Bestilte for over 500kr midt i Juni. Der stod 3 dages levering og de trak pengene hurtigt. Det er nu sidst i August og har intet hørt fra dem. Opfølgning: Det viser sig at være Postnord der har la... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte min vare en tirsdag morgen. Modtog den først mandag pga. fejl hos post danmark. Jeg havde telefonisk samtale med manden bagfirmaet, da jeg var frustreret over leveringstiden var længere e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg handler udelukkende mit Nupo hos Slanekgruppen.com Udover gode priser får jeg god kundeservice ved spørgsmål til produkter og hurtig levering med Post Danmark Endvidere kan man bruge r... Zobacz więcej
5 stjerner er fortjent! Jeg valgte Slankegruppen.com fordi I havde 1) det rigtige produkter 2) den rigtige pris 3) hurtig levering ...dvs. meget simple og målbare kriterier! Men, de... Zobacz więcej
Danmarks bedste online Nupo Webshop. Vi fører alt hvad du skal bruge til indenfor ernæringsprodukter til markedets bedste priser.
2665, Vallensbæk Strand
Fint service med afhentning af produktet
Jeg har bestilt 2 gange og alt forløber som planlagt, lev.tiden på 1-3 dage holder og er super tilfreds med produktet.
Efter jeg lagde min ordre en torsdag aften, blev jeg straks kontaktet at mine varer desværre var i restordre og om jeg ønskede et alternativ. Dette ville jeg gerne. Levering fandt sted lørdagen morgen. Jeg syntes det er fantastisk service at blive kontaktet om aftenen og at leverign af en alternativ vare slet ikke medførte forsinkelse.
De varmese anbefalinger herfra.
Altid super gode tilbud på Nupo og god service
hurtig levering og billigst. Lige efter bogen!
Alt hvad jeg bestilte var som det skulle være. Hurtig levering og gode betalingsmuligheder.
Bestilte en smag - Havde de ikke hjemme
Men service afhjalp problemet
Første gang jeg skulle købe noget gik ordren lidt galt, så der gik lidt ekstra dage... men Slankegruppen var meget nemme at komme i kontakt med, og det hele blev fikset, så min bestilling kom igennem og jeg fik et par ekstra nupo-barer med i forsendelsen, som kompensation for forsinkelsen.
Anden gang jeg bestilte var der slet ingen problemer - jeg havde min vare med posten inden for 3 dage. Alt i alt et godt sted at handle.
Varebeskrivelsen passer ikke med de antal dage der beskrives. Jeg fik pakken som jeg skulle, men der var ikke det smag som jeg bestilte. Det var forkert pakket.
Bestilte produkt på nettet og 2 dage efter var bestillingen ved døren.
hurtigt og nemt.
Gode priser og hurtig ekspedition, hvad kan man ellers forlange?
Første gang var der ingen problemer med leverancen.
Anden gang manglede brikbogen, jeg reklamerede over det, fik at vide at jeg kunne downloade den på nettet,
Hvilket jeg ikke var interesseret i, jeg havde jo betalt for en fysisk bog, fik at vide at jeg bare skulle skrive det som en
Kommentar til næste bestilling. Dvs de har hævet beløbet for en bog, som ikke er leveret, spændt på om jeg får den ved næste bestilling.
Altid hurtig levering, et meget lavt prisniveau og en god service. Eneste minus er at emballeringen i forsendelsen ikke altid er god, så varerne kan være rodet meget rundt når man modtager dem.
Har handlet der flere gange og har ikke en eneste negativ ting at sige!
Gode priser, hurtigt ekspedition og generelt super service.
Har ikke så meget at sige, overskriften siger det hele, perfekt handel:-)
Som overskriften antyder, så har jeg kun gode erfaringer med slankegruppen. God service, levering til tiden og fine priser.
Eneste men, er at billeder af produkter på hjemmesiden, ikke altid er opdaterede (f.eks. aminosyre). Derudover vil jeg klart anbefale at handle hos slankegruppen.