Jeg havde bestilt et par ankelstøvler på webshoppen og hentede dem i skoringen i Algade i Roskilde. Der var en rigtig sød kvinde der ekspedere mig :) Ros til hende.

Reakcja na opinię
Fik bestilt støvler hjem ad to omgange uden problemer og fik min Black friday rabat alligevel
Reakcja na opinię
Servicen da jeg handlede var der ikke noget galt med. Men da jeg ville returnere mine støvler og gerne have pengene udbetalt kontant, fik jeg besked på, at det måtte de ikke pga hvidvask. Jeg havde h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var en god oplevelse Og meget hjælp somme og Smide.
Napisane przez firmę

Algade 1, 4000, Roskilde, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Søde og venligt personale, hvor vi fik os en griner sammen.

Tak til skoringen i Roskilde gågade - super service

Odpowiedź od Skoringen - Roskilde, Algade
De var søde , tålmodig og hjælpsom da jeg handlede sko sammen med min datter.

Odpowiedź od Skoringen - Roskilde, Algade
Fantastisk service. God til at lytte efter mit behov. Jeg fik dejlige sko med hjem.

Odpowiedź od Skoringen - Roskilde, Algade
Fortæl om din oplevelse: ganske rædselsfuld.
Jeg kommer ind med min 1 årige søn, og skal have hjælp og vejledning i hans første par sko.
Ekspedienten vælger uden at kommunikere med min søn eller i det mindste hilse på ham, og komme meget tæt på os begge og være enormt frembrusende, min søn begynder og græde og blive utryg ved situationen. Hun forsøger og mase hams sut ind i munden på ham, mens han klamrer sig til mig. Jeg prøver og give ham en sko på, mens han hænger på min højgravide mave - hun kommer og fortæller at det er helt forkert og justerer så, igen uden kommunikation til min søn der panisk klamrer sig til mig. Hver gang min søn ser hende græder han, så hun trækker sig. Hendes kollega kommenterer på gråden fra min søn, der bliver grint og hun svarer kækt tilbage “det er når moren giver sko på han græder” - min oplevelse er jo at det er når man glemmer kommunikationen med barnet og bare gør, men hvad ved jeg? Jeg er jo bare uddannet pædagog 😉 - hun kommer tilbage og min søn græder så igen fordi han ser hende. Hun forsøger først nu og kommunikere med ham med forskellige bamser, men da er det for sent, min søn er meget ked af det. Hun får en sko mere på ham mens han græder voldsomt, jeg får ro på ham mens hun er væk. Jeg beslutter at her skal vi ikke bruge vores penge. Så vi går derfra og finder en anden butikskæde og prøver sko uden gråd men med smil og køber så et par der i stedet for.
Mine penge på børnesko bliver ikke lagt i skoringen, magen til ubehøvlet uprofessionelt medarbejder.