Banner for Skoringen - Nykøbing Mors

Skoringen - Nykøbing Mors Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Algade 20, 7900 Nykøbing M, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med både mine sko og med ekspedienten som var meget sød.

Oceniono na 4 z 5

damen var sød og smilende, og tog min mands "vitser"pænt.fik engod vejledning i imprægnering

Oceniono na 5 z 5

Jeg bor på Falster og får sendt mine varer meget hurtigt og uden problemer.

1. Sklep z butami
  2. Sklep z torbami i walizkami
  3. Sklep z walizkami i torbami
  4. Sklep z torebkami

O Skoringen - Nykøbing Mors

Napisane przez firmę

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Napisane przez firmę

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Algade 20, 7900, Nykøbing M, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 850

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service

Købte sandaler i dyre domme sent en eftermiddag og kommer ned i butikken næste morgen hvor de har 20% på hele butikken. Jeg kunne ikke få pengene refunderet fordi børnene havde taget dem i brug. Hun kom med en lang søforklaring..

3 czerwca 2023

Hej Mia,

Vores centrale servicepolitik på udsalgsvarer er, at prisdifferencer på varer, der er købt inden udsalget, desværre ikke refunderes, medmindre varen ikke er taget i brug. Her vil varen kunne returneres og genkøbes til udsalgspris.

fin service go pris

1 stycznia 2023

Hej Margit,

Tusind tak for den flotte femstjernet anmeldelse. Så skønt at høre, at du har haft en god oplevelse i Skoringen Nykøbing Mors. 🤗

Dejlig butik

Dejlig butik, og hjælpsomme medarbejder. Fik god hjælp og vejledning til at finde de rette sko

1 października 2022

Hej Lene,

Hvor er vi glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Nykøbing Mors. Tusind tak for din feedback. 🤗

Hej

Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 😀

super god service

17 kwietnia 2022

Hej Gunnálvur

Tusind tak for besøget og den positive feedback. 😍

Fin behandling,

5 kwietnia 2022

Hej Birgit

Tak for din feedback - den sætter vi stor pris på ⭐

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte sko o g kunne ikke få dem…

Jeg købte sko o g kunne ikke få dem byttet til andre sko, fordi jeg ikke havde skoæsken med. Den valgte jeg ved køb ikke at få med hjem.
Det kom meget bag på mig.

16 marca 2022

Hej Nina

Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne.

Det er dog en del af vores serviceregler, at returvarer skal returneres i den originale æske/emballage (med mindre der er tale om en reklamation) og i samme stand.

Oceniono na 5 z 5

Får altid en helt igennem god service…

Får altid en helt igennem god service af alle i Skoringen Nyk M.
Kan kun anbefale at handle der.
5 stjerner herfra.

3 marca 2022

Hej Leila,

1000 tak for din flotte anmeldelse og ros til Skoringen i Nykøbing Mors, vi ser frem til at få besøg af dig igen😊

Kanon service

Kanon service, kan kun anbefale denne butik
Fik mig ud af min comfortzone mht skovalg og er rigtig glad for min nye støvler

29 października 2021

Hej Birgitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse til Skoringen Nykøbing Mors😊
Skønt at høre, at du fik kanon service og kan anbefale at handle i Skoringen Nykøbing Mors.

Oceniono na 5 z 5

Var på udkig efter nogle gode sko til…

Var på udkig efter nogle gode sko til arbejdsbrug, og det fandt jeg 👍👍👍
Samtidig god og venlig betjening

13 października 2021

Hej Dorthe,

Godt at høre, du fandt frem til de helt rigtige sko 😀 Tak for dit besøg og anmeldelse.

Stine

Oceniono na 5 z 5

Fik en yderst faglig og venlig…

Fik en yderst faglig og venlig behandling af en yngre kvinde. Var meget kompetent i forhold til mig og mine fødders ønske. Gav sig god tid👍
Her vil jeg handle igen, som vanligt, hvis de har den vare jeg ønsker
Susanne

11 października 2021

Hej Susanne,

Tusind tak for dit besøg og feedback! Vi er så glade for at høre, I fandt frem til den helt rigtige sko 😍

Stine

Super flot butik.

Super flot butik.
Rigtig god og smilende betjening.

19 września 2021

Hej Pernille,

Mange tak for de flotte ord om Skoringen i Nykøbing Mors🌸
- vi siger mange tak for din flotte anmeldelse og ser frem til at betjene dig i butikken igen😊

Fantastisk flink personale

Fantastisk flink personale. God rådgivning

30 czerwca 2021

Hej Jens Christian,

Godt at høre, at du fik god rådgivning af et fantastisk flinkt personale i Skoringen i Nykøbing Mors - vi takker for anmeldelsen😊

Elisabeth, Skoringens kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej