Øl og anlæg kom til vores lille haveforening og var sat op på få minutter. Alt virkede upåklageligt og blev ligeledes afhentet på få minutter dagen efter. En klar anbefaling her fra, og prisen er abso... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil klart anbefale Skafte ApS til venner og familie. Har flere gange fået leveret øl derfra og har udelukkende haft gode oplevelser. Leveringen foregår altid nemt og de ansatte der kommer og sæt... Zobacz więcej
Jeg havde en super kedelig oplevelse med både afhentning og returnering. en af lager mændene var meget ubehøvlet og flappet i sin attitude. ved returnering kom vi 5 min før lukketid og han vedtog at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt spillede! På Danmarkshistoriens varmeste dag stod Peter Skafte for kolde fadøl til vores havefest. Bestilling, levering, opsætning og afhentning foregik lige som aftalt og fleksibelt.... Zobacz więcej
Levering af øl & sodavand samt fadøl. Slip for besværet og lad os køre det lige til døren og tage de tomme kasser med retur.
Park Allé 352 A, 2605, Brøndby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Altid god service og chaufførerne er afleverer er altid glade og venlige.
Hilsen
Dina
Nemt at bestille og lige til at afhente 👍
Når Tørsten er størst kommer Skafte Først med vand til folket.
En leverance man kan regne med, ja bare god dansk service og fleksibilitet, som vi har været glade for i mange år og stadig er, selv her i corona-tiden.
Vi siger mange Tak for den flotte service.
Virkelig god service og dejligt at afhentning lige er i nærheden :)
Hurtig og høflig betjening. Hurtig levering uden problemer.
Super service, særligt ekspedienten på lageret var flink, kørte vores vare helt hen til bilen, så det var nemt at læsse ind.
God service og man får altid hvad man har bestilt.
Vores firma er super tilfreds med den service som Skafte øl og vand leverer
Nielsen Nørager
Bente Jørgensen
Super god service. Hurtig levering. Altid flinke og hjælpsomme fragtfolk.
Pernille // Advice
Hurtig og god service
Ringede til firmaet og modtog leverancen et par timer senere - ukompliceret og professionelt 🤗
Jeg har igen fået en mega god service
Jeg har et privat anlæg
Og vil altid anbefale at dem jeg kender til at bruger Peter skafte
Jesper Jensen