Silkedyner Recenzje 1120

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Har købt BA1001-1 - Bambus sommerdyne - 100% allergivenlig bambus fyld - 140x200 cm - Nature By Borg bambusdyne med blødt bambusbolster. Den dækker stort set mine behov, bortset fra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En God oplevelse- vi har bestilt nogle dynes og rullemadrasser samt badekåber hen over sommeren. Gode varer til en god pris og den enkelte fejl fer forekom blev omgående håndteret af kundeservice på e... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

OBS "Tilbud" fra 4 butikker på samme adresse, altså de kalder sig noget forskelligt, men varer og priser er ligner hinanden ret meget... silkedyner.dk dynezonen.dk home-tex.dk shopdyn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte i allersidste øjeblik og skulle have det leveret til Frankrig. Jeg modtog min pakke i løbet af fire dage. Og produkterne ser rigtige dejlige ud. Jeg er meget tilfreds, de bedste anbefalin... Zobacz więcej

1. Sklep z meblami do sypialni
  2. Sklep z pościelami
  3. Sklep z pościelą
  4. Sklep z materacami

O Silkedyner

Napisane przez firmę

Silkedyner.dk sætter en stor ære i at levere kvalitets silkedyner og puder til danskerne.

Vi er besatte af silkedyner, silkepuder, og den gode nattesøvn.

Vi er en mindre virksomhed, som har eksisteret siden 2008 og har stor erfaring i silkedyner, silkepuder og i det hele taget boligtekstiler. Vi bor i Ringsted på Sjælland, hvor alle varer pakkes og afsendes fra.

Vi sidder ved telefonen mellem 9 og 16 på hverdage, så ring trygt til os og få god rådgivning om dine nye silkedyner og puder.

Silkedyner og Silkepuder

Napisane przez firmę

Gratis levering
Ved ordrer over 1000 kr. er der gratis levering, ellers fast lav pris på 39 kr.
Dag til dag levering
Vi bestræber os altid på hurtig levering. 90% af alle ordrer afsendes indenfor 24 timer efter bestilling.
Ubegrænset returret
Har du fortrudt dit køb og er varen i ubrudt emballage, tilbyder vi ubegrænset returret.
Hurtig besvarelse
Vi svarer altid så hurtigt det er muligt. Vi tilstræber max 3 timers svartid på hverdage, men lover altid svar indenfor 24 timer.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Madrassen ok, lang leveringstid

Madrassen er super, dog tog den næsten 3 ugers leveringstid, da den var i restordre og udskudt 2 dato..... det stod ikke fra starten at den var i restordre og skulle bruge den indenfor 2 uger.... skrev til dem om en ny dato og fik dette svar:Vi skulle gerne få denne leveret i denne her uge, men ved at vi får en del varer i løbet af ugen her kan jeg ikke garantere for at den først ville blive sendt slut næste uge.
Og blev først sendt sent ugen efter, at den er i restordre, kan de ikke styre, men det jeg er bitter over at de ved de får mange vare og så der går så lang tid før de sender den, mens de har den på lager.......... De skriver jeg bare kan annullere, men havde ventet og forventet den stadig kom tidligere, så ja så kunne det bare være ligemeget med de planer jeg havde lavet...

13 kwietnia 2025

Hej Camilla
tak for din anmeldelse.
vi har været ekstra udfordret med levering af denne vare fra vore leverandør, hvilket vi beklager meget. vi bestræber os på at kunne levere med 1-2 dage.
er glad for at høre, du er glad for din madras, nu du endelig har modtaget den.

Mvh Eva
Silkedyner

Oceniono na 1 z 5

I har trukket penge

I har trukket penge, jeg har ikke modtaget varen. Meget dårlig forretningsmodel. 👎👎👎👎👎👎👎

14 kwietnia 2025

Hej Jesper

Tak for anmeldelsen.
Jeg beklager meget at din varer er forsinket fra leverandøren.

Vi har sendt dig en mail og informeret omkring dette til dig.

Jeg beklager ulejligheden

Mvh Dorthe
Silkedyner

Oceniono na 3 z 5

Ordren blev leveret hurtigt og varen…

Ordren blev leveret hurtigt og varen var uskadt. Men vi har lidt svært ved at genkende farven som "fersken" - den var nærmere auberginefarvet. Men vi har valgt at beholde varen, for den var jo heller ikke grim, bare ikke den forventede farve.

27 marca 2025

Hej Karen

Jeg beklager meget for at farven ikke var som forventet.

Farven kan godt skællende lidt alt efter hvilket lys man ser denne her i.

Mvh Isabella
HOME-TEX

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej