Zobacz, co mówią recenzenci
Min skylt jag beställde vart över förväntan. Kvalitén verkar riktigt bra. Kände inte till bolaget sedan tidigare men kan definitivt tänka mig beställa därifrån igen. Det var lite förvirrande till en... Zobacz więcej
Om man med upplevelse menar förväntningar så är de med råge överträffade. Från sökning efter företag att producera en ny vägskylt, besvara några frågor via e-post om leverans till Portugal och några... Zobacz więcej
Bästa leverantören! Bra och tydlig sajt där skylten skapades enkelt. Beställde min skylt torsdag kväll leverans till mitt postkontor redan på måndag fm. Tydlig återkoppling med bekräftelse, leveran... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o Skylto.se
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
- Enkelt att beställa
Skyttsvägen 3, 794 34, Orsa, Szwecja
- 0250-435 15
- info@skylto.se
- www.skylto.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Greate product
Bra hjälp medan jag gjorde min skylt på…
Bra hjälp medan jag gjorde min skylt på Skylto's hemsida. Snabb och bra leverans.
Mycket snabb leverans och fin produkt
Bra kvalitet och snabb leverans!
Excellent service and very nice product!
Utomordentlig service med proffsig hjälp att korrigera en beställning som hade blivit fel. Tillgänglig kundservice som agerade effektivt. Mitt helhetsintryck av skylto.se är mycket gott. Dessutom förvånansvärt snabb leverans av en mycket fin skylt. Jag rekommenderar företaget varmt för hjälp med skyltar och märken.
Snyggt och snabbt
Snyggt, snabbt och precis vad jag ville ha, och dessutom ett kanonpris när jag behövede expressleverans!
super snappt
super snappt
skylt presis som jag önskade
beställer stax fler
Snabb och superbra service.
Amazing how fast you get your delivery…
Amazing how fast you get your delivery and the products are in really good quality! I really recommend this company ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
Moms och fraktkostnad
Hoppas på en uppdaterad "frågor och svar" som förtydligar att moms läggs till på alla priser och att leveranstiden kan vara längre än dagen efter beställning (vår kom två dagar efter beställning). Tycker också att frakten var något dyr. Annars bra.
Good quality and fast delivery.
Bra att man kunde designa skylten själv…
Bra att man kunde designa skylten själv och mycket kort leveranstid
Tyvärr sämre service nu än tidigare
Omdöme: Tidigare i Orsa fanns det en väldigt snäll och hjälpsam personal hos er, men nu verkar det vara annan personal som tar hand om kunderna. Tyvärr var jag inte nöjd med servicen – personen verkade stressad och gav ett väldigt dåligt intryck. Jag fick en tråkig upplevelse och rekommenderar inte platsen så länge hon jobbar där.
Bra service skylten komm snabbt skulle…
Bra service skylten komm snabbt skulle vara lite enklare om man kunde betala innan man fick varan m ed Swish eller visa Mvh Robert
Snabba med bra kvalitet.
Bra och kompetent service
Bra och kompetent service, bra kvalitet, exemplarisk snabb leverans. Har bara gott att säga.
Lars
Teknisk förvaltare
Riksbyggen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.