Reakcja na opinię
Hurtig og effektiv betjening, imødekommende og venlig. Skulle have hjælp til at købe sandaler til vores 2 drenge og de fik nogle gode og fine sandaler begge to efter de var blevet målt og prøvede udva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Børnenes dag - min datter skulle så op i en 39 og der var så ikke tilbud denne weekend Vinter støvlen røg op i 900kr 🫣 Jeps vi kom lige før luk og fik en rigtig god service Men hold fest jeg f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Søde og kompetente medarbejdere. Der var ret mange kunder i butikken pga. Gode tilbud, men jeg følte mig set og hørt af de hjælpsomme ekspedienter.
Napisane przez firmę

Torvegade 6, 3700, Rønne, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Det var en helt fin ekspedition, ved at hente noget nyt, som ikke var kommet ned i butikken endnu, samt tilbuddet om jeg kunne tage sandalerne med hjem og gå lidt inde med dem. Hvor jeg stadig måtte bytte, men var ikke nødvendigt, de er perfekte.

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Jeg får sko med hjem for at prøve; der er tillid til kunderne. Venlig betjening.

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Utrolig venlig og professionel betjening

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Saglig og venlig vejledning ved fodscanning og køb af indlægssåler.

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Skoringen Rønne, Usædvanlig god behandling fra Skoringen, Rønne. De sendte mine sandaler med GLS og de kom den efterfølgende dag. Tak til indehaveren og de der ekspederede mig.

Vinter støvlen røg op i 900kr 🫣
Jeps vi kom lige før luk og fik en rigtig god service
Men hold fest jeg føler mig taget i r…. da jeg kommer hjem og ser støvlerne koster 508kr 🤦♀️
Håber at få pris dif tilbage, når jeg henter par nr 2 🥳

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Hurtig og effektiv betjening, imødekommende og venlig. Skulle have hjælp til at købe sandaler til vores 2 drenge og de fik nogle gode og fine sandaler begge to efter de var blevet målt og prøvede udvalget.

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Først skønt, der kommer lidt tilbud til os som er i kundeklubben. Nem hjemmeside og skønt med bestilling på nettet som kan hentes i butikken.
Ved at sålerne er fantastiske. Meget venligt og dygtigt personale.

Odpowiedź od Skoringen - Rønne
Er så glad for mine nye Cult gummisko. Så gode stødabsorberende. Har købt flere og flere Reicker sko og sandaler. Rigtig god kvalitet. Handler næsten kun i Skoringen, min favorit ❤️