SILVAN - Esbjerg Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Østre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK

Oceniono na 1 z 5

Dårligt oplevelse , spørg de 2 drenge ved kassen om de har gebyr på Mastercard , har de ikke , og de hæver gebyr alligevel. Er ligesom at handle i Jem og fix , der reklamer de blot på at de intet ve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8078

Napisz recenzję

Savemanden

Savemanden i Silvan, Esbjerg var rigtig flink, dygtig og hjælpsom. Får kun den bedste anmeldelse her fra :-)

6 listopada 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse😊

Oceniono na 5 z 5

Altid en god og fin betjening.

Altid en god og fin betjening.
Personalet er smilende og venlig.
Køber et par planter, skulle også hente en pakke.
Da jeg står ved disken i den anden ende end hvor pakke udlevering er, kommer ekspedienten hen og afleverer min pakke.
Da betalingen for planterne er ordnet, ønsker vi hinanden en god dag.
Forøvrigt er det en god butik at besøge, mange varer med et godt udvalg.
Tusind tak.
Vi ses.

Med de bedste hilsener

Susanne Madsen.

29 października 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og udvalg. Tak for din positive feedback og vi ser frem til dit næste besøg😉

Oceniono na 4 z 5

Hurtighed/service

Rigtig god kundeservice. Den var ikke på lager i Esbjerg, men den unge mand fortalte lynhurtigt om varenr. Så vi kunne bestille de n her i sted.

28 października 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode serviceoplevelse i vores butik. Tak for din feedback.

Fin service og venlig medarbejder

Fin service og venlig medarbejder

14 października 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du oplevede god service og en venlig medarbejder! Tak for din positive anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Vi kunne ik slibe med den.Hjul kørte…

Vi kunne ik skibe med den.Hjul kørte ik,og de gav forkerte slibepapir,så den ik kunne suge støvsugeren.Og ødelagde bare gulvet.

7 października 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi beklager meget oplevelsen vedr. denne udlejning.

Vi vil anbefale, at kontakte butikken hvis man oplever udfordringer med udlejningsværktøjet, så der kan findes en løsning.

Oceniono na 5 z 5

Kom to dage efter jeg havde bestilt…

Kom to dage efter jeg havde bestilt varen 👍

3 października 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du modtog din vare så hurtigt! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Helt super service

Helt super service, fra syart til slut.

17 września 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode service! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Ok personale

Hurtig og hjælpsom personale

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tak for din positive anmeldelse😊

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle afhente en pakke

Jeg skulle afhente en pakke, som var tungere end forventet. Men en hjælpsom ung tilbød at bære den ud i min bil, helt uden at jeg behøvede at spørge!

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse! Det er dejligt, at en medarbejder var så hjælpsom med at bære din pakke. Tak for din feedback.

Oceniono na 5 z 5

Meget fin bytteservice af fejlkøb til…

Meget fin bytteservice af fejlkøb til nyt produkt

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores håndtering af sagen. Tak for din positive tilbagemelding!

Servicen og pris

16 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Click og Collect - super nemt

Benyttede Click og Collect. Super nemt og meget venligt personale ved afhentning

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du synes Click & Collect var nemt, og at vores personale var venligt ved afhentning.

God hjælp

God hjælp. Løsningsorienteret.

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du synes, vi er løsningsorienterede og hjælpsomme. Tak for din positive tilbagemelding!

Oceniono na 4 z 5

God betjening mega hjælpsom

De hjalp en gammel teknik dinosaurer så jeg fik lejet en gulvafsliber, sikke en tålmodighed de har..👍😂

27 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at leje en gulvafsliber hos os. Tak for din positive feedback og din tid😊😊

Silvan

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej