Super go service. Hurtig levering og en sød lille personlig hilsen på min følgeseddel med ønsket om held og lykke med mine blomsterfrø.
Zobacz, co mówią recenzenci
Købte på nettet en Stihl akku-vare, som havde et defekt skjold. Tog billede og sendte. Fik næste morgen (lørdag) en telefonisk meget venlig henvendelse fra Skovhavehuset, som sagde, at man straks vill... Zobacz więcej
Købt havetraktor over nettet, blev kontaktet kort tid efter og aftalt videre forløb vedr. levering ekstra udstyr mm. Meget grunding gennemgang af maskinen ved afhentning, og venlig personale. Bestem... Zobacz więcej
Købte en græs plæneklipper via nettet til et rigtigt godt tilbud Plæneklipperen var samlet og klargjort med olie/benzin da jeg kom og skulle hente den.. Produktet er et superkvalitet til prisen..... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vores historie går langt tilbage. Vi skal helt tilbage til året 1959, hvor grundlægger Bendt Jensen startede det, der skulle blive grundstenene til den virksomhed vi er idag. SkovHavehuset.dk også kendt som Skov & Havehuset Slagelse ApS, er en kvalitetsbevidst virksomhed hvor kunden altid er i centrum. UPDATE: Marts 2022 - Jongshøj Maskiner opkøber, Skov & Havehuset Slagelse ApS, for at sikre sig en større markedsandel. Henrik Jongshøj Jensen, Jongshøj Maskiner udtaler:“Med sammenlægningen af de 2 virksomheder sikrer vi, at vi i fremtiden kan have både den professionelle arbejdskraft og et udvalg, der er attraktivt, uanset om det er til private eller erhverv.Vi vil fortsat have fuldt fokus på både vores fysiske butik og værksted samt vores hastigt voksende webshop. Med opkøbet af SkovHavehuset ApS har vi taget endnu et skridt i vores vækststrategi, og vi vil fremover være blandt de største i vores branche med de fordele, som det indebærer i form af indkøb, levering mm.”
Dane kontaktowe
Sorøvej 76, 4200, Slagelse, Dania
- info@skovhavehuset.dk
- www.skovhavehuset.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super go service.
Super go service.
Dejlig og hurtig levering og service
God service og hurtig levering.
Fin og hurtig betjening!
hurtig og fin levering
Tak god opleves .Hortig betjening
Superfin service!
God vejledning i køb af løvblæser/suger…
God vejledning i køb af løvblæser/suger til skole.
Skovhavehuset handler med Stihl
Skovhavehuset handler med Stihl! Det var en perfekt oplevelse.
Hurtig og effektiv betjening
Hurtig og effektiv betjening. Dog kun 4 stjerner, da kontakt vedr. afhentning af varer lod vente på sig.
God service og optimal produktkendskab
Kunne ikke levere den varen
Kunne ikke levere den varen, som de reklamere med på nette☹️
Fantastisk service og kompetent…
Fantastisk service og kompetent personale. Kan anbefales
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.