Het bestelproces ging heel soepel, snel verzonden en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat. Ik hoef niet meer verder te zoeken voor nieuwe productie. Slimdruk is de beste partij.
Zobacz, co mówią recenzenci
We bestellen al enige tijd via Slimdruk en zijn erg tevreden! Goede kwaliteit en service. Cees en Nanne zijn ontzettend behulpzaam. Er zijn zelfs wel eens foutjes opgemerkt in onze opmaak/teksten, ter... Zobacz więcej
Een eenvoudig, klantvriendelijk systeem om zelf mijn drukwerk samen te stellen. Indien het formaat/bestand niet helemaal correct is, wordt het door Slimdruk aangepast zodat ik alsnog snel en eenvoudi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online verkoop van drukwerk met uitgebreid assortiment, snelle levering, toegankelijke servicedesk, gemakkelijke betaalmogelijkheid en online bestandscontrole. Slimdruk biedt lage prijzen en rekent geen afleverkosten. Slimdruk biedt o.a. ansichtkaarten, briefpapier, brochures, enveloppen, flyers, folders, magazines, menukaarten, posters en visitekaartjes aan.
Dane kontaktowe
Hortensiastraat 10, 8922 HD, Leeuwarden, Holandia
- 058 8200200
- info@slimdruk.nl
- www.slimdruk.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle service
Snelle service, lage prijs en afdrukken van perfecte kwaliteit. Echt top!
Goede prijskwaliteit verhouding
Superkwaliteit. Heldere afspraken. Eerlijk tarief
Adequaat
Adequaat, accuraat,betrouwbaar,meedenken met een digibeet, prima dus.
Gewonon lekker nuchter en to the…
Gewonon lekker nuchter en to the point hulp. Ervaring is dat mijn bestanden nooit juist zijn (werk met simpele thuisprogramma's als vrijwilliger) maar de onvolkomenheden worden besproken en eruit gehaals. Direct contact geen wachtmuziekjes. Levering stipt op tijd maastal een dag eerder.
Kortom wees slim --> slimdruk
Prima kwaliteit tegen lage kosten
Ik heb nu al enkele keren 5000 A6 formaat flyers bij Slimdruk besteld. En ik ben steeds erg tevreden over hun prijs-kwaliteit verhouding!
Perfect uitgevoerd en op tijd geleverd.
Netjes gedrukt en afgeleverd op de…
Netjes gedrukt en afgeleverd op de juiste dag, maar dan wel weer op bezorgd het factuuradres i.p.v. bij de klant zoals gevraagd. Verder prima service, ook aan de chat.
Erg tevreden
Slimdruk denkt mee en komt met oplossingen. Daarnaast werd mijn bestelling supersnel en netjes geleverd.
Prima geholpen om het drukwerk voor…
Prima geholpen om het drukwerk voor elkaar te krijgen
1e keer een bestelling geplaatst
1e keer een bestelling geplaatst, zeer deskundig bijgestaan met het ontwerp.Met onze dank hiervoor.
Order zoals afgesproken binnen de leverdatum ontvangen.
Meer dan tevreden....
Speeltuin Oosterveld, Farmsum
Slimdruk denkt goed mee in een…
Slimdruk denkt goed mee in een oplossings richting voor de klant
Onze WarrantyCars.be sticker bestelling.
We hebben onze eerste bestelling ge plaatst voor onze WarrantyCars.be Selected Dealer sticker. Alles goed verlopen en een supersnelle levering.
Top.
Ben al jaren een tevreden klant.
alles volgens afspraak!!
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Bestellen op de site is gemakkelijk en de bestelling is keurig op de afgesproken dag afgeleverd
Ik bestel al jaren bij slimdruk
Ik bestel al jaren bij slimdruk, snelle levering, maatwerk en super resultaat, ze denken mee en als er iets niet klopt bellen ze om te overleggen, dat is heel relaxed.
Goede resultaten
Goede resultaten, als er problemen waren met laden van de bestanden werd ik snel en adequaat telefonisch geholpen. Soms als er een fout gemaakt was ( kan gebeuren) , kreeg ik onmiddellijk een verbeterde versie van mijn bestelling.
Klein min punt bij bestelling van kaarten, de snijlijn is moeilijk te bepalen.
Super fijn dat de medewerkers…
Super fijn dat de medewerkers meedenken. Top service.
Doświadczenie Trustpilot