Skultuna 1607 - Flagship Store Recenzje 41

4,7

Bruksgatan 8, 72631 Skultuna, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

När man köper en vacker kvalitetsprodukt vars design och tillverkningssätt har anor från 1600-talet är det en mycket tilltalande upplevelse. Att det överhuvudtaget finns ett företag med så hög ambitio... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

The products from Skultuna are beautifully made, we will definitely order again in the future Shipping was quick, but wish I could pay in Swedish crowns, then convert to Canadian...it seems it has to... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Sklep z artykułami domowymi
  3. Producent biżuterii
  4. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Skultuna Messingsbruk är ett av Sveriges populäraste turistmål med Flagship store, Bistro Bruket, Outletbutik och Museum. På samma ställe sedan år 1607!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Snabb tid till leverans.

Snabb tid till leverans.
Enkla o bra foton till beställning
Naturligtvis extra plus för fina presentask

24 lutego 2026

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra, det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Såååå jättenöjd!

Ljusstaken är så himla enkel men så jättefin! Smidig att beställa, bra pris och snabb leverans!!

15 grudnia 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vi blir verkligen glada att höra att du tycker om ljusstaken och att beställningen gick smidigt. Det betyder mycket för oss!

Unité Chain Necklace - Gold Plated

Lätt att beställa, snabb leverans. Är väldigt nöjd med min beställning.

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack så mycket för din härliga feedback! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både beställningen och leveransen.
Vi önskar dig en God Jul 🎄

Leveransen helt okej

Leveransen helt okej
Innehållet vet jag inte ännu Julklapp 🎁Men hoppas hen blir glad 😀

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack för din feedback! Vi hoppas att julklappen blir uppskattad och att mottagaren blir riktigt glad 🎁

Oceniono na 5 z 5

Älskar föremålen från Skultuna samt…

Älskar föremålen från Skultuna samt själva bruket, så mysigt att strosa runt i och förundras över alla vackra saker och omgivningen :) Har själv köpt några mässing föremål som jag är så nöjd över, tidlösa och vackra :)

7 grudnia 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack så mycket för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen att höra att du uppskattar både våra produkter och själva upplevelsen i butiken. Vi blir alltid lika glada när våra tidlösa mässingsföremål får en plats i någons hem och blir uppskattade!

Skultuna x Moomin

Jag har beställt från Skultuna många gånger. Det har alltid varit snabba leveranser. Varan har uppfyllt mina förväntningar.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack så mycket för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med både våra produkter och leveranser. Vi ser fram emot att få skicka fler av våra produkter till dig i framtiden.

Oceniono na 5 z 5

This is a lovely candlestick

This is a lovely candlestick! It is nicely weighted and the details are charming! I also purchased the candles …. and will do so again. The candles are are solid, slow burning, no drip! Added to the candle is a Baldwin brass follower … makes it look like a million bucks! Thrilled I found Skultana and their products.

30 listopada 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Thank you so much! We’re thrilled you love the candlestick, candles, and Baldwin brass follower.
Your kind words mean a lot, and we’re so happy you found Skultana!

Bra hanterad reklamation

Jag gjorde en reklamation på en feltillverkad skruv på en ljusstake. Skultuna erkände direkt felet, bad om ursäkt och skickade en ersättningsdel. Föredömligt och trevligt bemötande. Det ger verkligen en bra kundrelation.

25 listopada 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både bemötandet och lösningen. Det betyder mycket för oss🌺

Oceniono na 5 z 5

Slutuna's ’Tistel’ is extremely…

Slutuna's ’Tistel’ is extremely elegant, beautiful and well-made. It is of the highest quality. It is even more beautiful than I could have imagined. My family and I will get great pleasure from it for many years to come. A beautiful object that will then be passed down through generations.

14 listopada 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that the ’Tistel’ has exceeded your expectations and that it will be cherished by your family for years to come. It’s truly special to know that our pieces can become treasured objects passed down through generations!

Oceniono na 5 z 5

Enkelt och smidigt att köpa en fin…

Enkelt och smidigt att köpa en fin present att ge bort på nätet. Tyvärr önskar mottagaren byta och jag hoppas det går bra att göra det i butiken på Grev Turegatan i Stockholm?

17 października 2025

Hej Helene!

Tack för ditt meddelande och va kul att presenten är uppskattad.
Det går tyvärr inte att göra en retur, men det går jättebra att byta presenten i vår butik på Grev Turegatan i Stockholm. Ta med kvitto eller orderbekräftelse så hjälper dom er med bytet🌺

Lovely quality

Shipping was quick, but wish I could pay in Swedish crowns, then convert to Canadian...it seems it has to be U.S. dollars if ordering from Canada, so unfortunately duty and tariff? added on

30 września 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Thank you for your lovely review!
As for the duty and tariffs, these are not affected by the currency you pay in but are set by the Canadian customs and may vary depending on which product you purchase and where the products preferential origin is.

Please feel free to reach out to our customer service team if you have any other questions!

Maja Boström, Therese Karlsson

De personer jag hade kontakt med var väldigt hjälpsamma, trevliga o snabba.
Kunde inte vara bättre 👍

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med bemötandet och servicen. Varmt välkommen tillbaka till oss

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd och har dessutom…

Jag är mycket nöjd och har dessutom fått många komplimanger för det.

6 czerwca 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Vad roligt att höra att du är nöjd och att du dessutom fått många komplimanger – det gläder oss verkligen!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Köpte ett muminhus i doppresent

Köpte ett muminhus i doppresent. Kom i en underbar svart låda och med presentpåse blev det så fint! Perfekt service, underbart hus och nöjd bebis..

3 maja 2025

Odpowiedź od Skultuna 1607 - Flagship Store

Vad roligt att höra – stort tack för dina fina ord! Vi är så glada att Muminhuset blev en uppskattad doppresent och att både förpackning och service levde upp till dina förväntningar.

Hälsa den nöjda bebisen från oss! 💛

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej