Skiftselv Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vivanco SP76008-V38004 TV vægbeslag Med Tilt/ Svingbar Funktion Vesa 400, Vægafstand: 70cm Pisse fedt svingebeslag. Rå-solidt og troværdigt. Selv helt udfoldet til 70 cm vinkelret på væggen. D... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har fortsat ikke modtaget to pakker Epson heavy Matt A3 papir, ved bestilling blev levering oplyst til 2-3 dage, der skete intet, hvorefter jeg skrev til Skiftselv.dk, de oplyser at så produktet er fo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Kan på ingen måde anbefale køb hos skiftselv.dk….har til dags dato aldrig oplevet lignende dårlig service…bestilte julegavegave i november for at imødekomme eventuel travlhed hos skiftselv.dk..vel og... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Modtog varen hurtigt, og da det viste sig at der var en fejl på varen, fremsendte de en ny med det samme. Ingen krav om at sende den defekte vare retur, eller andet bøvl. Det var bare nemt.

Super service - handler helt sikkert der igen.

13 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg købte nogen ting ved jer nogen…

Jeg købte nogen ting ved jer nogen tyngdedyner og en pizzasten!

Jeg er meget tilfreds de 2 tyngdedyner jeg har købt og og en meget god pris 499,90 og så manglede jeg 10 øre for at få fri fragt!

Så fald jeg over en pizzasten som jeg ville bruge til min grill og undersøgte den lidt inden jeg ville købe da jeg skulle være sikker på den kunne klare det da der jo findes nogen der bare er lavet til ovn!

Men læser teksten der står den kan tåle op til 330G hvilket er fint og så jeres lille fine video med den hvor der vises det kommer i ovn og på grillen så den tog jeg så da den jo havde en god pris på 90 kr og sparet 110 kr!
Så den var en god pris ¨TROEDE JEG¨

Men skulle i dag i gang med at bruge den og puttede den på grillen og så skulle den jo bare varme op men blot efter 5-8 min var der ild i min grill... men skynder mig at slukke ilden og stenen er flækket midt over men det er ligesom om at det fra pizzasten smulder eller hvad det er? da der åbenbart var klumper fra pizzastenen i bunden.. Jeg ved virkelig ikke hvad det er! Og stenen på den anden er kul sort..

Så nu står jeg uden grill og skal købe en ny da der er kommet alt det sort bæ og ikke til at redde... og pizzastenen

Så der var ingen penge sparet ved at købe stenen så ville jeg da helller give de små penge i bilka eller harald nyborg og så ved den kan tåle det!!

Så vær venlig at fortæl folk hvad jeres vare kan tåle osv!!! ER VIRKELIG SKUFFET!!!!!

11 stycznia 2024

Kun gode erfaringer!

SkiftSelv gør det godt. Der er mange spændende produkter i webshoppen, hvoraf mange er til priser alle kan være med. Oplever man restordre eller udgået produkt får man hurtigt svar og gode alternative muligheder! Ved ordregivning er varerne hos dig på kort tid. En anbefalingsværdig webshop! Prøv selv!

11 grudnia 2023

0 stjerner var ikke muligt

Havde lavet en ordre på Black Friday - efterfølgende får jeg at vide at prisen liger stiger 500%.

Det er sgu for dårligt - tastefejl eller ej - I er jo helt ligeglade. øv øv !

28 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og problemfri fortrydelse af køb.

Tørretumbleren døde med en grim lugt af brændt elektronik, da en lynlås satte sig fast mellem tromle og karm. Den kunne alt andet end dreje rundt, og rem var intakt, så det måtte jo være motoren.
Der kom hurtigt en ny fra skiftselv.dk og jeg adskilte maskinen, målte motoren igennem. Den så egentlig normal for at måle på. strøm kom der også til den. så satte jeg kabler på den uden for maskinen og den gamle motor kørte igen... underligt! jeg samlede hele skidtet og den virkede igen uden jeg ved helt hvorfor, men nu havde jeg en ny motor til overs ...pokkers også. ind og læse regler...jo der er en 14 dages fortrydelsesret og den ville jeg da prøve at bruge . udfyldte et dokument sendte motoren tilbage, selvfølgelig for egen regning, men fik til min glæde hele beløbet for motoren tilbage. Fed service , når tingene driller og man er lidt for hurtig til at trykke køb. så her tør jeg godt handle igen :-)

7 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

fejl i ordre status - 10 dage efter rykker jeg og så er den i restordre?

d. 24/10 Bestilte jeg salt og peber kværn hos skiftselv.dk
Lager status : på fjernlager 5-6 dages levering.

Modtog bestilling bekræftigelse.
ordre status på deres hjemmeside virkede ikke.

10 dage efter stadig intet nyt.
Så rykker JEG for min pakke på deres kundeservice Email. får relativt hurtigt svar.
i beskeden står der at varen er nu i rest ordre og jeg kan forvente og få den leveret d.10/01-2024.

Hvorfor melder i ikke ud at den er i rest ordre meget hurtigere?
Med levering i januar 2024?
Hvis i selv bestiller en vare et sted, ville i så selv være OK med det?
Virkelig ringe service.

3 listopada 2023
Logo Skiftselv

Odpowiedź od Skiftselv

Hej Michael,

Det er super beklageligt at der er gået så lang tid før der er kommet en opdatering på denne. Dette er selvfølgelig ikke okay. - Den skulle have været fanget meget hurtigere.

Dette er en fejl fra vores side, og det beklager jeg.

Denne tager vi selvfølgelig videre internt, så det forhåbentlig ikke sker fremadrettet.

Beklager meget den dårlige oplevelse.

Med Venlig Hilsen
Michael

Nemt og hurtigt

3 dage efter køb på hjemmesiden kunne jeg hente min pakke. Hurtigt og nemt. Hjemmesiden er også til st finde rund i og stort udvalg.

16 września 2023

8 ugers levering

Jeg bestiller d. 17. juli en vare fra Skiftselv.dk, som jeg skal bruge til en bryllupsgave i slut juli.
Den 25/7 får jeg en mail om forventet leveringsdato.
Jeg hører intet herefter. Den 14. september - to måneder senere - får jeg en mail om, at jeg nu kan hente min pakke. Pakken kan jeg naturligvis ikke bruge længere, hvorfor jeg ønsker, at få pakken sendt retur på firmaets regning. Dette kan ikke lade sig gøre i følge Skiftselv, og jeg står nu og har betalt for fragt begge veje med en pakke jeg ikke kan bruge fordi den kommer to måneder senere.

Vil aldrig købe herfra igen og vil absolut heller ikke anbefale andre at gøre dette. Magen til ringere service, skal man lede længe efter.

15 września 2023
Logo Skiftselv

Odpowiedź od Skiftselv

Hej Anne,

Som vi skrev om via. mail, så har der været sendt ud til dig at produktet har været i restordre.
Datoen var i starten af Oktober hvor vi forventede at få en ny sending på lager. Vi var dog så heldige at disse kom før.

Da vi ikke har hørt at du ikke ønsket produktet eller ordren annulleret er den som vi skrev om blevet sendt. Vi har desværre ikke mulighed for at "gætte" os til om en ordre ønskes annulleret. Vi har mange som ønsker at vente på disse figurer.

Som vi skrev om i vores korrespondance var det muligt blot at undlade at hente pakken eller nægte modtagelse. Vi blev dog oplyst om at dette var for sent, da du allerede havde hentet denne. Vi tilbyder derfor du blot kan sende retur på din 14 dages fortrydelsesret.
Hvis hele ordren bliver sendt retur indenfor de 14 dage, så får man også den betalte forsendelsesfragt du betalte da ordren blev lagt returneret.

Med Venlig Hilsen
Michael Jensen
Skiftselv.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej