Leje af betonsliber Overordnet god oplevelse, værktøjet var perfekt, dog var den nye unge mand bag kassen udfordret og ringede adskillige gange efter hjælp til køen af 10+ kunder, men uden der de... Zobacz więcej
Industrivej 28, 8800 Viborg, DK
Reakcja na opinię
Kunne godt sende mail ang. forventet levering når varen ikke er kommet denne dato som der er sendt på mail så kunden ved besked og hvad så man kan forvente af ventetid. Lidt dårlig opfølgning til de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De er bare så søde og hjælpsomme. Første gang jeg kom ind var jeg lidt bange, men de var virkelig tålmodige og prøvede bare at hjælpe mig så godt som muligt.
Reakcja na opinię
Jeg er storforbløffet. Den pæne og uimodstående knejt ved navn Sebastian hjalp mig og konen med at finde den korrekte maling til hundehuset derhjemme. Det skal ungerne derhjemme nok blive glade fo... Zobacz więcej
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Industrivej 28, 8800, Viborg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jeg har i dag været i Silvan i Viborg, hvor jeg fik en rigtig god behandling og hjælp til at finde det jeg skulle bruge. Jeg blev guidet og vejledet på en rigtig god måde. Så Sanne skal have en stor ros. 😄
Jette

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Jeg skulle finde en vare og spurgte en medarbejder, som hed Bookdan, om hjælp. Han var en flink mand og fandt varen med det samme. Jeg kommer helt sikkert igen!

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
God service af Sanne (Viborg) hun hjalp med at løfte 4 poser tungt topdress ud i min bil .

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Høj kvalitet produkter til god priser og god kundeservice

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Rigtig god priser for høj kvalitet produkter og god kundeservice

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Nem at leje virker perfekt godt resultat ,
Og flink medarbejder

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Ca. 10 ud af 40 brædder er så dårlige, at de helt sikkert er fravalgt af andre. Fremover bestiller jeg ikke på nettet. Måske er det hensigten

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Silvan Viborg havde ingen stegetermometer på lager i dag. Selv om der på deres hjemmeside stod at der var 8 stk. Spildt køretur.

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Professionel hjælp og service til at finde det jeg søgte👍💪😎butikschef Brian og medarbejder😎

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Den unge mand gjorde hvad han kunne for og hjælpe os

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Dejlige mennesker- store smil - hurtig betjening. Så skal man da ikke be’ om mere?

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Fantastisk hjælpsomt personale. Altid klar på en god handel.
Kan kun anbefale at handle i Silvan Viborg

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Lidt dårlig opfølgning til deres kunder.
Men god service når kunden selv tog kontakt men dette skulle ikke være kunden med Silvan som tog kontakten til kunden.

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Hr. Brian er en fremragende mand! Han vil vise dig alt præcist, han smiler, og han udfører sit arbejde rigtig godt.

Odpowiedź od SILVAN - Viborg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.