Har været tilfreds kunde gennem mange år . Man skal være opmærksom på hvilken slags brænde man bestiller . Det kan godt betale sig at købe halvvådt brænde ,hvor man selv skal færdigtørre brændet .... Zobacz więcej
Munter snak med Kent ved bestilling af brændet, selvom vi aldrig har talt sammen. Det flotteste og mest reelle brænde jeg nogensinde har fået. Chaufføren læssede de 20 rm brænde af præcist hvor det... Zobacz więcej
Humleorevej 49 - 51, 4100, Ringsted, Dania
- www.skov-trae.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Urimelig flot brænde !!!
Bestilte 10 skovrummeter bøg som jeg har gjort mange gange før hos S&T, denne gang blev dog næsten snydt ...... træet var af super høj kvalitet og presset ud på et slags “pomfritjern” hvilket har givet urimeligt mange flotte ens stykker, problemet er nu, at min brændestak er så flot, at jeg ikke på noget tidspunkt nænner at brænde træet 🤗👍 stor ros for lækkert brænde fra Amager.
Skov & Træ ApS har Ikke styr tørretiden for brænde
Skov & Træ ApS har bragt os i problemer. Vi har i juli 2019 fyldt vores brændeskur med 15 rummeter ask garanteret klar til fyring fra december. Selvom træet siden levering er stablet luftigt, er det langtfra tørt. Det soder, og er ud fra et miljømæssigt synspunkt uegnet til fyring i denne sæson. Skov & Træ ApS oplyser nu, at træet er skovet i 2019, men mener alligevel, at det burde være klart til fyring nu (Ask bør tørre i 18 måneder før man fyrer med det) Firmaet afviser vores reklamation. Vær forsigtig. De har desværre ikke styr på deres forretning.
Kvalitets træ, god service og sikker levering.
Vi har brugt Skov & Træ i årevis. Leveringerne har altid været rigelige (jeg tror vi får mere end vi betaler for) og præcise leveringer, træet kommer som lovet.
Vigtigst af alt, når Skov & Træ sælger tørt træ, så er det virkelig tørt træ - og det betyder meget, når man som jeg ikke altid når, at bestille i god tid før fyrings-sæsonen.
Jeg kan varmt anbefale Skov & Træ!
Jeg bestilte 10 skovmeter bøgetræ men…
Jeg bestilte 10 skovmeter bøgetræ men da det var stablet var der kun
6 meter. Da jeg klagede fik jeg at vide at det var fordi der var mange
runde stykker imellem men jeg kunne være heldig at næste år var der 7 meter som der skulde have været.
Pas på at købe hos skov og træ.
Steen Hansen
God service og godt brænde
Bestilte 10 rummeter tørt bøg. Det blev leveret som aftalt. Rigtig godt og tørt brænde. Venlig betjening både ved bestilling og levering.
Vi bestiller også næste læs hos Skov og Træ.
Alt Perfekt i 18 år.
Syntes det var på tide med en anmeldelse herfra, til Skov & Træ, eftersom jeg har været kunde hos dem omkring de 18 år.
Da jeg aller første gang skulle købe brænde for en ca. 20 år siden, prøvede jeg alverdens forskellige forhandlere, som alle leverede vådt brænde, på trods af at aftalen var tørt brænde og skulle være klar til at fyre med. Desuden var der aldrig, efter at jeg havde stablet det og regnet antallet ud, det antal rummeter jeg havde bestilt og betalt for.
Derefter fandt jeg frem til at der også var et firma som hed Skov & Træ som leverede brænde og besluttede derefter at give dem en chance, på trods af, at jeg tænkte i afmagt, at " De ligner nok alle sammen hinanden med at være uærlige i både kvaliteten og mængden"
Og sikke et hit, de er bare helt fantastiske og super pro, i alt fra kundeservice, råd og vejledning, mængden af modtaget brænde og ikke at forglemme at jeg fik knastørt brænde og selv chaufføren tippede brændet perfekt i min indkørsel.
Og sådan har det nu forsat i alle årene , jeg kan ikke være mere tilfreds og føler mig ovenud taknemmelig for dem, at de findes og deres måde at drive deres virksomhed på.
TAK for jer og kan på det varmeste anbefale Skov & Træ.
Hold jer langt væk!
Hvis du er uheldig at få en tvist med Skov og Træ, så ønsker jeg dig alt mulig held og lykke. For det får du brug for.
Vi har igennem de sidste 5-6 år købt brænde fra Skov og Træ, og rendte sidste år ind i problemer, som er eskaleret i år. Sidste år fik vi en forkert leverance - vi fik meget mindre stykker end det vi havde bestilt, med det resultat, at brændet futtede af som tændstikker i vores brændeovn. Nuvel - vi fik lovning på en dekort på næste bestilling.
Næste bestilling, som var i år - var uden dekort. Ved venlig reminder, var meldingen fra Skov og Træ, at vi ikke havde beviser for at vi var blevet lovet en dekort, og Skov og Træ afviste derfor.
Leverancen i år viste sig at være mangelfuld, idet vi ikke fik leveret den mængde vi havde bestilt (man betaler jo kontant ved levering, men sander først når man stabler, at noget mangler). Efter at have sendt adskillige billeder af det stablede brænde (billederne var aldrig gode nok iflg. Skov og Træ), blev jeg enig med Henning (chefen) før sommerferie, at de skulle komme forbi og ved selvsyn vurdere brændemængden. Ja - her 3 måneder efter, er de stadig ikke kommet forbi. Jeg sendte derfor en venlig mail i forrige uge om, at vi nok snart ville tage hul på brændestablen - og at de skulle skynde sig. De har (igen) ikke formået at hverken svare eller komme forbi.
Jeg retter derfor nu henvendelse til Forbrugerombudsmanden, idet jeg jo her kan læse, at andre har oplevet det samme som os:
1. Skov og Træ viser ingen samarbejdsvilje ved tvist
2. Skov og Træ holder ikke hvad de lover
3. Skov og Træ ignorerer konsekvent ethvert forsøg på kontakt
4. Skov og Træ afviser konsekvent at de kan lave fejl (for igen andre har nogensinde klaget)
Godt råd herfra - hold jer langt væk, man får KUN mavepine af at prøve at holde en klagesag i live. For afsluttet - det bliver den ikke med Skov og Træ. FØJ for en oplevelse :-(
godt træ
har altid fået mit brænde til lovet tid, men ind imellem en smule vådt. der krævede længere tørring end lovet,men god betjening og pris.
Kvalitet
Igen et læs kvalitets træ fra Skov og Træ
Leif Hansen
Kvistgård
Bestilte og betalte for tørt brænde
Bestilte og betalte for tørt brænde. Det er imidlertid meget vådt brænde vi har fået leveret. Tænkte det måtte være en fejl, så skrev til dem, fik intet svar, så ringede jeg og fik at vide jeg skulle maile, mailede derfor igen, men har stadig ikke fået nogen feedback. Så derfor en dårlig anmeldelse herfra. Er sikker på det er ok brænde, dog ikke det jeg har bestilt og betalt for.
Hej Kent Mossin.
Hej Kent Mossin.
Jeg har ikke hørt fra dig så nu ryger du på trust pilot, jeg følger mig snydt og ved lægger foto af det brænde jeg har fået leveret der inde så fremtidens kunder kan se hvad få noget møg du lever 😤😤
Hilsen Jørgen k Jensen
Har gennem flere købt brænde hos Skov …
Har gennem flere købt brænde hos Skov og Træ og har gennem alle årene fået det jeg har bestilt. Igen i år er leverencen forløbet uden problemer og til aftalt tid og vi har fået det vi har bestilt og prisen var igen helt OK.
Bestiller igen til næste år.
Pas på hvad i bestiller af brænde
Vi havde bestilt brænde til levering før påske men Blev brændt af og så da det endelig kom var det så stort at vi selv skal ud og kløve det, vi har fået brænde fra andre leverandører og ikke oplevet noget lignende, det er helt uacceptabelt når man betaler for kløvet brænde.
Men Det kunne de ikke gøre noget ved da de åbenbart har mange tilfredse kunder, bare ikke os.
Sidste levering af tørt brænde var ikke så tørt at det brænder villigt før ovnen har en meget høj temperatur
Jeg har flere gange været meget godt tilfreds med leveransen fra Skov true, men denne gang købte jeg hvad hjemmesiden kalder tørt brænde. Brændet kan kun brænde, når jeg med gammelt brænde får ovnen op på en meget høj temperatur. Ærgerligt!
Lars Lind
God og ærlig service
Jeg har handlet med Skov og Træ gennem mange år og er særdeles tilfreds med både pris og kvalitet. Du kan regne med at få, hvad du betaler for, og aftaler om levering holder - jedes Mal. Priserne er konkurrencedygtige, servicen er god, og en aftale er en aftale. Fem stjerner er velfortjente.

Odpowiedź od Skov Trae
Troværdig virksomhed med fremragende produkter.
Da min tidligere brændeleverandør drejede nøglen om og lukkede firmaet, havde jeg sandt for dyden et problem, for min primære varmekilde er en smuk, gammel Morsø-brændeovn - men uden brænde går det jo bare ikke! Jeg skulle finde en ny leverandør, og gudskelov fandt jeg frem til "Skov og Brænde". Jeg bestilte en container fyldt med flækkede bøgestammer i ca. 65 cm. længde. Min kæreste blev ikke glad over det forestående arbejde med at skære og flække foretagendet, men hold nu op for en god kvalitet det bøgebrænde havde. Faktisk har jeg aldrig fået magen til kvalitetsbrænde i mit lange brændeovns-liv. Nu kan jeg "fyre over" om natten, så livet er blevet (lidt) lettere.
Firmaet har behandlet mig med humor og hjælpsomhed, og hvis ikke noget går helt galt, så er jeg nok stamkunde i mange år fremover.
Held og lykke til Jer!
Anne Fogh
fantastisk levering og god service
Jeg kan kun anbefale skov og træ. De er til at snakke med og de køre gerne brænde så tæt som muligt. Det er dejligt at det bliver lagt lige ved siden af hvor man skal stable.
selvom der står på deres hjemmeside at det er kasse rummeter så kan jeg kun sige at tallene passer til stablet rummeter.
Jeg har handlet med dem flere gange og det har været det samme hver gang.
Jeg kan og jeg vil kun sige Fantastisk levering og god service.
God service og godt brænde
Vi bestilte brænde hos skov-trae i foråret og vil fortælle at det var en god kundeoplevelse. Fin og grundigt informerende telefonsamtale ved bestilling. Jeg fik fx gode råd om tørring, optænding og opbevaring. Rimelig pris i fht andre forhandlere. Levering som aftalt og til tiden. Vi bestilte 10 rummemeter bøg, og da vi fik det stablet i vores carport, kunne vi med det samme se, at disse 10 rummeter fyldte mere end de 10 rummeter vi tidligere har købt andre steder. Der er virkeligt godt brænde med en masse god brændværdi. Jeg var blevet informeret om, at meget af det ville være kernetræ, men det er først nu, hvor der er gang i brændeovnen, at vi kan se forskellen på det og så det bøgebrænde vi har købt hidtil andre steder. Da det blev leveret var der en del flækkearbejde, da de fleste klodser var meget tykke. Det tog ret lang tid at komme igennem det, men når det så er sagt så er vi meget tilfredse.
Vi vender trygt tilbage til skov-trae, når vi løber tør :-)
Glimrende service.
Jeg modtog 10 skovrummeter eg fra Skov og Træ ApS. Leveringen var hurtig, og fungerede som aftalt. Medarbejderne var imødekommende og hjælpsomme, og det hele forløb uden problemer.
Det er afgjort en virksomhed, jeg kan anbefale.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.