Jeg bestilte nogle kameraer på hjemmesiden i går tirsdag kl. 15.50, og håbede, at jeg måske havde dem til weekenden. Kl. 16.15 var afsendelseskvitteringen i min mailbox, og i dag onsdag kl 08.30... Zobacz więcej
købte et bakkamera til en fornuftig pris. Havde problemer under monteringen, og ringede for at høre nærmere. Fik valget mellem at returener til evt. ombytning, eller komme forbi for at få produktet un... Zobacz więcej
Har lige købt tvyerialarm hos skjern alarmer. Dejlig nemt og tillid virkende produkt. Havde dog lige et par spørgsmål, men dette var ingen problem. Dem klarede jeg over telefon med deres venlige sæ... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tyverialarm, brandalarm, kameraovervågning, bakkamera og andet alarmudstyr finder du hos Skjern Alarmer ApS
Rosenvej 36, 6900, Skjern
- info@skjern-alarmer.dk
- www.skjern-alarmer.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og god ekspdition.
Ingen ordrebekræftelse
Der kom ikke nogen ordre bekræftelse hverken på internetsiden eller på mail. Så jeg viste ikke om ordren var gået igennem eller ikke. Ringede derfor for at følge op. Ordren var modtaget og varen afsendt. Så bordset fra manglende ordre bekræftelse god service og hurtig levering
Per Nielsen
mma.
fik byttet min alarm til en med GSM mod et mindre bytte gebyr,aftalte bare at sende det gamle ,så kunne han kode den nye sammen med den gammle uden problemer , var altid flink lige meget hvonår du skrev eller ringede og alt virker perfekt ,kan klart anbefale ham TORBEN fra skjern alarm, jeg handler der gerne igen.

Odpowiedź od Skjern Alarmer ApS
Ny fjernbetjening til min Alarm
Fjernbetjening modtaget hurtig, den virker som den skal.
Kan anbefale firmaet, da jeg har handlet der før.
Altid god kundeservice.
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation. Kan anbefales
Super hurtig levering uden problemer af nogen art
Det var nemt og hurtigt og varen var leveret næsten inden det sidste klik med musen. Sådan 😊
Leveringsproblem
Der var fejl i leveringen, idet pakkens indhold var gået tabt under transporten p.g.a. for svar indpakning. Fejlen blev rettet uden problemer af leverandør med en ny levering.
Altid klar med service, langt ud over det forventede.
Vi har har et alarm-anlæg af ældre dato, hvor de fleste ville prøve at "sælge" noget nyt. Men hos Skjern Alarmer, ydes der en service så det er ren fornøjeligt.
Super ++++++++
mvh
Kaj
100%levering
Der er bare noget der fungere jeg bestiller hos Skjern alarmer igen
Godt produkt, men sløv forsendelse
Havde ikke regnet med at jeg skulle vente mere end en uge på to fjernbetjeninger :-(
Hurtig levering af præcist det bestilte - til den aftalte pris
Skjern Alarmer lver fint op til alt hvad jeg forudsatte - alt blev leveret som ønsket, til tiden og til aftalt pris
Har modtaget varen med fejl men det blev rettet hurtigt og uden problemer, så her kan man roligt handle.
Kun et enkelt ankepunkt
Bestilt tirsdag aften og leveret fredag må siges at være OK. Bekræftelse (uden leveringstid) modtaget kort efter bestilling. En bekræftelse på at varen er sendt modtaget torsdag. Jeg kunne dog godt have tænkt mig en bekræftelse med leveringstid. Men alt i alt en god oplevelse.
Super god service...
Vil helt klar anbefale Skjern Alarm.. Super service og meget hjælpsom med at få den rigtig vare...
Varer på lager, modtaget 3 dage efter, god service.
Vedr.køb af CTC- 1132 alarmanlæg.
God personlig service med svar på flere opringninger. Opsætning og kodning gik "fint" med få forhindringer. God brugervejledning