SILVAN - Græsted Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK

Oceniono na 5 z 5

Robin hos Silvan i Græsted er en champ ! Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Lejede tæppe renser. Nem proces. Desværre var ekspedienten mindre erfaren, og virkede lidt amatøragtig. Jeg hjalp lidt, fik maskinen og sæbe med hjem. Maskinen var effektiv og god. To biler og tre tæp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre. Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7950

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varer til levering på min…

Bestilte varer til levering på min hjemme adresse og får en ordrebekræftelse hvori der står forventet levering torsdag den 9/10 25.
Bliver hjemme fra arbejde i dag torsdag, så jeg kan tage imod varen når den kommer i løbet af dagen og tjekke for evt. skader på varen.
Kl. 8.05 torsdag morgen får jeg en mail fra Silvan kundeservice om at fragtmanden er kørt forgæves og har ikke kunnet levere varen - enten fordi der ikke var nogen hjemme, adressen var forkert eller at modtager har nægtet modtagelsen.
Jeg kontakter Silvans kundeservice og spørger hvornår fragtmanden har været hos mig, da adressen er korrekt og jeg har været hjemme hele dagen (stod op kl. 6.15).
Svaret er at fragtmanden har været forbi i går onsdag kl. 10.41!!!!
Silvan spørger om jeg ikke har modtaget en mail fra Danske Fragtmænd med et DA fragtbrevs nummer, hvilket jeg IKKE har - så også der har Silvan/Danske Fragtmænd fejlet.
Så tak for det - forventet leveringstid er så diffust, så der er ingen der kan vide med garanti hvornår deres vare ankommer og hvis man ønsker at være hjemme og tage imod (for at tjekke evt. skader på varen) - så skal man huske at tage et par dage eller tre ud af sin arbejdsuge - for man kan aldrig vide hvornår varen bliver leveret!!
Magen til dårlig service fra begge parter - kommer aldrig at til at bestille noget til levering fra hverken Silvan eller Danske Fragtmænd!!

9 października 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

DFM sender normaltvist altid T&T info, når ordren har forladt lageret, vi beklager meget, at dette ikke er modtaget.

Silvan betaler for en evt. genkørsel, som aftales nærmere med slutkunden i tilfælde af en forgæves levering.

Maria

Oceniono na 5 z 5

Det rigtige produkt til skarp pris

Det rigtige produkt til skarp pris. Hurtig levering via click og vollertsen

29 września 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du fandt det rigtige produkt til en god pris, og at leveringen var hurtig. Tak for din positive tilbagemelding!

Venlig betjening

Venlig betjening. Hjalp med at læsse de bestilte varer.

22 września 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og den venlige betjening. Tak for din tilbagemelding.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået fantastisk service i Helsinge af Robin og hans kollegaer.

18 września 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og service, du har modtaget. Tusind tak for din positive feedback!

Hurtig afhentning

Hurtig afhentning, fin varmekanon

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Oceniono na 5 z 5

Nem bestlling på nettet og god…

Nem bestlling på nettet og god oplevelse ifm afhentning i butik

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med din online bestilling og afhentning i butikken. Tak for din positive feedback!

Forkert opmåling af tæpper

Forkert opmåling af tæpper

Jeg henvendte mig til en medarbejder i Sivan Græsted for at få to tæpper skåret til 148 cm i bredden. Da jeg kom hjem checkede jeg målet for bredden
og målte var rent faktisk 162 cm for begge tæpper. Jeg måtte så selv skære 14 cm af begge tæpper.

17 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at sende en mail vedr. sagen sat din kvittering til kundeservice@silvan.dk

Maria

Næsten uden udfordringer

Hjemmesiden virkede ikke om søndagen men heldigvis om mandagen. Meget venligt og tjemstvilligt personale lidt rod i opsætningen af varer, men det kan jo meget vel være kunder som har rodet. Lidt bedre produktkendskab kunne være tiltrængt.

31 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at personalet var venligt og hjælpsomt😊

Hurtig respons på bestilling

Hurtig respons på bestilling, lyn hurtig afsendelse og miljøvenlig indpakning

30 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig respons, afsendelse og miljøvenlig indpakning.

Yderst tilfreds

Meget behjælpeligt personale ved afhentning, som instruerede i brug af maskinen.

29 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at vores personale var hjælpsomme ved afhentningen og gav dig brugbare instruktioner om maskinen. Tak for din positive anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

Pakket og klar til afhentning

Venlig og opmærksom betjening og klar til at rulle ud til traileren

25 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig og opmærksom betjening. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Bestilt hjemmefra pay/ collect

Bestilt hjemmefra pay/ collect . Varen hurtigt udleveret. Hurtigt ind/ ud. Godt tilbud/ god kvalitet. Alko.

20 lipca 2025

Oceniono na 3 z 5

Varen leveret uden æske eller mærke

Varen leveret uden æske eller mærke pga. at det var den sidste udstillingsmodel i butikken. Selvom det er ikke optimalt for evt. returneringer, lavede medarbejden ikke noget ved det

19 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

All was fine

All was fine. Nice employees, provide great support.

18 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Thanks for taking the time to share your experience with us. We're glad you had a positive one 😊

Kind regards

Jeg bestilte online

Jeg bestilte online, 30 minutter senere er varerne fundet frem og klar til afhentning.

15 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Græsted

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Silvan

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej