www.slaaptextiel.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een item was niet op voorraad en zou wat langer duren, maar was er toch veel sneller. Kussens met gerecyclede veren, goed bezig. Ik had een kortingscode niet opnieuw ingevuld na wijzigen/controleren v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mooi product voor nette prijs en heel nette, snelle klantenservice. Helaas bleek één van de twee klamboes een gaatje te hebben. Meteen kreeg ik een nieuwe opgestuurd.

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden onverhoopt een product ontvangen wat niet de maat had die op de verpakking was aangegeven, wat slaaptextiel niet voor de levering kon weten. Toen wij dit aangaven werden we zeer vriendelijk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. De levertijd loopt (zonder dat je wat hoort) fors uit bovenop de toch al lange 2 á 5 werkdagen zoals aangekondigd. Mails richting klantenservice worden pas na dagen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do sypialni

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wij leveren een zeer ruim aanbod van bedtextiel, waaronder dekbedovertrekken, linnengoed, bedlinnen, hoeslakens,waterbedhoeslakens, junior hoeslakens, satijnen hoeslakens

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Een goede en een snelle aflevering.

30 stycznia 2018

Beste PN Stokman,

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug.

Zeer traag!

Mooie producten, maar levering, verwerken en retourneren geld extreem traag.
NA aankoop duurt het circa 10 dagen tot product er is. Dat melden ze overigens op hun site, dus is vooraf bekend. De retourzending wordt na 7 dagen bevestigd, waarna je na uiterlijk 10 dagen je geld terug krijgt. Kortom: ik ben bijna 27 dagen mijn geld kwijt (heb het op moment van schrijven nog NIET retour ontvangen). Ze schermen met een geldige wettelijke termijn, maar klantvriendelijk is het niet.

30 stycznia 2018

Beste A. Kok,

Wat jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service.
Uw bestelling is binnen de aangegeven levertijd naar u verstuurd. Na verwerking van uw retour is het bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden en snelle levering.

Beste Joan Ost,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug.

Oceniono na 1 z 5

Niet de dag erna in huis...

Als je op de website adverteert met een bepaalde levertijd (voor een bepaalde tijd besteld, de dag erna in huis). Maak het dan ook waar. En ga dan niet, als er een product niet voorradig is, zonder overleg de rest later leveren.

Beste Armando vd Hoonaard,

Op onze website wordt aangegeven dat wij niet aan deelleveringen doen en dat het artikel met de langste levertijd gehanteerd wordt: https://www.slaaptextiel.nl/verzenden-of-afhalen.

Heldere en overzichtelijke site

Heldere en overzichtelijke site, snelle levering

Beste Conny Schoon Broos,

Oceniono na 3 z 5

Na 14 dagen nog niets ontvangen.

Na 14 dagen nog niets ontvangen.

Oorzaak zou levertijd zijn.
Had meer verwacht.

28 stycznia 2018

Beste Jan Heerink,

Inmiddels is uw bestelling naar u verstuurd. U had een artikel bij uw bestelling zitten met langere levertijd (zoals aangegeven op onze website).

Zeer snelle levering

26 stycznia 2018

Beste Sara,

👍👍👍

Snel levering, prima producten.

25 stycznia 2018

Beste A.M.,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering van uw bestelling.

Top service!

25 stycznia 2018

Beste Denise Bakker,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de service van onze webshop.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, doen wat ze beloven:)

Beste Frans van der Heijden,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het verloop van uw bestelling.

+ supersnelle levering!

Beste Marouscha Schmitz,

Super snelle levering

Super snelle levering. Kwaliteit producten redelijk.

Beste Rene de Winter,

Pluspunt / minpunt dekbedovertrek

Pluspunt:
De bestelling werd snel geleverd.
Het bestelde overtrek, was qua kwaliteit mooier dan verwacht.

Minpunt:
Het overtrek was 5 cm kleiner in de breedte, waardoor het overtrek niet mooi om het dekbed zit.

Beste E. Verhagen,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop en de snelle levering van uw bestelling.

Wat jammer om te vernemen dat het overtrek kleiner bleek te zijn. Wij willen graag kijken wat we hierin nog voor u kunnen betekenen. Zou u een foto van het dekbedovertrek willen sturen naar klantenservice@slaaptextiel.nl?

Prima kwaliteit.

Beste Ina Bakker,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop.

Bestelling niet tijdig binnen

Na aanleiding van mijn eerdere reactie/beoordeling ( 2sterren) werd er met mij contact opgenomen via de mail over mijn levering.

Er was een fout gemaakt bij de levering vanuit een groothandel waardoor mijn bestelde product niet binnen de verwachte tijd geleverd kon worden.

Dit is verder netjes afgehandeld en had ik het product uiteindelijk sneller dan verwacht.

Beste Erik,

Het door u bestelde artikel heeft een aangepaste levertijd zoals aangegeven op onze website. Wij zullen u per e-mail een update sturen over uw bestelling.

Oceniono na 2 z 5

Bedje van paw patrol

Bedje van paw patrol besteld voor mijn zoontje, na twee dagen gebeld wanneer het geleverd zou worden. Kon de (overigens behulpzame en vriendelijke) mevrouw van de klantenservice niet zien. 5 minuten later terug gebeld met de mededeling dat het bedje niet meer door hun geleverd kon worden.
Geld wel binnen een week terug gestort maar er werd niet echt mee gedacht naar een alternatief.

22 stycznia 2018

Beste K. van Kaam,

Wij doen er alles aan om onze website zo up-to-date mogelijk te houden. Onze excuses dat het door u bestelde artikel toch niet meer leverbaar bleek te zijn.

Oceniono na 2 z 5

6 januari besteld en betaald en nog …

6 januari besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen.
Slechte zaak.

22 stycznia 2018

Beste MJ van Veen,

Uw bestelling bleek helaas wat vertraging opgelopen te hebben bij de groothandel waardoor deze een dag te laat is verstuurd. Onze excuses voor het ongemak.

Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop!

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site. Aanbieding van de kussens is niet geweldig. Zijn erg dunne kussens. Maar ja. Je kunt misschien geen topkwaliteit verwachten. Snelle levering en goede kwaliteit lakens.

21 stycznia 2018
Oceniono na 5 z 5

Dekbedhoes bleek niet meer te …

Dekbedhoes bleek niet meer te bestellen. Dit werd snel gemeld via een mail en we kregen direct de keuze geld terug of nieuw overtrek uitzoeken.
Ook het verschil in prijs tussen de beide dekbedhoezen vlot terug gekregen.

21 stycznia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej