Silvan er blevet et rodet varehus, der konstant flytter rundt og gør det umuligt at have en rytme eller finde normale ting. Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det li... Zobacz więcej
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęVentrupparken 18, 2670 Greve, DK
Virkelig god kundeservice, fik hjælp af Casper, en mega god medarbejder som hjalp mig meget. Gik glad derfra med den yogamåtte jeg skulle bruge 🌟
Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Ventrupparken 18, 2670, Greve, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Silvan er blevet et rodet varehus
Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det lider alle under.
Silvan - Greve
Endnu engang blev jeg mødt af venligt personale, og denne gang Casper, der gav en hjælp ud over det sædvanlige. Tak Casper og god sommer
Virkelig god kundeservice
God og hurtig service
Skulle have en skruemaskine og var meget i tvivl om hvilken jeg skulle have. Noah leverede utrolig god service og fik hurtigt guidet mig på rette spor. Tak for hjælpen
Super god oplevelse jeg havde i silvan
Super god oplevelse jeg havde i silvan. Alfred betjente mig, og havde styr på det hele. Super flink ung fyr😊
Jeg havde bestilt en vare hjemmefra
Jeg havde bestilt en vare hjemmefra. Jeg så så en anden vare jeg hellere ville købe, da jeg kom over i butikken. Spurgte om jeg kunne returnere den vare jeg endnu ikke havde hentet. Ingen problem. Varen ombyttet med et smil - uden bøvl og irriterede miner.
Jeg havde en rigtig god oplevelse i…
Jeg havde en rigtig god oplevelse i silvan. Jeg blev rådført af Ammar og han anbefalede lige det produkt jeg havde brug for
Virkelig god kundeservice fra Ammar
Hurtig og god service
Jeg lavede click/collect på en krukke
Jeg lavede click/collect på en krukke. Jeg ankommer og går hen til disken, hvor der står "click/collect". Der er en masse andre i kø ved siden af og ekspedienterne lader mig stå ved click/collect disken i lang tid indtil jeg spørger om ikke, der kommer nogen og ekspederer mig. "Har du tastet din kode?", bliver jeg næsten fornærmet spurgt. "Æh, hvilken kode? og hvor?". "Derovre bliver der peget sløvt" og jeg kigger "derover", men kan ikke se noget. Ekspedienterne ser ikke ud til at have nogen interesse i at hjælpe. Det bliver en anden kunde som viser mig, hvor skærmen er.
Når jeg så langt om længe modtager krukken er den møgbeskidt og misfarvet. Det kommenterer jeg, hvortil jeg får svaret, at "sådan er de altså bare". Alt i alt en ret øv oplevelse.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Alt gik nemt MEN afhentnings SMS kom et døgn efter
Alt gik nemt MEN SMS om at det var klar til afhentning kom først mandag kl. 8.51 og jeg bestilte søndag kl. 10 og hentede 10.30.

Odpowiedź od SILVAN - Greve
Jeg fik en virkelig god service
Jeg fik en virkelig god service - faktisk bedre end man kan forvente, og 100 % drevet af personalet.

Odpowiedź od SILVAN - Greve
havde en super dejlige oplevelse i…
havde en super dejlige oplevelse i silvan Greve i dag 🤩hvor det super dygtige personale hjalp mig med at sende en pakke🤩
10 stjerner her fra

Ikke tilstrækkeligt antal ekspedienter
Ikke tilstrækkeligt antal ekspedienter, hvilket resulterede i lange ventetider. Varen var ikke taget frem til afhentning (click & Collekt)

Odpowiedź od SILVAN - Greve
Jeg vil gerne give Carla en stor tak
Jeg vil gerne give Carla en stor tak. Hun hjalp mig med at få styr på nogle udfordringer, jeg stod overfor. Carla var sød, imødekommende og professionel, og hun tog sig tid til at lytte til mine behov og spørgsmål. Hun var god til at forklare tingene på en forståelig måde. Jeg er meget taknemmelig for hendes indsats og kan helt klart anbefale at spørger hende om hjælp. Tak til Carla og silvan.

Odpowiedź od SILVAN - Greve
Var en tur forbi Silvan i Greve og fik…
Var en tur forbi Silvan i Greve og fik en rigtig god betjening af Amalie - Virkelig hjælpsom under hele processen, fortsat det gode stykke arbejde.

Odpowiedź od SILVAN - Greve
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.