SILVAN - Helsingør Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

H.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK

Oceniono na 1 z 5

Har nu for anden gang købt gasgrill der. Første gang for 6 år siden, da den kom hjem var der en kæmpebule i siden på den, og jeg måtte vente en måned på der kom en og så på den og fik der efter send... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7970

Napisz recenzję

Click og collect

Click og collect - meget hurtig service !

1 lutego 2026

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Jeg bestilte click-and-collect

Jeg bestilte click-and-collect, fik en sms om at min ordre var klar, kørte mod Silvan. I butikken fik jeg besked om, at min ordre alligevel ikke var der. Den var udsolgt.

27 stycznia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Oceniono na 1 z 5

Jeg handlede kun på nettet fordi varen…

Jeg handlede kun på nettet fordi varen var udsolgt i butikken, selv om det er en sæsonvare.
Svaret i butikken var, at de havde i kke flere på lager, og at de ikke ville få det inden for nær fremtid.

20 stycznia 2026

Tak for din feedback.

Varer kan blive midlertidigt udsolgt, men den pågældende butik står pt. til at have 6 stk af varen på lager, så de får løbende nye på hylderne.

Oceniono na 2 z 5

Manglende skrue og vinkel fiksering virkede ikke

Der manglede en skrue til at fiksere afstands liniealen og låseskruen til at fiksere vinkelen kunne ikke låse

19 stycznia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi beklager meget udfordringerne i forbindelse med denne udlejning. Vi vil viderebringe feedbacken, så dette kan undgås fremadrettet.

Oceniono na 1 z 5

dårlige service har jeg oplevet

Synes dårlige service

3 stycznia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse til kundeservice@silvan.dk, så vi har mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Oceniono na 4 z 5

Som sædvanlig god kundehåndtering

Som sædvanlig:
God kundehåndtering

men:
Dyserne var tilkalkede:
Da vi kun havde lejet tæpperenseren i 24 timer, og havde lovet også at rense en sofa hos min datter, havde vi "hulens" travlt med:
- først at finde en (brugbar) manual
- så at få apparatet til at virke
- og da apparatet ikke virkede tilfredsstillende,
- at indse, at det var dyserne , som var tilkalkede
- at afkalke dyserne ,
hvilket lykkedes for den enes vedkommende
- at finde en passende sprayflaske (til afløsning af det lille håndtag)
- at til slut at indse, at pletten på vort gulvtæppe ikke kunne fjernes helt, men
- at datterens sofa blev fin

Øv Øv og atter Øv !

3 stycznia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi beklager, at du oplevede problemer med den tilkalkede dyse og manualen. Vi er glade for at høre, at kundeservicen var god, og at sofaen blev fin. Tak for din feedback vi tager det med videre.

Oceniono na 5 z 5

Bare god vejledning og service fra…

Bare god vejledning og service fra imødekommende mennesker

20 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Godt at høre, at du har fået god vejledning og service af vores imødekommende personale. Tak for din positive anmeldelse.

Tak for jer ☺️

Smilende og imødekommende personale som trods travlhed gjorde sig umage med at hjælpe mig med at vælge den helt rigtige maling og farve til mit projekt. Tak for jer ☺️

17 listopada 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at vores personale var hjælpsomme og imødekommende, selvom der var travlt. Vi sætter stor pris på din positive feedback😊

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service :) jeg fik en meget…

Fantastisk service :) jeg fik en meget kyndig vejledning ift. valg af materialer - vi er ved at bygge et skur.
Kommer helt sikkert igen :)

12 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du fik god service og vejledning til dit skurprojekt. Tak for din positive tilbagemelding, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen😊

Oceniono na 1 z 5

Én mand på arbejde til byggemarked og pakkeudlevering

Én mand på arbejde - det er for sløjt når I også vil være posthus.

11 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

Oceniono na 5 z 5

Nem og god service ved click og…

Nem og god service ved click og collect, fik besked da varen ankom via sms og butikken hjalp med at skaffe varen

5 grudnia 2025

Bestilte click og collect

Bestilte click og collect, som blev afhentet af en bekendt. SILVAN manglede totalt kvalitetskontrol og har leveret forkert. 0 stjerner til SILVAN!

6 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse med webordrenr. direkte til: kundeservice@silvan.dk

God og hurtig levering.

29 listopada 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores hurtige levering. Tak for din feedback!

Intet i vejen/ eller….

Intet i vejen. Alt spillede. 1 stjerne fordi jeg i ugevis har forsøgt at få min lokale silvan til at få en knage hjem uden skrammer. Det kan ikke lade sig gøre før den der er på lager er solgt eller blot nedskrevet. Det gjorde de så i et par dage, så var den på lager igen. Edermame åndsvagt.

25 listopada 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Vi beklager den dårlige oplevelse.

Vi vil anbefale dig at skrive til kundeservice@silvan.dk, så der kan findes en løsning på sagen.

Oceniono na 5 z 5

God service og venligt personale.

God service og venligt personale. Fik den hjælp som der var brug for. Meget tilfredsstillende.

20 listopada 2025

Odpowiedź od SILVAN - Helsingør

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hjælp, du har fået, og at du synes, at personalet er venligt. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Silvan

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej