Det er rigtig gode mærker, som skoringen fører og i Haslev har de det sødeste, venlige og kompetente personale, der vejleder fint.

Altid venligt personale og det er ikke sådan at jeg følte de åndede mig nakken da jeg gik rundt og kigge på forskellige sko. Hjælpsomme med det samme når jeg havde spørgsmål eller skulle prøve modpart... Zobacz więcej
Vores oplevelse i Skoringen Haslev var god. Dog er det ærgerligt at vi måtte køre så langt for at finde god hjælp. Skoringen lukker, ligesom mange andre, butikker i de mindre byer…og vi som forbruge... Zobacz więcej

Jernbanegade 39, 4690, Haslev, Dania

Odpowiedź od Skoringen - Haslev
Jeg fik hjælp til mit valg - MEN jeg er ærgerlig over at opdage i Ugeavisen, at der var 20% på Black friday - idet jeg netop spurgte ved kassen efter om der var Black friday tilbud - der blev svaret nej. Jeg ville jo have ventet til fredag med at købe sko til 1500kr, hvis jeg havde vidst det 🤔.
Birgitte Zeuthen, Haslev

Odpowiedź od Skoringen - Haslev
Rigtig god service med stor hjælpsomhed overfor demens veninde. Jeg var dernede et par dage senere blev jeg betjent med venlighed. Stort tak for hjælpen.

Odpowiedź od Skoringen - Haslev
Kære skoringen i Haslev. 5 stjerner for hjælp og service. Fandt en sko på tilbud, bare ikke Min størrelse. Der blev ringet til en anden butik der havde min sko , den skal jeg hente i dag også var det samme tilbud 💕🤗♥️ tak glæder mig til at få dem på

Odpowiedź od Skoringen - Haslev
Jeg fik det jeg kom efter og behageligt service

Odpowiedź od Skoringen - Haslev
Grundig og proffesionel - sød, smilene
og meget venlig betjening ☀️