Hver eneste gang får jeg super service i den lokale silvan. Specielt i maling afdelingen hvor specialisten er en overflod af gode råd. Min bedste anbefalinger til den meget hyggelige silvan
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęMosevej 1B, 6000 Kolding, DK
5 stjerner! Jeg kørte hele vejen fra Fyn til Jylland for at hente et badebassin, og det var turen værd. Personalet tog sig god tid til at rådgive og vejlede mig, og jeg følte mig virkelig godt behandl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil gerne opdatere min anmeldelse. Jeg havde en meget dårlig oplevelse med min Click & Collect-bestilling, hvor vi fik udleveret den forkerte vare, hvilket betød en ekstra tur til butikken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dårlig service fra personale ift eventuel ombyt af vare og returnerings regler. Oplevede desværre det samme igen ved næste besøg, hvor det gik ud over kunden foran mig i køen.
Napisane przez firmę
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Mosevej 1B, 6000, Kolding, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jeg fik en dårlig oplevelse
Jeg fik en dårlig oplevelse. Lejede en fræser til haven.
Fik ingen info. omkring hvad den kunne. Den kunne ikke arbejde i tør jord. Kunne lige så godt have brugt en rive. Så måtte grave haven i stedet med spade. Ringede men kunne ikke få noget retur, så pengene var spilt!! Hvorfor informerer man ikke om hvad maskinen kan og ikke kan? Dårlig markedsføring!!!
Aflevere næste dag til tiden. Men fik sms rykkere da jeg kom hjem, efter den var aflevet, at den ikke var afleveret til tiden...
Her sagde man også, ved aflevering, at jorden skulle være lidt våd, men i beskrivelsen står jorden ikke må være våd...
I introfilmen om maskinen, viser man et par knapper til betjening, samt det meste af filmen handler om hvorden man transporterer på trailer og hvordan man rengør den. (det kan de fleste nok finde ud af) Men der er 3-4 andre knapper på manskinen der slet ikke bliver vist hvordan de betjenes.
Ikke fordi jeg ikke fandt ud af det. Men hele forløbet, markedsføringen og betjeningen er under alt kritik.
Pengene er spildt..
Lej aldrig hos Silvan!

Nemt og hurtigt.
Det var nemt og hurtigt at hente min ordre.
Der var også en medarbejder som tilbød at hjælpe med at læsse mine varer på traileren, selv om han var beskæftiget med noget andet.

Odpowiedź od SILVAN - Kolding
God og nem bestilling samt afhentning i…
God og nem bestilling samt afhentning i butik.
God forklaring af brug af maskine fra ekspedient.

Skuffende oplevelse hos Silvan
Skuffende oplevelse hos Silvan
Dårlig service og manglende hjælp i butikken. Personalet virkede uinteresserede, og jeg fik ikke den vejledning, jeg havde brug for. Meget skuffende oplevelse.

Click and collect 👍
God service pakken var klar få min efter jeg havde valgt click and collect.

Odpowiedź od SILVAN - Kolding
Virkelig god service ved leje af tæppe…
Virkelig god service ved leje af tæppe renser

Super handel og service
Det var super nemt og hurtigt
Deres clik og kollekt fungere bare

Odpowiedź od SILVAN - Kolding
Afhentning af bestilt vare fungerede perfekt.
Jeg havde bestilt en sæk havegødning til aflevering i butikken.
Varen var klar til afhentning, alt forløb som det skulle, bortset fra, at min hund vil spise gødningen; men det er jo ikke jeres skyld!

Odpowiedź od SILVAN - Kolding
Jeg købte en varmtvandsbeholder hos…
Jeg købte en varmtvandsbeholder hos Silvan i Kolding. Jeg bemærkede at emballagen var brudt og påtalte det til den ansatte i drive in hallen. Han oplyste han godt vidste, oplyste at kun emballagen var brudt, men beholderen var ny. Jeg tog den med og konstaterede da den var monteret, at den ikke virkede. Ved udpakning sås beholderen uden støbt el stik.
Efter flere test, for at undgå fejl 40 måtte jeg erkende, at Silvan havde solgt min en uvirksom brugt vare som ny. DET ER IKKE I ORDEN. Stod uden vand i sommerhus😱😱. Via nettet sås en på lager i Odense C. Kørte ind og forklarede ovenstående. De undrede sig også over Afd. Koldings dispositioner, men var søde og rare. De byttede uden vrøvl. Da jeg pakkede den nye beholder op var der støbt elstik og beskyttelses dutter på rør. Beholderen monteret og den virkede. Læren af dette skriv er tjek jeres køb i Silvan Kolding, og undgå i hav af frustrationer.👎👎

Odpowiedź od SILVAN - Kolding
Lynhurtig bestilling og klar til…
Lynhurtig bestilling og klar til afhentning i løbet af 2 timer, perfekt👍

Super service i Kolding afdelingen
Super service i Kolding afdelingen, både ved udlevering og aflevering.

Odpowiedź od SILVAN - Kolding
Det var nemt bestiller og betale på…
Det var nemt bestiller og betale på nettet og så hente i butik