Skiveminibusser Recenzje 8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Koncert bus aflyst med kort varsel.

Vi havde bestilt kørsel med koncert bussen til Robbie Williams i Parken.
Der oplyses at turen aflyses ved for få tilmeldinger.
Vi ringer 4 uger før, for at høre om vi kan forvente turen bliver til noget. Selskabet forsikre os om at vi kan være helt rolige og at bussen kører mod København.
En uge før koncerten modtager vi en mail om hvordan vi skal forholde os til og på turen.
3 timer efter, kommer der en ny mail, at turen er aflyst, da der var for få tilmeldte og at vi kan forvente pengene tilbagebetalt i løbet af 10 hverdage.
Nu står vi så en uge før koncert og har svært ved at finde transport og overnatning.

Tænker ikke det er rimeligt at vi selv skal trække informationer om turen og da slet ikke at få falske forhåbninger.
Synes også det er med meget kort varsel at selskabet, under en uge før koncerten vælger at aflyse, da de har vist det længe før.

12 czerwca 2025

Dårlig virksomhed

Dårlig virksomhed. Vi skulle til Aalborg karneval og havde bestilt billetter igennem virksomheden. Vi var ved Viborg bus terminal kl 08 og bussen skulle køre kl 08.15. Bussen bliver først 10 min forsinket og vi tænker at det bare har taget lidt længere tid end de lige havde planlagt, så derfor ventede vi i længere tid. Efter 30 min ringede en af de andre som også ventede på bussen lige som os, til en af hendes veninder og fik bus chaufføren i telefonen. Han havde holdt et forkert sted end det vi havde fået af vide igennem vores billetter og kørte også 10 min tidligere end det der var planlagt. Dårlig service og dårlig buschauffører. Vi stod 15 mennesker, som ikke kom med bussen.

24 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

En god oplevelse

Vi havde bestilt Skiveminibusser til at hente personale fra HJT transport og Koldkur transport fra hotel skivehus til kulturcenter Skive. Vi blev afhentet til tiden, en fantastisk chauffør (som også lige ventede på de sidste blev klar) og hjælpsom personale på kontoret. Alt i alt en god start på julefrokosten :)

30 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Kommer aldrig til at ske igen

Dårlig oplevelse at der ikke er nogle restrektioner som burde overholdes da vi alle i bussen har betalt samme pris !!!!
Og at der ikke bliver oplyst at der er kørehviletider der skal overholdes så turen tager 7 timer i stedet for 4,5

9 lipca 2024

Dårlig oplevelse.

Jeg havde bestilt 6 biletter til transport til Bruce Springsteen koncerten d. 11/7.
Jeg ringede 10 dage før for og høre om jeg kunne bestille nogle pladser i bussen, da vi var en gruppe på 6 og gerne ville sidde sammen, og gerne midt i bussen.
Jeg får at vide at det er intet problem og at de vil blive reserveret til mig.
På dagen vi så skal af sted kommer bussen 15 minutter for sent og det er jo selvfølgelig hvad der kan ske, men så får jeg at vide at chaufføren ikke har nogen idé om hvad jeg snakker om angående reservering af pladser.
Så vi skal selv sørge for at finde nogle pladser. Så vi kunne ikke sidde samlet. Den ene af os sidder på et sæde hvor ryglænet også er gået i stykker og ikke kan læne sig rigtigt tilbage. Alt det her gav yderligere forsinkelser. Der stod også andre og ventede på at komme ind i bussen og finde sig nogle pladser.

Vi ankommer til koncerten 45 minutter senere end planlagt pga af alle forsinkelserne.

Jeg spørger ind til chaufføren om de ikke kan gøre noget ved ryglænet imens vi er til koncerten og de siger de nok skal få det fikset.
Da vi så skal hjem finder vi ud af det ikke var blevet fikset.

Jeg ringer så dagen efter da jeg syntes det er for dårligt at så mange ting på en gang er gået galt. Jeg er helt med på uheld kan ske, men nu er det en del ting der er gået galt og jeg har været ude i god tid for at sikre mig at alle kunne få en god rejse for den mest optimale koncert oplevelse.
Skiveminibus er tydeligvis ikke interesseret i at yde en god service, uheld som disse kan selvfølgelig ske men når de så sker (og specielt i den her grad) havde jeg håbet på en lidt bedre forståelse samt en form for kompensation af den ene eller anden grad.
Så kort sagt. Køb jeres transport anden sted ved nogle der tager deres kunder lidt mere seriøst.

11 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Kanon oplevelse!

Kanon oplevelse!
Havde booket dem til 2 afhentninger.
Chaufførerne var søde, punktlige og ydede rigtig god service.
Klar anbefaling herfra!

22 października 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej