Skivtryck Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Väldigt nöjd med både tryck av omslagen och CD produktionen i sig, blev rätt med musiken, rekommenderas varmt från ett gammalt punkband från Småland.

Oceniono na 5 z 5

Jag blev lovad leverans till ett senaste datum, vilket gjordes med bravur. Leverans betydligt tidigare. Under processen hade jag väldigt bra och tydlig kommunikation hela tiden. Framförallt en väldigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fick mina CD:s idag (2026-02-02), efter jag beställt 29:e dec (2025), då det var julstängt t.o.m. 7:e januari. Det är första gången, och jag tycker det är underbar hantering från start till mål. De ve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt fint bemötande och noggrannhet vad gäller produkten. Lätta att nå och mycket bra kommunikation kring detaljer som behövde ändras på och fixas till. Leveransen funkade också utmärkt och vi är... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

O Skivtryck

Napisane przez firmę

CD, Vinyl & Kassett – Produktion från 50 ex

Skivtryck produktion

Vi är Skandinaviens snabbast växande producent inom CD, vinyl och kassettband – med över 14 000 nöjda musiker och kunder.

Beställ CD, Vinyl, Kassett & DVD – enkelt online

Prova vår populära webshop med kompletta paketlösningar för CD, vinyl, kassett och DVD från endast 50 exemplar. Vi erbjuder även smidiga print-on-demand tjänster, där vi lagrar ert material i upp till 5 år för snabba återbeställningar.

• Snabba leveranser i hela Sverige och Skandinavien
  • Fri frakt (upp till 20 kg inom Sverige)
  • Inga dolda avgifter – tydliga priser direkt online
  • Betala enkelt med kort eller faktura (Klarna)

Professionell produktion av fysiska musikformat

Vi är experter på kopiering, bränning och pressning av:

• CD & DVD (inkl. glasmaster)
  • Vinylskivor
  • Kassettband
  • Blu-ray & USB-minnen

Oavsett om du är artist, band eller skivbolag hjälper vi dig genom hela processen – från master till färdig produkt.

Fysiska musikformat är tillbaka

Det är något unikt med att hålla ett album i handen – att uppleva musik i ett fysiskt format. Den starka retrotrenden har gjort vinyl, kassett och CD mer populära än någonsin.

Från vinylens 70-tal till CD:ns 90-tal – vi erbjuder allt du behöver för att ge ut din musik på riktigt.

Bygg din artistprofil online

Utöver produktion kan vi hjälpa dig att skapa en egen artistportal eller hemsida, där du enkelt marknadsför din musik, säljer produkter och bygger ditt varumärke.

Upptäck våra konkurrenskraftiga paketpriser och beställ enkelt online redan idag!

Professionell CD, Kassett & Vinyl produktion i små upplagor

Napisane przez firmę

100% nöjd kund garanti - Ryktet är vår bäste vän :)
CD, Kassett & Vinyl Produktion Grymma paketpriser & fri frakt – över 14 000 nöjda musiker har redan valt oss. Vi erbjuder produktion av CD, DVD och vinyl i små upplagor med högsta kvalitet. Perfekt för artister, band och skivbolag som vill ha professionella resultat – från endast 50 exemplar. • Fri frakt inom Sverige • Snabba & säkra leveranser • Laminering ingår för toppkvalitet • Smidig webbshop – beställ enkelt online • Personlig service från ett engagerat team • Chatta med oss – vi svarar direkt Allt du behöver för din release Vi hjälper dig hela vägen – från produktion till färdig produkt: • CD & DVD kopiering och produktion • Vinylpressning • Digital distribution • Grafisk designhjälp Små volymer, hög kvalitet och personlig service – det är därför våra kunder kommer tillbaka.

Vi erbjuder 100% nöjd kund-garanti

Hög kvalitet – grymma paketpriser och fri frakt. Betala enkelt med Klarna efter leverans för extra trygghet och flexibilitet.

Trygg och professionell musikproduktion

Vinyl bakgrund

Vi erbjuder 100% nöjd kund-garanti Inom CD, DVD och vinylproduktion. Om något inte motsvarar dina förväntningar arbetar vi tillsammans med dig för att hitta en lösning – din trygghet är alltid vår högsta prioritet.

Ryktet är vår bästa vän – därför strävar vi alltid efter högsta kvalitet, personlig service och långsiktiga kundrelationer.

Att producera sitt eget album är ett stort steg. Därför är det viktigt att känna sig trygg genom hela processen – från första idé till färdig produkt.

Vi finns vid er sida och hjälper er med alla typer av frågor före, under och efter produktionen. Med vår erfarenhet inom CD-produktion och musikproduktion säkerställer vi ett smidigt och professionellt resultat.

Vi garanterar snabb och säker leverans – er CD-produktion levereras inom cirka 14 arbetsdagar efter godkänt korrektur.

Dane kontaktowe

Promotion box for Skivtryck

PRESSADE CD – från endast 200 exemplar!

Professionellt pressade CD- skivor som fungerar i alla cd-spelare

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

470 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Defekter vid tryckningen av cd-omslag

Defekter vid tryckningen av cd-omslag. Ej fått återkoppling vid upprepad kontakt.

21 listopada 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Hej Albin, tråkigt att du känner såhär, återkoppling har du fått ( 3/11 & 14/11) som jag förklarat i mail tidigare så jag pratat med produktionen och fått det tekniska förklarat för mig, digitaltrycket på cdn är alltid något ljusare än på papperstryck, det används olika färger och materialet absorberar olika, i ert fall så är ju layouten ( tonen) mycket ljus och därför blir skivan mer vit. Gör vi om det så blir det samma resultat, det är alltså inget fel på trycket i den meningen.
Det som gör det lite extra förbryllande är att korrekturet dvs det som skärmen visar inte riktigt visar det resultatet som det blir i det faktiska trycket. Eventuellt hade ni kunna få ett ytterst liten förbättring om vi använt oss av offsettryck (>300ex), men inte 100% samma ändå.
Tycker ändå era 50 skivor höll mycket hög kvalitet.

Vår grafiker har nu tagit till sig detta scenario och kommer kommentera så ljusa layouter för kund innan det trycks.

Inför en repeat och kanske ett större antal så rekommenderar jag lite mer färg så man inte ligger på gränsen.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Jag hade gjort en liten miss i materialet jag skickade och kunde rätta till det utan extra kostnad. Har anlitat Skivtryck förut och kommer göra det igen. Högsta betyg.

20 listopada 2022

wow tack snälla :) välkommen igen Daniel

Oceniono na 4 z 5

Trevliga och hjälpsamma - lite dyrt

Trevliga och hjälpsamma. Lite dyrt för en privatperson när man bara ville ha några skivor men kvaliteten var som utlovad.

8 listopada 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Tack för fint betyg Louise, vi har höga krav på kvaliteten även i mindre upplagor. Hoppas du säljer slut och tjänar på dem i slutändan. Med vänlig hälsning, Philippe

Oceniono na 5 z 5

Jag fick all hjälp jag bad om.

Jag fick all hjälp jag bad om. Trevligt bemötande och ingen irritation från mina ändlösa frågor och ändringar. Kan inte mer än ta av mig hatten och buga.

18 października 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Stort tack för fint betyg och kommentar :) välkommen åter.

Guld företag!

Punktliga och pålitliga, plattorna kom dagen innan release. Dessutom gjorde ni ett fantastiskt snyggt jobb.

29 września 2022

Odpowiedź od Skivtryck

wow tack för fint betyg Jocke, riktigt stolta arbetskamrater som går omkring här på kontoret nu :)

Full pott

Full pott
God enkel service
Snabb säker leverans
Perfekt

28 września 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Härligt att höra Morgan! nu blev vi riktigt stolta!

Oceniono na 2 z 5

Produktionsfel

Det var produktionsfel på skivorna och Skivtryck gav först skulden på inspelningen och mastringen (något som visade sig vara fel). Vi kommer få nya skivor, men har haft många rundor med en ganska så rörig kundservice och processen med vårt skivsläpp är väldigt försenad. Kommer inte att använda Skivtryck igen.

15 września 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Hej på er. Vi är besvikna av ert dåliga betyg. Det är ytterst sällan som det blir fel i produktionen, men ibland så blir det knas. I detta fall var det inget synligt fel på glasmastern som gjorde det extra svårt att hitta felet. Enligt god affärsetik och helt enligt vår affärspolicy gjorde vi om hela produktionen, inklusive helt nya förpackningar (som var felfria), vilket inte är praxis. Men det gjorde vi ändå för att göra allt så smidigt som möjligt för er dessutom på halva vår normala produktionstid. Att som team sedan få ett så dåligt betyg efter att försökt att göra om och rätt är orättvist. Här finns ingen förståelse från er sida, vilket vi är mycket ledsna för.

all fungerade kanon

all fungerade kanon, från att skicka in all material till och få cd skivorna som man hade tänkt sig

29 czerwca 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Tack för det fina fina betyget Luis! välkommen åter :)

Toppen!

Återkoppling samma dag som skiva skickades in. Tog 14 dagar (som utlovat) att få skivorna. Så himla nöjd!

20 czerwca 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Tack så mycket Kiki :) välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Bra och snabb kurering av omslaget

Bra och snabb kurering av omslaget. Effektiv process, fin slutprodukt. Hoppas att kunna använda efterbeställningsfunktionen - bra att den finns!

14 maja 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Tack för fina ord och grymt betyg!

Oceniono na 3 z 5

Fint tryck och material på deras…

Fint tryck och material på deras produkter. Dock bör du har relativt stor kunskap om tryckprocessen och hur man jobbar med deras mallar för att vara säker på att det blir bra. Vi fick två bilder upp och nedvända på vår cd och det var inget de kollade innan det gick i tryck. Det var dock inte tal om någon ersättning för det felet när jag påtalade det.

9 maja 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Hej Anders, detta var ju otroligt tråkigt att höra, vi siktar på högsta betyg i alla lägen. Jag har gått igenom ert projekt och vad jag kan se så har ni godkänt det tryckkorrektur vi skickat innan vi kör skarpt. Våra grafiker går igenom tvåsiffriga antal tryckfiler varje dag, extremt enkelt att missa något därför är det praxis i hela tryckbranschen och viktigt att ni som kund går igenom korrektur för att hitta eventuella fel som man gjort. Vi får mycket varierande filer hit till oss, ibland upp och ned och ibland märkligt kapade bilder och då skall det vara så. Men jag tycker det är tråkigt på en sådan fin layout. Jag ser fram emot en ny beställning framöver och att vi då kan justera era filer.
med vänliga hälsningar Philippe skivtryck.se

Strålande

Strålande. Mkt nöjd.

7 kwietnia 2022

Odpowiedź od Skivtryck

Stort tack för din kommentar Johan, välkommen igen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej