Hej! Jeg har lige fundet en fed hjemmeside med sko, gode priser. Min første ordre er allerede klaret og alt er gået super. Bestilling er nemt på hjemmesiden, ordrebekræftelse kommer hurtigt... Zobacz więcej
Jeg bestilte et par sko tidligt tirsdag morgen. Allerede en time senere ringede en ekspidient fra skobutikken.dk og informerede om at skoen desværre ikke var hjemme. Hun fortalte om nogle andre model... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
På skobutikken.dk kan du købe herresko, skopleje produkter, sko tilbehør og sokker. Her kan du købe Lloyd, Vagabond, Clarks, Playboy, Timberland.
Vimmelskaftet 42B, 1161, København K
- info@skobutikken.dk
- www.skobutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
det var hurtig levering og god service, jeg vil anbefale denne butik til andre
jeg har købt et par sko og jeg var meget tilfreds
Rieker sko
Jeg er meget imponeret over, at det er så nemt at bestille hos jer, samtidig med I kan sende fragtfrit. Allerede dagen efter modtog jeg skoene. Jeg var noget betænkelig, da jeg skulle åbne pakken, idet der på kassen stod "Loyd". Jeg tænkte, åh nej, forkert levering, men indeholdet var heldigvis rigtig. Jeg har været i fire forskellige butikker i Aalborg, men de havde ikke "størrelse 43". Dette er åbenbart en meget brugt størrelse, så derfor syntes jeg, at de burde have flere på lager? Sum og sumarum, er det ikke sidste gang jeg handler hos jer. Good Jul.
Super service til en rigtig glad kunde :-)
Jeg ringede til butikken og spurgte om de kunne være behjælpelig med at bestille et par herresko hjem til min mand som han havde set i Malmø. Det var et par sko som butiikken ikke ellers havde i deres sortement. Den flinke dame/pige ringede efter aftale 2 dage efter og fortalte at skoene var kommet :-). Betaling over netbank - og hvis jeg ville have sendt dem hjem eller til mit job, kunne hun sende dem uden beregning samme dag! Jeg modtog skoene dagen efter! Magen til service skal man lede længe efter. TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN. Min mand bliver rigtig glad juleaften :-). Mange hilsener
og god jul. Charlotte Bennet
Hurtig levering.
Varen næsten Ok. lille minus de to snørrebånd var med to forskellige længder, åbenbart noget man kan forvente når man køber en demo model. Henvente mig i butikken der ikke selv lå inde med passende snørrebånd, men refunderede min udgift for køb af snørrebånd hos skomager.
Forrygende service :-)
Bestilte et par Lloys sko i en udgået model. i str. 44,5. Størrelsen fandes ikke mere på lageret, og jeg blev straks kontaktet og spurgt om jeg ville have et par i samme model. Dagen efter kommer skoen til min adresse, og den passer. Samtidig er der vedlagt et par sokker. Det kalder jeg god service og det er helt sikkert et sted jeg vil handle fremover.
Service helt i top
Jeg fik en helt fantaktisk service som privatperson. Blev ringet op da den ønskede vare alligevel ikke var på lager. Det er fin service. Desværre var pakken kun indpakket i papir, hvilket gjorde, at skoæsken var noget ramponeret ved fremkomst.
venlig hilsen
Lita Reimann
Superservice og hurtig levering
Jeg bestilte et par Playboy Omega sko, allerede dagen efter modtog jeg skoene inklusiv et par strømper, det var en meget fin service, og bestemt ikke sidste gang jeg handler dér.
Fem stjerner !
Alt har været perfekt vedr. køb af skolæst, det er gået som lovet.
Derfor 5 stjerner
Fin hjemmeside og hurtig levering
Fik mine støvler som bestilt. Dejligt.
Post Danmark er den eneste fod på bremsen.
***** for god og præcis handel
Jeg giver 5 stjerner fordi:
Hjemmesiden var overskuelig og let forstålig
Ordren blev leveret hurtigt og til aftalt pris
Jeg fik bonus i form af et par gratis sokker
Varen har levet helt op til mine forventninger.
Jeg købte et par vinterstøvler af mærket Reiker.
SUPER SERVICE!
Købte et par sko, der desværre ikke passede. Jeg sendte dem retur og et par dage efter kom pengene retur! Hele vejen igennem har der været en fin kommunikation. Jeg handler gerne i skobutikken igen!
Super betjening
nul pproblemer
Skobutikken: ingen problemer med bestilling af mine varer,ingen problemer med betaling og super hurtigt levering.
Skocreme og børster var godt pakket ind.
Jeg vil bestemt bruge skobutikken igen
god service
jeg vil gerne give 5 stjerner hurtig service bestilt den ene dag modtaget dagen efter :)
Camel støvler
Ikke nogen bedre pris end i andre skobutikker. Men lagervare hos skobutikken og købet foregik helt efter bogen.