Vi har fået god hjælp til at bestille varer. Vi skulle bruge to Veluxvinduer med inddækninger og lysninger. Vores tømrer mente ikke, at der var plads til lysningerne, så de skulle returneres. Velux fo... Zobacz więcej
Vesterlyngvej 20, 4500 Nykøbing Sj., DK
Reakcja na opinię
Vi skulle lægge ny belægning og lave nye terrasser i sommerferien og jeg kontaktede derfor SIlvan Nykøbing S. for at få et tilbud. Mark fra butikken kom rigtig hurtigt med et godt tilbud og gjorde me... Zobacz więcej
Da vi skulle leje maskinen , vareskeden at det måtte man selv gøre hjemmefra. Ingen hjælp eller vejledning , surt. Dette så gjort og bekræftigelse herpå blev tilsendt fra Silv... Zobacz więcej
Jeg var i Silvan i søndags og fik hjælp af en sød kvinde med kort hår, som hjalp mig med at finde den helt rigtige pære til min lampe som Silvans kundeservice ikke kunne hjælpe med. Selvom hun fler... Zobacz więcej
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Vesterlyngvej 20, 4500, Nykøbing Sj., Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Virkelig dårlig betjening.
Bestilte den i butikken og da jeg havde problemer med at bestille endte jeg med at skulle rykke Mik bestillings tid. Da det endelig lykkedes at bestille var der 20min til den tid der var ledig. Jeg spurgte om den var klar de sagde ja men jeg fik afvide jeg ikke kunne få den før efter de 20min så jeg kunne jo køre en tur ned i byen og så komme tilbage.! Valgte at tilbringe tiden i butikken da jeg manglede noget andet. Da jeg prøvede at få hjælp til det var der ingen hjælp til rådighed, en ung gut kam med et svar "det ved jeg ikk hvor vi har" (en liste til en karm) og jeg ved ikke hvad der sker for butikken pt men den er jo eksploderet og det er næsten umuligt at finde noget i det virvar af et rod!
Da jeg skulle have maskinen var de lige optaget af noget andet og jeg måtte stå og vente i 15 min på at få tæpperenseren udleveret.! Da jeg spørger om en vejledning kigger han på mig som om jeg er idiot og siger "kan du se den qrkode" Og giver mig en tommel.! Da jeg kommer hjem finder jeg ud af den er gået i stykker, men får den til at virke. Da jeg scanner qrkoden finder jeg en vejledning til en maskine hvad jeg tror er til at klippe tæpper.! Så super med den qr kode 👍🏻.
Da jeg endelig fandt ud af hvordan den virkede fandt jeg så ud af jeg havde lejet en tæpperenser der ikke kan rense tæpper.! Det var pænt meget spild af penge og min tid og jeg kommer ALDRIG til at leje nogle maskiner der igen. Og jeg køre hellere til holbæk hvis jeg skal have noget fra Silvan.
Jem & fix har bedre kundebetjening!!!
Men hey..!! jeg fik da et "ha en fortsat god dag" da jeg afleverede den! Jamen tak da.!!

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Har ikke det lejede værktøj hjemme selvom det var bestilt, og fik ingen besked omkring dette. og manglende mail omkring forlængning af lejeperiode

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Det fungerer godt med click and collect. Eneste ulempe var dog en lang kø ved afhentning af varen.

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Rigtig dårlig oplevelse desværre. Havde bestilt to styk indvendige døre i mærket Swedoor. Det var umuligt at finde to døre på lageret uden fejl. Personalet virkede opgivne og bad min mand om selv at finde de døre han ville have. Vi endte med 1 dør der ikke havde fejl. Lageret fremstod rodet og der var total mangel på overblik fra personalet.

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Skuffet over at få udleveret benzindrevet jordbor der var sikkerhedsmæssigt defekt, end ikke en beklagelse ved aflevering

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Meget dedikeret medarbejder ved afdelingen med maling, der behandlede vores reklamation hurtigt.
Samtidigt sørgede han for yderligere medarbejdere til kassen da der var mange kunder
Han er et fantastisk plus for Silvan i Nykøbing Sjælland

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Jeg manglede nogle slibesvampe og fandt dem online via Silvan. Lagde en bestilling ind - og afhentede dagen efter. Let og elegant.

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Bestilt værktøj via hjemmesiden til afhentning i butikken. Hjemmesiden lidt svær at finde rundt i og betale. I butikken var der en meget kompetent dame, som både betjente kassen for salg, for returnering af varer, udlevering af pakker, samt altså værktøjsudlevering. Men der stod konstant 6-7 personer i kø, så ventetiden var forfærdelig lang. Stor ros til damen i kassen for at kunne det hele. Det var ikke hendes skyld at ventetiden var lang, men manglende medarbejder kollega i kassen.

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Let at finde den maskine jeg skulle bruge
Og venlig personale ved afhentning

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Købte er havemøbelsæt som er super fint men at men blev bedt om selv at hente det på lageret er super dårlig service. Vi finder lige en palleløfter du kan låne😳

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Havde problemer med udlejningsmaskine. Ringede og fik hurtigt hjælp. Kæmpe ros til Mathias for god og hurtig hjælp.
Bruger også Silvan næste gang jeg for brug for at leje værktøj/maskiner

Odpowiedź od SILVAN - Nykøbing S
Var i butikken 5 gange da vi var i gang med renover. Deres hjælpsomhed og gode service. Det er kompetente medarbejder jeg fik fat i hver gang. Solvang Nykøbing Sj kan anbefales.