Robin hos Silvan i Græsted er en champ ! Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og... Zobacz więcej
Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK
Reakcja na opinię
Lejede tæppe renser. Nem proces. Desværre var ekspedienten mindre erfaren, og virkede lidt amatøragtig. Jeg hjalp lidt, fik maskinen og sæbe med hjem. Maskinen var effektiv og god. To biler og tre tæp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre. Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som... Zobacz więcej
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Græsted Stationsvej 78, 3230, Græsted, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Bestilte varer til levering på min hjemme adresse og får en ordrebekræftelse hvori der står forventet levering torsdag den 9/10 25.
Bliver hjemme fra arbejde i dag torsdag, så jeg kan tage imod varen når den kommer i løbet af dagen og tjekke for evt. skader på varen.
Kl. 8.05 torsdag morgen får jeg en mail fra Silvan kundeservice om at fragtmanden er kørt forgæves og har ikke kunnet levere varen - enten fordi der ikke var nogen hjemme, adressen var forkert eller at modtager har nægtet modtagelsen.
Jeg kontakter Silvans kundeservice og spørger hvornår fragtmanden har været hos mig, da adressen er korrekt og jeg har været hjemme hele dagen (stod op kl. 6.15).
Svaret er at fragtmanden har været forbi i går onsdag kl. 10.41!!!!
Silvan spørger om jeg ikke har modtaget en mail fra Danske Fragtmænd med et DA fragtbrevs nummer, hvilket jeg IKKE har - så også der har Silvan/Danske Fragtmænd fejlet.
Så tak for det - forventet leveringstid er så diffust, så der er ingen der kan vide med garanti hvornår deres vare ankommer og hvis man ønsker at være hjemme og tage imod (for at tjekke evt. skader på varen) - så skal man huske at tage et par dage eller tre ud af sin arbejdsuge - for man kan aldrig vide hvornår varen bliver leveret!!
Magen til dårlig service fra begge parter - kommer aldrig at til at bestille noget til levering fra hverken Silvan eller Danske Fragtmænd!!

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Det rigtige produkt til skarp pris. Hurtig levering via click og vollertsen

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Venlig betjening. Hjalp med at læsse de bestilte varer.

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Jeg har fået fantastisk service i Helsinge af Robin og hans kollegaer.

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Fin og hurtig service med pick & collect. Der var udvalgt en flot yucca palme til mig. Tak til Nikki i Græsted - :O)

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Nem bestlling på nettet og god oplevelse ifm afhentning i butik

Forkert opmåling af tæpper
Jeg henvendte mig til en medarbejder i Sivan Græsted for at få to tæpper skåret til 148 cm i bredden. Da jeg kom hjem checkede jeg målet for bredden
og målte var rent faktisk 162 cm for begge tæpper. Jeg måtte så selv skære 14 cm af begge tæpper.

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Hjemmesiden virkede ikke om søndagen men heldigvis om mandagen. Meget venligt og tjemstvilligt personale lidt rod i opsætningen af varer, men det kan jo meget vel være kunder som har rodet. Lidt bedre produktkendskab kunne være tiltrængt.

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Hurtig respons på bestilling, lyn hurtig afsendelse og miljøvenlig indpakning

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Meget behjælpeligt personale ved afhentning, som instruerede i brug af maskinen.

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Venlig og opmærksom betjening og klar til at rulle ud til traileren

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Bestilt hjemmefra pay/ collect . Varen hurtigt udleveret. Hurtigt ind/ ud. Godt tilbud/ god kvalitet. Alko.

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Varen leveret uden æske eller mærke pga. at det var den sidste udstillingsmodel i butikken. Selvom det er ikke optimalt for evt. returneringer, lavede medarbejden ikke noget ved det

Odpowiedź od SILVAN - Græsted
Jeg bestilte online, 30 minutter senere er varerne fundet frem og klar til afhentning.