Altid super søde og venlig personale! Der giver sig tid til at hjælpe, og gør sig umage omkring deres arbejde! Vi vælger altid Skoringen i Vejen pga overstående, da vi var fået total elendig kundese... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Kom med mit barnebarn på knap 2 år. Vi skulle ha sandaler. Ingen tvivl, det var den bette, der var i centrum. Rigtig god vejledning og service til lillepigen og os.
Super god betjening 😊😊😊😊
Napisane przez firmę

Nørregade 9, 6600, Vejen, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Vi vælger altid Skoringen i Vejen pga overstående, da vi var fået total elendig kundeservice i andre butikker af Skoringen. Så anbefaler altid Skoringen Vejen!

Odpowiedź od Skoringen - Vejen
Oplevede idag at være den usynlige kunde, der kunne gå rundt i 25-30 min uden at blive tilbudt hjælp. Da jeg kommer ind er der 2 ekspedienter igang med ekspeditioner, jeg begynder at kigge i forventning om at blive tilbudt hjælp når en af dem blev ledig. Den ene ekspedition er hurtig afsluttet, men ekspedienten forsvinder ud i baglokalet og jeg ser hende ikke mere. Jeg kigger videre...skal egentlig have 2 par fodtøj...men da den anden ekspedition efter noget tid bliver afsluttet, kommer der en kunde ind ad døren og går direkte op til ekspedienten der betjener hende. Da denne ekspedition efter noget tid er afsluttet forbliver ekspedienten oppe ved kassen fordybet i et eller andet. Efter yderligere nogle minutter gik jeg. Må finde et andet sted at handle. Tænker ellers at butikker idag efterspørger at man handler i fysiske butikker OG lokalt.

Meget hjælpsomt personale, god rådgivning - dejlig oplevelse = nye hjemmesko 😊

Odpowiedź od Skoringen - Vejen
D. 4/2-24 . Reiker damestøvle grøn mrk : 79170-54 str 39 stod på nettet som værende på lager i Jeres butik til kr 240 - . Får en sød bekendt til at købe disse mandag d.5/2 - hér får hun at vide, at de står til kr 800 - hvis man vil ha’ dém til 240 kr , må man påregne farveforskel osv… så det blev et NEJ TAK herfra.. dårlig service.. misvisende info… 0 stjerner herfra, det må I kunne gøre bedre..
Ps. Der var på Nettet angivet, at man skulle kontakte butikken, da lagerbeholdning kunne være misvisende i forhold til oplysninger på Nettet… MEN I havde dem på lager og i butikken 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️

Odpowiedź od Skoringen - Vejen
Imødekommende personale. Hjalp med at finde den rigtige størrelse.

Odpowiedź od Skoringen - Vejen
Super forretning i Vejen. Tager gerne imod fodtøj købt på nettet. Og fører pengene retur. Mega behjælpelige og serviceminded personale.

Odpowiedź od Skoringen - Vejen
Jeg har altid fået en god og professionel hjælp, når jeg handler der. Og køber alle mine sko der.
Og så har de samtidig en god humor

Odpowiedź od Skoringen - Vejen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.