten hiervan bij, zodat deze weer goed in de deur paste en er geen druk meer op stond. Ook merkte hij uit zichzelf op dat de dagschoot van onze andere deur niet lekker sloot en loste dit op. Ondanks dat hij voor een ander probleem kwam, is hij flexibel om gelijk even naar iets anders te kijken. De deur kan weer op slot en we kregen meer dan we verwachtten. De communicatie was zeer helder en al onze vragen werden beantwoord. Een groot compliment naar Rayan voor zijn vakkundige oog en zeer goede klantenservice!
Binnen no-time was het geregeld
Binnen no-time was het geregeld! Vriendelijke en behulpzame man, werkte snel én netjes. Aanrader als je een betrouwbare sleutelmaker zoekt.
Fijne service
Ik ben zowel aan de telefoon als aan de deur fijn geholpen. Dinsdagavond gebeld, omdat ik mijn sleutels verloren was en de volgende dag al meteen geholpen. Meneer legde precies uit wat hij deed en wist waar hij mee bezig was. Top vakmannen!
Top service
Top service!
De communicatie was erg prettig. Vrijdagochtend gebeld en nog diezelfde dag geholpen. Er is op een respectvolle en professionele manier gewerkt. De mannen weten duidelijk waar ze mee bezig zijn. Alles is vlot verlopen en netjes afgewerkt.
Doświadczenie Trustpilot