Informacje dotyczące firmy

1. Kompleks sportowy

Napisane przez firmę

Simbold ApS driver og sælger simboldbaner Simbold er en ny sports- og underholdningsaktivitet, som kombinerer fodbold og pool.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Perfekt aktivitet til både familie og venner

Jeg har spillet Simbold en håndfuld gange, og det er virkelig en sjov oplevelse hver eneste gang. Sidst vi spillede, var vi en større gruppe og vi valgte at booke en instruktør. Instruktøren satte os grundigt ind i reglerne og sparketeknikken og tilpassede spillet, så det passede perfekt til vores behov og niveau. Undervejs guidede instruktøren os, dømte runderne og samlede boldene, så vi bare kunne fokusere på at spille og have det sjovt.

Som altid var helhedsoplevelsen virkelig gennemført. Banen er flot, og spillet er både sjovt og let for alle at være med i. Det giver ekstra stemning, at man kan sætte sin egen musik på, og tiden flyver afsted uanset om man kommer med familie eller venner. Kundeservicen er imødekommende og meget professionel, og man får stor værdi for pengene. Simbold er helt klart en aktivitet, jeg varmt kan anbefale, og som jeg med glæde vender tilbage til igen og igen

25 października 2025

Sjov oplevelse.

Sjov oplevelse.
Det var en god og sjov oplevelse og noget alle kan være med til at spille uden at være god til fodbold eller billiard. Kan varmt anbefaldes hvis du skal have en sjov og hyggelig dag med familie eller vennerne.

31 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Professionel kundeservice, og hyggelig aktivitet

Kan klart anbefale Spillet og fælleskabet det giver, pæne omgivelser, og en formidabel kundeservice, da vi havde spørgsmål. må sige de agerer professionelt i kundeservice..
Der var rigtig gode informations "tavler" med spille regler og guides. ligeledes er der mulighed for at koble op til Bluetooth, så man kan høre musik. Vi var 5 ialt (alder fra 15 til 51 år) og de 2 timer og tiden fløj afsted.. Virkelig hyggeligt, og indendørs så det er vejr uafhængigt.

18 stycznia 2025

Sjov og underholdende aktivitet

Sjov, underholdende aktivitet. Lækker bane, og fine, rolige omgivelser.
Med i prisen er også bordtennis og bordfodbold, så man kan sagtens bruge to timer der.
Vi kommer helt sikkert igen snart.

20 lipca 2024

En god oplevelse!

Det var sjovt at prøve og jeg kan varmt anbefale. Jeg blev undeholdt og jeg var god til det selvom jeg ikke har spillet fodbold eller billiard.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Banen var god kvalitet, og det hele fungerede godt.
Vi havde godt styr på pool reglerne, men kunne støtte od til skiltet med reglerne ved siden af banen.
Det var sjovt. God valuta for pengene.
Yderst rimelig pris, for fire deltagere i en hel time.
Jeg kommer igen

Spændende oplevelse

Blev meget overrasket over dette nye spil, ok det er svært men meget udfordrende og der er mange gode detaljer. Jeg spillede mod min hustru og vi endte faktisk ned begge kun at have den sorte tilbage, en spændende dyst - jeg kommer helt sikkert igen

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej