Vi har flere gange købt grill buffeten, og aldrig blevet skuffet. Ligemeget hvad vi har valgt er smagen god, det er gode portions størrelser. Bestilling og afhentning eller levering fungerer bare. Og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En god og problemfri oplevelse. Vi bestilte grill-selv-menu til 20 personer. Der var rigeligt med mad og var af god kvalitet. Tilbehøret og kødet smagte lækkert og var anrettet flot.
Reakcja na opinię
Vi holdt bryllup i lørdags og havde bestilt mad til 95 mennesker. Alt klappede ift. levering og afhentning, maden smagte fantastisk, og der var mere end rigeligt af hovedretsbuffeten. Kødet var virk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi købte mad " Husets bedste menu" i forbindelse med afholdelse af vores fars 88 års fødselsdag. Maden hentede vi Falkerslev. Maden stod flot i emballagen da vi åbnede for kasserne. Lige så flot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg
Gåsetovet 5, 4760, Vordingborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fantastisk oplevelse.
Vi bestilte "Husets bedste menu" -vi blev ikke skuffet. Alle roste maden til UG med kryds og slange.
Der var mad tilbage til flere dage til os selv.
Kan varmt anbefale både menu og service

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Masser af super velsmagende mad. Vi kan kun anbefale zangenberg i Vordingborg.
Levere til tiden👍

Odpowiedź od Slagterzangenberg
I forbindelse med vores firmafest sidste år fik vi leveret pølser fra Slagter Zangenberg. Udover at det var en utrolig god smagsoplevelse at prøve forskellige variationer af deres grillpølser, blev vi blæst helt bagover af dødens pølse vol. 3, der selvfølgelig også skulle prøves.
Kan helt klart anbefale andre, der skal have gode pølser til grillen, eller som ønsker en vild og smagfuld chilipølse-oplevelse, at bestille på Slagter Zangenbergs webshop.
5/5 stærke stjerner herfra.
Altid en meget imødekommende personale både i butikken og når man ringer, deres varer’s kvalitet er der i hvert fald heller ikke noget at klage over og ren og pæn butik . Så derfor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Jeg sad og kiggede rundt på slagter sider og tænkte ville se hvad butikken tilbød af varer. Fandt hvad jeg søgte og blev overrasket da jeg kunne bestille og afhente lokalt i nyk f ved Spar på enighedsvej. Det må da kaldes service uden merpris for levering. Ikke sidste gang der bestilles ved zangenberg👍👍👍

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Vi fik Nytårsmenu til 11 personer og var alle enige om at maden var nem at færdiggøre og var velsmagende.
Suppen fyldig og cremet smag. Kødet var smagfuldt og mørt. Salaten frisk og dejlig fintsnittet. Kartofler og sovs var også i top. Desserten meget fin anretning.
Der var rigeligt og alle blev mætte.

En god oplevelse 👍
Vi lægger en ny ordre inden længe 🙂

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Vi har bestilt julemad for første igang i år. Lækker, lækker mad, og mere end rigeligt. Steg og and var veltilberedt. Vi siger tak for lækker traditionel julemad. Og kommer gerne igen næste år,

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Vi har besøgt slagter zangenberg for føste gang og nok også sidste gang. Vi bestilde juleaftensmaden menu for 2 til omkring 500kr fair nok pris. Men dog ikke i forhold til mad mængden. Der var knap nok mad til 1 person. Så nu kan vi stå at lave mad selvom det var hele pointen vi købte fra dem….

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Slagter Zangenberg, centralt beliggende, er et paradis for kødelskere. Butikken emmer af førsteklasses kvalitet, fra den forførende duft af friskkøbt kød til ekspertens personlige udvælgelse. Zangenbergs møre, saftige kødprodukter er en kulinarisk fornøjelse. Priserne afspejler kvalitet, og butikkens atmosfære er indbydende. Et uundgåeligt besøg for en enestående kødoplevelse.

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Super søde allesammen tak for den gode betjelse!

Odpowiedź od Slagterzangenberg
er færdig med at købe kød i supermarker det her kød er det bedste og er så lækkert og de midags retter smager rigtig godt kan anbefale til alle der vil have rigtig godt kød og midags retter det er meget flot pakke kasser lige klar til fryser så der vil jeg handle i fremtiden

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Mange tak for meget lækker mad. Det var første gang - men bestemt ikke sidste gang.
Saml selv 3-retters menu: Lakseroulader, kalveculotte, Ball Tip og Kyllingebryst, broccolisalat, melonsalat, islagkage.
Velhængt, velsmagende og spændende mad og også rigeligt. Så det har været dejligt at være værtspar.
Gæsterne var meget begejstrede. Det får følger i det kommende år!
Har nu nydt nogle af resterne over flere dage og har lagt noget i fryseren til senere. Intet går til spilde.
Og overraskende hurtig refundering af emballagedepositum.
Meget glad kunde.

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Til min datters studentergilde bestilte jeg saml-selv buffet, ud af huset,hos Zangenberg.
Det var rigtig lækker mad og der var rigeligt af det, selvom jeg havde bestilt færre kuverter, end hvad vi var af gæster.
Det er super nemt: Jeg gik ind på Zangenbergs hjemmeside, hvor det hele blev klaret online. Både valg af mad, levering og afhentning, samt betaling. Maden blev leveret til aftalt tid. Alt var pænt anrettet, varmt/koldt og klar til at blive sat på bordet. Det hele var perfekt, gæsterne var begejstret og gik mætte fra bordet. Der var rigeligt med rester til dagen efter.
Som aftalt med Zangenberg, blev varmekasser osv. Afhentet hvor festen blev afholdt.
Det var hverken første eller sidste gang, at jeg bestiller mad hos Zangenberg

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Aldrig har min familie rost måden så meget. Tak for må god mad. Knud sørensen

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Mad der smager fantastisk og er anrettet flot og mere en rigeligt mad tilbage efter festen var færdig . Kan kun anbefale Bo og hans Team .

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Vi har forsøgt et utal af cateringvirksomheder gennem tiden, stort set alle skuffede, enten for lidt mad, maden var underlig eller andre ting der gjorde man bare brugte for meget tid på ingenting.
Det er det stik modsatte hos Slagter Zangenberg, hold nu op det er bare en kæmpe anbefaling herfra! Vi bestilte til en hel konfirmation, de var der på aftalt tidspunkt, flink chauffør der hjalp med at bære ind og maden stod bare skarpt og lækker!
Smagen var fantastisk og der var virkelig godt med mad, så uanset hvor meget folk spiste løb vi ikke tør!
Imponerende! I behøver ikke lede videre, det her er stedet! Godt vi kan afholde flere ting, for vi kommer helt klart igen!

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Jeg var på et lille ferieophold i Vordingborg, hvor jeg bl.a. købte hakket oksekød hos slagter Zangenberg. Det er det bedste kød, jeg har fået i flere år (jeg har det MEGET anstrengt med den elendige kvalitet, man kan købe i supermarkeder, så derfor har jeg bestilt online i flere år fra forskellige slagtere). Zangenberg laver også RIGTIGE flæskesvær, som de var, da jeg var barn/ung! Selvom jeg bor i Slagelse, vil jeg fremover bestille online fra den butik - jeg har modtaget min første ordre. Jeg har skåret meget ned på kød, så jeg bliver ikke en stor kunde:(

Odpowiedź od Slagterzangenberg
Vi fik mad fra Slagter Zangenberg til min søns konfirmation. Vi havde bestilt forret og hovedret til 35 personer og der var så sandelig RIGELIGT med mad, som smagte virkelig lækkert! 😋🙂
Levering kom præcis som aftalt. 👍🏻
Så alt i alt de varmeste anbefalinger herfra. 🙏🏻