Slagterzangenberg Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har flere gange købt grill buffeten, og aldrig blevet skuffet. Ligemeget hvad vi har valgt er smagen god, det er gode portions størrelser. Bestilling og afhentning eller levering fungerer bare. Og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En god og problemfri oplevelse. Vi bestilte grill-selv-menu til 20 personer. Der var rigeligt med mad og var af god kvalitet. Tilbehøret og kødet smagte lækkert og var anrettet flot.

Oceniono na 5 z 5

Vi holdt bryllup i lørdags og havde bestilt mad til 95 mennesker. Alt klappede ift. levering og afhentning, maden smagte fantastisk, og der var mere end rigeligt af hovedretsbuffeten. Kødet var virk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi købte mad " Husets bedste menu" i forbindelse med afholdelse af vores fars 88 års fødselsdag. Maden hentede vi Falkerslev. Maden stod flot i emballagen da vi åbnede for kasserne. Lige så flot... Zobacz więcej

1. Sklep mięsny

Napisane przez firmę

Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

134 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Virkelig lækker mad

Vi havde sammensat vores egen festmenu til sønnens 18 års fødselsdag.
Maden kom som planlagt, og alle gæsterne roste det hele rigtig meget.
Vi havde valgt glaseret skinke, kalveculotte, porchetta, små kartofler, kartoffel tårne, skysauce samt 2 slags salater. Det hele var virkelig godt.

8 listopada 2025

Kære Katrine

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og stort tillykke med jeres søns 18-års fødselsdag 🎉
Det glæder os virkelig meget at høre, at både I og gæsterne var glade for maden, og at alt forløb som planlagt.
Tak fordi I valgte os til den store dag – det betyder meget!

Oceniono na 5 z 5

Stor ros fra gæster, køkkenpersonale og værtspar

Stor ros fra gæsterne, specielt oksefileten var perfekt rosa og smagte lækkert. Rigelig med mad. Køkkenpersonalet roste indpakning. Levering til den aftalte tid.
En slagter man kan stole på for kvalitet.

13 września 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Mick 🙏
Det betyder virkelig meget for os, at både gæsterne og køkkenpersonalet var tilfredse – og at oksefileten sad lige i skabet! 🥩
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen – og du skal altid være hjertelig velkommen hos os igen.

Slagter Zangenberg 🐮🔥

Mine varmeste anbefalinger herfra

Mine varmeste anbefalinger herfra. Jeg har købt flere kødpakker og de er så lækre og siden er nem at bestille fra og kødet kommer ferskt, så jeg selv kan pakke det i passende mængder

12 października 2025

Hej Bodil 🌸
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord – det betyder virkelig meget for os! 🙏
Vi gør os umage med både kvaliteten og oplevelsen, så det er dejligt at høre, at du er glad for kødet og bestillingen.
Rigtig god fornøjelse med kødpakkerne – og du er altid velkommen tilbage hos Slagter Zangenberg 🥩😊

En rigtig god oplevelse

Vi bestilte Fest menu, og maden var superlækker og der var masser af det 😊 alle gik mætte fra bordet med rosende ord om maden.
Med frygt for at vi var for sent ude med at bestille mad, var der hurtig kontakt fra slagteren, så bestillingen gik som smurt. Det samme gælder levering. Tak for en rigtig god oplevelse. I har vores varmeste anbefalinger 😊

6 września 2025

Hej Katja
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord 🙏😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at både maden, kontakten og leveringen levede op til jeres forventninger – og at alle gik mætte og tilfredse fra bordet.
Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi håber at få lov til at levere til jer igen en anden gang.

Bo Zangenberg & teamet hos Slagter Zangenberg 🥩👨‍🍳

Oceniono na 5 z 5

Super god mad og virkelig fin service!😊

19 września 2025

Hej Mie
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟 Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse med både maden og servicen. Vi glæder os til at se dig igen hos Slagter Zangenberg 😊

Oceniono na 5 z 5

alt var godt og velsmagen mad alle…

alt var godt og velsmagen mad alle roste det vil gøre det igen
Mvh Lene Kondrup

19 września 2025

Hej Brian (og Lene)
Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte tilbagemelding 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at maden blev rost af alle – og vi glæder os til at lave mad til jer igen en anden gang 😊

Super fin oplevelse

Nem og fleksibel bestilling online.
Levering som aftalt.
Rigelige mængder af mad i fremragende kvalitet.
Alt i alt en superfin oplevelse som vi gerne gentager.
De bedste anbefalinger herfra :-)

13 września 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Per 🌟
Det glæder os meget at høre, at både bestilling, levering og maden levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på dine anbefalinger – og vi glæder os til at levere til jer igen en anden gang.

Konfirmation

Vi fik i maj måned leveret mad til vores børns konfirmation. Aldrig har vi fået så lækkert, veltilberedt fra en slagter. Der var så rigelige mængder af alt. Leveret til døren på det aftalte tidspunkt.

Vi har nu bestilt Kongebakken 33 kg, vi glæder os som små børn.

Vil man være sikker på god og venlig betjening, samt kød i højeste kvalitet, skal man ikke tøve, men vælge slagter zangenberg.

4 maja 2025

Odpowiedź od Slagterzangenberg

Tusind tak for de flotte ord, Magnus 🙏 Det glæder os virkelig meget at høre, at konfirmationen blev en succes, og at maden faldt i god smag. Vi sætter stor pris på, at I har valgt os igen – og vi lover, at Kongebakken nok skal leve op til forventningerne 🥩🔥 Tak for jeres tillid og de fine anbefalinger – det betyder alverden for os.

Bo & teamet hos Slagter Zangenberg

Lækker Saml selv menu

Fik leveret mad fra slagter Zangenberg til vores sølvbryllup. Alt blev leveret som lovet, supernemt at anrette på kort tid, lækkert og til fornuftige priser.
Saml selv menuen levede fuldt op til vore forventninger, og der blev taget fint hensyn til gæster med specielle behov

16 sierpnia 2025

Kære Claus,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord 🌟 Det glæder os virkelig at høre, at alt gik som planlagt til jeres sølvbryllup – og at både smag, pris og hensynet til gæsterne med særlige behov levede op til forventningerne.

Det betyder meget for os at få lov til at være en del af en så vigtig dag ❤️ Stort tillykke med sølvbrylluppet, og vi håber at få lov at levere mad til jer igen en anden gang.

Bo Zangenberg & teamet hos Slagter Zangenberg 🥂🥩

Tag Zangenberg med på holdet

Endnu en gang fik vi superlækker mad fra Zangenberg, mørt kød, lækkert tilbehør og ingen gik sultne fra bordet. Og nemt for os var det også, bare skære kødet og varme sovsen, det er SÅ dejligt. 🤗

23 sierpnia 2025

Hej Mogens 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de dejlige ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at både maden og oplevelsen gjorde dagen nemmere og lækker for jer. Vi elsker at levere mad, der både smager godt og giver ro på, når man har gæster. 🤗
Vi glæder os til at lave mad til jer igen en anden gang!

Bo & hele holdet hos Slagter Zangenberg 🥩👨‍🍳

Alt spillede

Godt udvalg, fair priser, nem bestilling og levering til døren til tiden af venligt personale. Lækker og velsmagende mad med ros fra hele selskabet. Alt spillede bare! :-D

5 lipca 2025

Odpowiedź od Slagterzangenberg

Tusind tak, Jan, for den flotte anmeldelse og de rosende ord! 🙏
Det glæder os virkelig meget at høre, at alt spillede – lige fra bestilling og levering til maden og hele oplevelsen.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive – og vi håber, vi snart får lov til at levere lækkerier til dig igen! 😄🍽️

Bo og teamet hos Slagter Zangenberg

Oceniono na 3 z 5

Mad ud af huset er lidt kedelig

Mad ud af huset er lidt kedelig. Smager ikke af ret meget og virker trist at se på. Kødet i forretningen er godt. Kan ikke sige noget til det. Så derfor 3 stjerner.

28 czerwca 2025

Hej Per
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det glæder mig, at du er tilfreds med kødet i butikken – det betyder meget for os.
Til gengæld er det ærgerligt at høre, at du synes maden ud af huset var kedelig og trist at se på. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at levere.

Jeg vil rigtig gerne i kontakt med dig, så vi kan tage en snak om din oplevelse og blive klogere på, hvad der ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at skrive direkte til mig på info@slagterzangenberg.dk eller ringe på 55867090

Oceniono na 5 z 5

Vi benyttede dem til vores konfirmation…

Vi benyttede dem til vores konfirmation og maden blev leveret til planlagt tid. Det hele smagte rigtig godt og der var rigeligt mad.

25 maja 2025

Hej Jan
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for, at alt levede op til jeres forventninger på den store dag – og at maden både smagte godt og var rigelig. Det betyder meget for os.

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad! Meget venlige og god service. Hurtig tilbagemelding, hvis man har spørgsmål eller rettelser i sin bestilling.
Har nu bestilt til selskaber 4 gange og det har været så godt alle gange :)

14 czerwca 2025

Kære Emma

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det betyder rigtig meget for os, at du har valgt os flere gange til dine selskaber – og at både maden og servicen har levet op til dine forventninger hver gang.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os allerede til at hjælpe med næste fest!

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til slagter Bo zangenberg

Stor ros til slagter Bo zangenberg, for at kunne nå at hjælpe os med mad til konfirmationen, da anden leverandør brændte os af.

Maden smagte super lækkert, rigeligt af det, og leveringen var helt perfekt timet

Det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt ham

Hej Rasmus

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at I var glade for maden – og at vi kunne hjælpe jer i en presset situation.

Det betyder meget for os, at både smag, mængde og levering sad lige i skabet – og vi står selvfølgelig altid klar, hvis I får brug for os igen 🥩🚚

Endnu engang tak – og stort tillykke med konfirmationen! 🎉

– Bo Zangenberg og hele teamet

100 års jubilæum på gården d 31/5

100 års jubilæum på gården d 31/5
Hold da op en god dag, solen skinnede som var den bestilt til det. Men den kunne ikke skinne igennem da SlagterZangenberg kom med maden.
3 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salat 2 overlækre sovse . Havde hørt mega meget godt om Zangenberg og skal love for at det levede op til forventningerne.
Der var rigeligt af det hele , en top 5 herfra

31 maja 2025

Kære Pernille

Tusind tak for den skønne anmeldelse og de flotte ord! ☀️
Vi er virkelig glade for at høre, at maden til jeres 100-års jubilæum på gården levede op til forventningerne – og endda kom i top 5! 💪

Det betyder meget for os, når vores arbejde bliver værdsat, og vi håber, vi får lov at levere til jer igen en anden god dag 🥩🍽️

Bo Zangenberg & hele teamet hos Slagter Zangenberg

Buffet til konfirmation

Super lækkert mad, mørt kød. Vi bestilte buffet til konfirmationen og vi var over 60 mennesker. Gæsterne roste maden og der var rigeligt med mad. Vi har dejligt med rester de næste par dage.
Maden kom som aftalt, så der var bare styr på det.

7 czerwca 2025

Hej Mia

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – den varmer virkelig!
Det glæder os enormt, at både I og jeres gæster var glade for maden til konfirmationen – og at der endda var lækre rester til dagene efter 😊
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og ikke mindst på, at vi fik lov til at være en del af en vigtig dag.

Håber vi må levere mad til jer en anden gang!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækker og frisk mad

Virkelig lækker og frisk mad. Nemt at gå til.👌

7 czerwca 2025

Hej Bjarke

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙏
Vi er super glade for, at du synes maden var lækker og nem at gå til – præcis sådan skal det være 💪😊

Vi håber at få lov til at lave mad til dig igen en anden gang!

Lækker mad

Vi bestilte buffet fra Slagter Zangenberg til konfirmation, og det var virkelig lækkert. Mørt kød, virkelig god broccolisalat og bulgursalat og en lækker dessert. Kan helt klart anbefale dem.

Odpowiedź od Slagterzangenberg

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at buffeten til konfirmationen faldt i god smag – især at kødet, salaterne og desserten levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at vores mad er med til at gøre en særlig dag endnu mere mindeværdig.

Tak fordi I valgte os – og hjertelig tillykke med konfirmanden! 😊

Lækker mad

Bestilte, saml selv lux menu med dessert. Rigtig lækkert mad, kødet var mørt, kartoflerne smagte pragtfuldt og salaterne var friske. Der var rigeligt med mad, så gæsterne kunne næsten ikke spise den smukke og smagsfulde dessert. Gæsterne roste maden.

Hej Jeanet
Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at I har nydt vores "Saml selv lux menu" med dessert – og ikke mindst at både kød, kartofler, salater og dessert levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at både du og dine gæster var tilfredse og mætte! Vi håber at få lov til at levere lækker mad til jer igen en anden gang.

Slagter Zangenberg

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej