Hmmm. Butikken er ekstremt rodet, og på 2 ud af de 5 varer, jeg købte, passede prisen på hylden ikke med prisen på kasseapparatet. Det var selvfølgelig dyrere. Personalet var dog søde og imødekommende... Zobacz więcej
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęNdr. Ringvej 7, 7000 Fredericia, DK
Jeg oplever desværre nogen gange at jeg skal køre forgæves efter det jeg skal bruge. Selvom jeg altid tjekker på nettet at den lokale Silvan har den vare jeg ønsker at købe, så sker det igen og igen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service. To unge medarbejdere ydede en service ud over det sædvanlige. Den ene hentede min click and collect ordre ude i gården og den anden kørte de 10 tunge plante sække ud til bilen og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig og prof betjening på click & collect bestilling. Dog havde vi bestilt på denne måde, da vi ikke kunne betale for varerne et par dage før med vores Silvan Konto fordi vi ikke havde kode men pl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Ndr. Ringvej 7, 7000, Fredericia, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Hurtig og prof betjening på click &…
Hurtig og prof betjening på click & collect bestilling.
Dog havde vi bestilt på denne måde, da vi ikke kunne betale for varerne et par dage før med vores Silvan Konto fordi vi ikke havde kode men plejer at underskrive.
Ærgerligt at skulle afsted 2 gange.

Rengøring af rensemaskine
Jeg synes godt Silvan kunne tjekke rengøringen af maskinen, når den returneres. Jeg oplevede den lugtede surt og der var vand i slangerne. Lidt ubehageligt

Click and collect
Varerne var hurtigt klar (Click and collect) og så slap jeg for selv at rende rundt og lede efter det. Havde nemlig lidt travlt den dag.

Odpowiedź od SILVAN - Fredericia
Igen forkert mail, jeg har INTET at gøre med denne ordre
Endnu en ordrebekræftelse oprettet til en anden person, men sendt til min mail, jeg er ved at være godt og grundig træt af Silvan, der er jo stadig intet sket selvom jeg har gjort opmærksom på problemet☹

God betjening og service
Jeg lejede en vertikalskære.
Udstyret var i orden og afhentning og aflevering forløb nemt.

God oplevelse
God service. Forståelig online booking. Høj kvalitets maskine. God pris.

4 stjerner for at holde
4 stjerner for at holde, hvad I lover. Klar på en halv time i Click-and-Collect

Odpowiedź od SILVAN - Fredericia
De ansatte i Silvan i Fredericia er…
De ansatte i Silvan i Fredericia er SUPER servicemindede. Og lynhurtige når man bestiller click and collect!

Odpowiedź od SILVAN - Fredericia
God og behagelig butik at komme i og…
God og behagelig butik at komme i og godt personale

Fortrudt købet
Havde bestilt jordsække, click og collect, og havde betalt. Fortrød og ringede til butikken som straks satte pengene ind på min konto.

Odpowiedź od SILVAN - Fredericia
Systemet med at taste 4 cifre virkede…
Systemet med at taste 4 cifre virkede ikke og fyren kunne først ikke finde pakken men det lykkedes

Snydt.
Skulle have et brusearmatur og ekspedienten fandt et Adora, og fortalte at jeg fik en rigtig god rabat, Silvan ville faktisk sætte penge til, men jeg fandt ud af bagefter, at det var den alm udsalgspris jeg havde betalt.. har efterfølgende fået penge retur i mit lokale silvan.

Manglende vare trods aftale
Jeg efterspurgte en sandkasse på click n collect, og jeg kunne se, et stk var på lager. Kunne ikke få click n collect til at virke, så jeg ringede til butikken og fik en flink medarbejder i røret. Jeg bad om at få sandkasssen stillet til side og tjekke den var der, så jeg ikke skulle køre 40 min forgæves. Det skulle han nok gøre, og vi aftalte, jeg kom samme eftermiddag.
Da jeg kom, mødte jeg flinke folk, der var gode til at guide mig. Jeg fik betalt og kørte min bil i vareudlevering, hvor endnu en flink medarbejder, ville finde sandkassen. Efter 10-15 min søgen måtte han opgive, og han fortalte, at den alligevel ikke var på lager. Det var jeg virkelig træt af, når jeg havde aftalt om morgenen, han ville tjekke, så jeg ikke kørte forgæves. Jeg kørte hjem meget utilfreds uden en sandkasse.