Nemt at booke og afleverer. God maskine (fræser). Men jeg blev oplyst (venligt) at jeg ikke skulle tage mig af at der måske stod i mail jeg ville få, at jeg skyldte kr. 200,- for roterknive! Det sku... Zobacz więcej
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęGl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK
Super søde og serviceminded unge mennesker i både Køge og Næstved. Nemt at bytte noget jeg havde købt forkert. Dog stemte lagerstatus ikke så kørte forgæves til Køge og måtte efterfølgende til Næstv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter aflevering af lejet udstyr blev jeg rykket for dette af flere omgange. Prøvede forgæves at ringe til dem på oplyst nr. uden response. Kender faktisk stadig ikke udgang af sagen her fire dage eft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte lavendler til click and collect i sidste uge. De ringede så og sagde at de lavendler de havde på lager ikke var særlig pæne. Tak for det! I denne uge bestilte jeg så torsdag da de fik pl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Napisane przez firmę

Gl. Lyngvej 2B, 4600, Køge, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Ofte har de ikke varer på hylderne
Ofte har de ikke varer på hylderne, selvom deres hjemmeside siger noget andet. Det var igen igen tilfældet her - ikke nogen overraskelse.
Vi bestiller derfor click og collect ordre, som ikke kan findes i systemet, en høflig medarbejder forsøger at finde den og det lykkes efter en del tid.
Vi står og venter i en ubeskrivelig varm butik, hvilket både er træls for medarbejderne men også for os som kunder.
Alt i alt ikke en succes oplevelse.

Dårlig betjening - overvældede medarbejdere
Varerne var fine - men selve betjeningen i butikken var chokerende dårlig. Jeg blev sendt rundt 4 forskellige steder og brugte over 30 min på at hente varer der allerede var købt og betalt. Medarbejderne virkede overvældede og noget uorganiserede. Og pakkeshoppen fyldte meget.

Odpowiedź od SILVAN - Køge
Flinke unge mennesker i butikken
Flinke unge mennesker i butikken, men det pælebor vi lejede, var så sløvt at vi dårligt kunne bryde jordoverfladen. Vi fik det byttet til et andet, hvor der så manglede den dims der holdt det fast på selve maskine delen.
Så summa summarum vi lejer ikke igen hos Silvan.

Odpowiedź od SILVAN - Køge
God vejledning i butikken.
God vejledning i butikken.
Nem bestilling
God information od advisering vedrørende afhentning.
Produktet levede op til forventningerne.

Rodebutik
Silvan i Køge kunne være en stor, fin forretning, men det synes jeg desværre ikke, den er. Jeg synes, det er en rodebutik.
De har masser af blomster udenfor, men det er meget sjældent, det er muligt at se, hvad de koster.
Kigger altid på nettet og ser, at de har den vare, jeg skal købe, og tjekker hvor i butikken varen kan findes. Det passer bare ikke. Indenfor to uger er jeg nu gået forgæves to gange.
I går skulle jeg købe en vandslange, der skulle være på 8960. Lige indenfor døren til højre ser jeg så, at der er vandslanger. Dog ikke den, jeg skulle bruge. Leder i det meste af butikken, men kan ikke helt se systemet i deres numre. Kigger sågar udenfor. Jeg ser ingen medarbejdere i butikken. Går så til kassen og spørger. Får at vide, det er nede i den anden ende. Siger så at der jo er nogle vandslanger lige indenfor døren. 'Ja de er lidt over det hele', siger han så. Øh hvorfor? Det giver jo ikke mening...
Da jeg går fra kassen, råber han så efter mig, at det er udenfor.
Går igen ned i den anden og udenfor. Kan ikke finde hverken vandslanger eller nr. 8960.
Ingen i butikken at spørge. Det var mit sidste besøg i rodebutikken Silvan Køge.
I dag har jeg så været i en fin butik (Silvan i Hvidovre), hvor de godt kunne finde ud af det hele, og hvor der oven i købet var medarbejdere i butikken.
De to stjerner er altså udelukkende for butikken i Køge. Hvidovre får 5 stjerner.

Odpowiedź od SILVAN - Køge
Hurtig afhentning efter at have lagt…
Hurtig afhentning efter at have lagt online ordre til klik and connect

Rigtig fin butik
Rigtig fin butik, hvor man nemt kan finde hvad man leder efter. Og en butikschef der forstår at yde en super kundeservice.

Odpowiedź od SILVAN - Køge
I havde lige det jeg skulle bruge og…
I havde lige det jeg skulle bruge og det var dejligt tak for det, hurtig og gode folk der står ved kassen :-)

Odpowiedź od SILVAN - Køge
Fungerede ikke, spild af tid
Silvan Køge! Havde bestilt og betalt ved click og hent, men varen/ pakken kunne personalet ikke finde, varen var heller ikke på hylden i butikken. Fik mine penge retur. Jeg var 25 min. i butikken. Bestilte istedet via Butikken i Greve.

Odpowiedź od SILVAN - Køge
Købte studenternelliker i potter efter…
Købte studenternelliker i potter efter billede. Billedet viste pink blomster (som ønsket) men halvdelen var ved afhentning postkasserøde. Da de blev afhentet af en anden end bestiller, blev det først opdaget ved levering.

10-stjernet personale
Opmærksomt og meget hjælpsomt personale. Jeg kommer ofte i Silvan Køge og har kun gode oplevelser herfra.

Og vi venter og venter
Det er første gang jeg er i Silvan køge og er også den sidste gang .
Kunne se via hjemmeside de havde den vare jeg skulle købe og hylde nummer , men nej ingen vare der 😞. Fik ekspedienten til at kalde lager og jeg måtte så vente 45 min på nogle endelig ville se om varen var på lager.
Jeg kan ikke anbefale silvan køge til andre .

Odpowiedź od SILVAN - Køge
den personlige betjening var helt i…
den personlige betjening var helt i top,
medarbejderen var hjælpsom, venlig og imødekommende med et smil på læben.

Støvsuger
Super godt sted at handle til priser man stadig kan være med til , god kundeservice

Ligegyldighed ved udlevering
Ingen problemer med at bestille men udleveringen og udkørsel gennem drive ind tog alt for lang tid. Vi kom og parkerede. Ind til kassen og i kø. Langsom betjening. Endelig ned og fik støvsugeren. Tilbage til bilen og så kunden som holdt først i køen, stadig holdt der efter 15 min. Nu var der bare 6 biler efter. Kunden havde været inde 2 gange efter hjælp. Så da jeg gik ind og bad om hjælp og fortalte at vi nu holdt 6 biler i kø, skete der endelig noget.
Mage til dårlig service skal man lede længe efter.