Alt er gået som beskrevet af firmaet, og jeg er blevet godt orienteret undervejs i handlens ekspedition. Jeg havde hørt, at det nok var billigere at handle i udlandet, men når "Sikkenemt" ikke lægg... Zobacz więcej
Sikkenemt
Zobacz, co mówią recenzenci
ja det er så sidste gang jeg køber hos sikkenemt.dk Opdate 14/7-2014 trukket 2 gange beløb på min konto via paypal... godt jeg ikke havde købt for 5000 :P snakket med paypal over te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvis denne oplevelse fortsætter, så har jeg uden tvivl fundet det næste faste sted. Særlige krav og ønsker blev besvaret fyldestgørende og meget hurtigt over mail. Ingen nonsens, bare seri... Zobacz więcej
Bestilte et trådløst USB netkort hos sikkenemt. Fik hurtigt en bekræftelse og hurtige svar på min mail omkring afhentningen. Leveringstiden var som lovet. Helt igennem som forventet af en seriø... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Sikkenemt forhandler vi alt indenfor it, hardware og software. Hvis du har ris eller ros til os, eller har spørgsmål vedrørende produkter vi ikke har i vores sortiment, er du meget velkommen til og kontakte os på salg@sikkenemt.dk
Dane kontaktowe
Amagerfælledvej 143,1-4, 2300, København S
- +45
- salg@sikkenemt.dk
- www.sikkenemt.dk
Glimrende!
Ingen bøvl, ingen irritationsmomenter. Glat og fin bestilling og levering af varen.
Ja, det var nemt!
Overskuelig hjemmeside. God pris. Hurtig levering. Varen ok. Jeg er fuldt tilfreds! :-)
Det var virkelig nemt
Det foregik meget smertefrit, ingen bemærkninger overhovedet.
Seriøst firma som ved at kunderne er det vigtigste
Særlige krav og ønsker blev besvaret fyldestgørende og meget hurtigt over mail.
Ingen nonsens, bare seriøst, hurtigt og nemt fra forespørgsel til bestilling til modtagelse.
...sådan som jeg forventer et seriøst firma behandler sine kunder, når det gerne vil sikre sig at kunderne bliver ved at med komme tilbage.
Tak for en god oplevelse!
Leveret som forventet
Fik det jeg havde kig på og til den tid og pris der var sat....sådan.
Levering til tiden.
Ingen problemer overhovedet. Eneste lille minus er at Sikkenemt ikke sender til Grønland. Det kan man ellers roligt gøre.
Super god og hurtig pc-grej butik... =)
Jeg er meget tilfreds med butikken og forsendelse.
Pakken blev aldrig modtaget.Penge er betalt. Login på hjemmesiden virker ikke. Support er offline
Ja jeg fik denne trustpilot bedømmelse før jeg fik min bestilling. Så nu må de æde den.
Det blev bestilt den 26/9 og idag er det den 8/10. Den er altså ikke kommet endnu. Jeg har prøvet at logge ind på deres hjemme side for at følge pakken, men det virker ikke, "Glemt kodeord" Hvis det skulle være en forglemmelse, virker heller ikke. De er offline på chat support og jeg har ikke kunne finde et telefonnummer til dem. så nu bruger jeg vente tiden på at skrive lidt her. Sikkenemt er det ihvertfald ikke lige det jeg vil sige det er. Bestil hos nogle andre.

Odpowiedź od Sikkenemt
Hurtig levering, alt som beskrevet, ingen problemer
Meget gnidningsfrit. Eneste minus var en (set i forhold til andre lignende leverandører) behandlingstid på en tre dage før forsendelse. Men det stod beskrevet allerede ved produktet. Havde forsendelsen været der i løbet af et par hverdage ville det have givet topkarakter. Men absolut ikke noget problem overhovedet. En anbefaling herfra.
Lige efter bogen!
Varen blev leveret dagen efter bestilling - kunne ikke være nemmere og hurtigere!
Nemt
Har ikke handlet her før, men er godt tilfreds. Varerne kom hurtigt og betalingen var sikker
Okay
Manglede lidt kommunikation, lige pludselig var pakken i postkassen. Skal forstås som at jeg ikke vidste om den kom eller ej. Indpakningen var dårlig. Det var et optisk drev, der kun var pakket i brunt papir, ikke bobleplast eller lign. Vil dog handle der igen.
Perfekt
Bestilte 2 hukommelseskort. Varen på lager og de kom med kort leveringstid.
bestilte mine varer kl 2230 mandag havde varen 1715 onsdagen efter
God og hurtigt levering
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.