Vandaag in Helmond geweest en geholpen door Mariëtte, super leuke verkoopster. We zijn goed geïnformeerd en zelfs levering in januari pas is geen probleem. Heel erg blij met onze aankoop!
Zobacz, co mówią recenzenci
Echt top service. Via de telefoon een bestelling gedaan, vriendelijke meneer. Vervolgens moest ik even bellen naar het hoofdkantoor voor levertijd te checken. Hier waren ze ook super vriendelijk en... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Erg goed
Erg goed, ben zeer goed geholpen en het bed slaapt erg goed! Er was nog een hoeslaken vergeten, maar de volgende dag werd het hoeslaken gelijk afgeleverd. Super !
Wij hebben onze boxspring 11 jaar…
Wij hebben onze boxspring 11 jaar geleden gekocht bij NL slaapcentrum. Na 11 jaar alleen een nieuwe velvet topper aangekocht voor op onze boxspring, even wennen maar uitgerust zonder klachten wakker worden. Voor onze kinderen allebei een boxspring met velvet topper, kids ook heel blij. Levering was later dan beloofd, maar na een belletje netjes gebeld geworden dat de levering snel zou gebeuren en dat gebeurde. Op de service van aankopen, leveren en opzetten niets aan te merken, alleen een stukje uit deurkozijn gelopen door medewerker door zwaarder materiaal in werkbroek dat tegen de deurkozijn aankwam. Vervelend maar gebeurde niet met opzet.
Ik zou zo weer een aankoop doen.
Nooit meer
Ons bed werd veel later geleverd dan beloofd. Klantenservice beloofd terug te bellen maar dit wordt niet gedaan. We zouden recht hebben op een tegemoetkoming maar ook hier worden we niet over gebeld. Als we zelf bellen is altijd degene die erover gaat niet aanwezig.
Frustraties zijn groot! En ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden.
Hele slechte service
Hele slechte service! In de winkel wordt gezegd dat de monteurs de kernen vervangen. Vervolgens worden de kernen in de hal neergezet en willen de monteurs weggaan. Nadat ik aangeef dat zij ze zouden vervangen, nemen ze contact op met de winkel. Geen gehoor. Ze willen het vervangen maar dan kost het €60,-
Na een klacht te hebben ingediend wordt het weggezet als ‘het is voor de afvoerkosten van de kernen’. Dit hebben zowel de verkoper als de monteurs geen enkele keer aangegeven. Daarbij is het gratis als we het zelf afvoeren. Dus uiterst onlogisch om hier €60,- voor te betalen! Klacht is verder niet behandeld.
Heel jammer, teleurstellend en uiterst klantonvriendelijk!!
Prachtig en heerlijk bed
Wij hebben een prachtige boxspring in Heerlen gekocht, met 2 verschillende kernen een hard en een middel. Mijn partner kon echt niet slapen op Hard en zonder extra kosten ruilen zij deze vandaag bij ons om op ons nieuwe adres in Brabant. Wat een geweldig goede service ! Tevens complimenten voor de mannen die de bedden komen bezorgen! Netjes verzorgd en heel aardig en behulpzaam !
Overigens kunnen wij de topper waarvan 1 kant koel aanbevelen echt heerlijk !
GÉÉN AANRADER!! SERVICE NA MONTAGE IS 0,0!!!
Mijn ouders ( 81 en 86 jaar oud) hebben een bed gekocht bij deze winkel in Gronsveld. Een zogenoemd hoog-laag bed. Kosten hiervan bijna € 10.000,-!!
Het bed is geleverd en gemonteerd.
Een tijdje na de levering en montage blijkt de achterwand van het bed los te staan. Er zit een behoorlijke speling in zodat deze mensen niet eens met hun hoofd tegen de wand durven te liggen.
Ik ben naar de winkel gegaan waar ze het bed gekocht hebben. Daar werd ik door de verkoper netjes te woord gestaan. Het hoofdkantoor heeft contact met mij opgenomen om een afspraak in te plannen met de hoofdmonteur.
De afspraak was dat de monteur zou komen als ik ook aanwezig was. Hij zou mij 30 min. van te voren bellen zodat ik naar mijn ouders kon komen. Niet gebeurt!!
Na het bekijken van de klacht is de conclusie van de hoofdmonteur:
De achterwand heeft speling omdat er nog een plint tegen de muur staat.
Op de vraag van mijn ouders of hun deze plint niet kunnen verwijden krijgen ze het antwoord: Mevrouw wij zijn geen klussenbedrijf!!
EN DAN KOOP JE EEN BED VAN BIJNA € 10.000,-!!!!
Ik kom vanwege mijn beroep in heelveel hotels. Daar staan bedden met achterwand en óók hoog-laag bedden die minder dan € 10.000,- hebben gekost. Maar deze achterwand staan allemaal vast!!!!
Na dat deze hoofdmonteur is geweest heb ik wéér met het hoofdkantoor gebeld. Ze zouden het nogmaals met de hoofdmonteur bespreken en tot een goede oplossing komen.
Nu 2 maanden verder.
Eigenlijk zoals verwacht, niks meer gehoord!!!!!!
DUS GÉÉN AANRADER!!!!
SERVICE IS 0,0!!!!!
Teleurstellende service
Ik heb bij het Nederlands Slaapcentrum een bed aangeschaft. Direct na levering heb ik gemeld dat het bed veel harder lag dan verwacht. Op advies van de winkel heb ik het gebruik enige tijd afgewacht, omdat het bed “na verloop van tijd zachter zou worden.” Omdat ik regelmatig van huis ben, duurde het iets langer voordat ik het bed voldoende had gebruikt om vast te stellen dat het probleem bleef bestaan.
Toen ik opnieuw contact opnam, werd een alternatieve topper geadviseerd – door een van hun eigen verkopers. Tot mijn verbazing volgde echter een ‘coulancevoorstel’ waarbij ik meer dan €700 moest bijbetalen voor een bed met een oorspronkelijke nieuwprijs van €1.700. Daar kwamen bovendien eerder betaalde voorrijkosten bij voor een beoordeling die bestond uit niets meer dan een bezorger die een paar keer op het bed drukte. Op basis daarvan werd, zonder enige meting of objectieve toetsing, geconcludeerd dat er geen productiefout was – een conclusie die ik niet deel.
Dat ik lichamelijke klachten ervaar door het bed lijkt voor het Nederlands Slaapcentrum geen rol te spelen. Het resultaat is dat ik blijf zitten met een bed waarop ik niet kan slapen én €75 kwijt ben aan voorrijkosten.
De service na aankoop is teleurstellend. Ik raad nieuwe klanten aan zich goed te verdiepen in de voorwaarden en er rekening mee te houden dat bij klachten nauwelijks sprake is van coulance of klantgericht denken.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.