SILVAN - Sønderborg Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Grundtvigs Allé 188, 6400 Sønderborg, DK

Oceniono na 5 z 5

Købte mini ovn hos Silvan i Sønderborg. Viste sig, at termostaten var kaput. Kom ind i butikken igen..fremlagde problemet, og så kunne vi vælge,at få penge tilbage eller en ny ovn. Der var ingen p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service 🥳☺️havde de kunnet få 12 stjerner var de velfortjent . Ib Hansen var meget kompetent og meget meget hjælpsom. Vi skulle have en del ting og oven i hatten gav han en rigtig god... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne takke Jakob! En fantastisk specialist og et vidunderligt menneske! Han hjalp mig med at pakke maleriet ind, ordnede alt og printede det hele ud! Jeg har simpelthen ikke ord nok! Den be... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7876

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Briketter burde ligge i "drive in".

Flinkt personale, gode produkter og god service. Men når jeg skal købe hårdt-træs-briketter, er det et knokkel, fordi de ligger inde i butikken og ikke i "drive in". De er godt nok tæt på "drive in" lageret,- men der er ingen vogne. Så man skal ud foran og hente en vogn og køre dem hen til bilen og bagefter aflevere vognen foran butikken igen og så gå ind og betale ved udkørslen. Brænde burde ligge på en hylde i "drive in". Eller er alt fino bedino.

9 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores personale, produkter og service. Tak for din feedback vedrørende butikkens drive in!

Oceniono na 5 z 5

Varen lå klar til afhentning

Varen lå klar til afhentning. Nu håber vi at alarmen kan stoppe besøg af et egern på loftet.

30 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at varen var klar til afhentning. Vi håber, at alarmen effektivt kan løse problemet med egernet på loftet. Tak for din positive tilbagemelding!🙌

Oceniono na 2 z 5

Lejede en tæpperenser for et døgn fra…

Lejede en tæpperenser for et døgn fra kl.16-16 , dog viste det sig at ved brug af det store mundstykke ja så var dette mere en meget utæt hvilket gjorde det nærmest umuligt såååå at rense tæppe med et lille håndmundstykke er meget hårdt. Fortalte ovenstående ved aflevering hvor svaret var : nå det må vi se på. Tænker ikke at leje igen

31 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi beklager, at tæpperenseren ikke fungerede optimalt, og at det store mundstykke var utæt. Tak for din feedback.

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Fantastisk medarbejder

Fantastisk medarbejder.
Da det ønskede produkt desværre ikke var til rådighed kom medarbejderen med et godt tilbud på noget tilsvarende.vi kunne derefter fortsætte vort projekt

15 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at medarbejderen kunne hjælpe med at finde en god løsning, så projektet kunne fortsætte. Tak for den positive tilbagemelding!

Oceniono na 2 z 5

Silvan havde ikke det flethegn som jeg…

Silvan havde ikke det flethegn som jeg havde bestilt på click og collect. Da jeg hentede flethegnet var det et helt andet produkt.

16 maja 2025

Mange tak for din tid.

Super nemt og hurtigt

Jeg har handlet click og collect i Sønderborg, og har begge gange fået mega hurtig besked om at ordren er klar. Sidst var det store varer, og de stod fint pakket på en vogn som jeg lige kunne trille ud til bilen med; nemt og bekvemt. Personalet er også altid super flinke :-)

13 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at du har haft så positive oplevelser med click og collect i Sønderborg. Vi sætter stor pris på din feedback om vores personale.

Oceniono na 5 z 5

Fin fin rådgivning fra lokal butik i…

Fin fin rådgivning fra lokal butik i Sønderborg ang en online levering .

9 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med rådgivningen i Sønderborg vedrørende din online levering. Tak for din feedback!

Alt var perfekt

Alt var perfekt. God betjening - god betjening af personale - kan ikke gøres bedre.

1 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at alt var perfekt, og at du var tilfreds med betjeningen. Tak for din positive feedback!

Oceniono na 4 z 5

varer leveret til tiden

varer leveret til tiden og stillet på rigtige sted ingen bøvl

25 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varerne blev leveret til tiden og på det rigtige sted.

Oceniono na 5 z 5

Bedste service da vi skulle købe maling…

Bedste service da vi skulle købe maling til mine børns legehus. Ham vi blev betjent af tog sig god tid til at spørge min søn ind til projektet, viste ham hvordan maskinen tonede malingen og gav ham lov til at trykke på knappen til at blande maling. En lille ting der betyder enormt meget for et barn. Tusind tak for oplevelsen :-)

19 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, da I købte maling til legehuset. Det er dejligt at vide, at betjeningen var god, og at jeres søn var involveret i processen. Tak for den positive feedback!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
Bestilte online og var pakket da jeg ankom til butikken

13 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Betjent af Ib

Betjent af Ib
Bedste service nogensinde, mega flink og hjælpsom.
Ib ved hvad han snakker om!
Tusind tak for hjælpen endnu engang.
Hilsen stig

14 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Odpowiedź od SILVAN - Sønderborg

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte og er glade for, at du er tilfreds med vores produkter.

Silvan

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej