Virkelig dårlig oplevelse med en masse ekstra fakturaer, så prisen stiger fra 8.000 til 13.000! Vil ikke anbefale.

Har fået en ekstra faktura på afhentning af nogle lejede borde - selvom det er betalt på den oprindelige faktura. De hævder at have kørt forgæves. Måske skulle de ansætte nogle Danskere der fo... Zobacz więcej

Til et weekendarrangement for over 100 kursister leverede Showtech ikke varen – bogstaveligt talt. Vi manglede flere af de varer, vi havde bestilt, herunder 100 liters gryder, hvilket betød at a... Zobacz więcej

Vi købte i vores teaterforening en palle med brugt udstyr fra dem, Alt udstyret var rustent og støvet - det er i sig selv ikke så slemt i forhold til alderen på det. Da vi testede produkterne vi... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami imprezowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

ShowTech Event Group I/S.

1,5

Bardzo słaba

Professionelt firma.

Har flere gange lejet telte mm, samt købt fyrværkeri.
Jeg har altid oplevet at aftalerne bliver overholdt og at kvaliteten er i top!

16 stycznia 2014

Sådan får du den perfete fest....

Vi skulle holde konfirmationsfest og det skulle foregå i et telt i haven. Vi fik fra start til slut al den hjælp fra Showtech som vi overhovedet kunne tænke Os. Så det er ikke sidste gang vi bruger dem og er på ingen måde nervøs for igen at skulle kaste Os ud i et hjemme-party.

14 stycznia 2014

Super

Vi har brugt dem flere gange. De har altid alt, hvad vi skal bruge, og leverer det i god tid.

13 stycznia 2014

Det hele er perfekt :)

Købte til nytår fyrværkeri hos Showtech Event.
Dette var bare kvalitet og Jan Marcher vidste bare
alt om fyrværkeri som var valgt med omhu til Showtech.
Køber helt sikkert fyrværkeri til næste nytår hos Showtech da
vi fik skudt nytåret ind med så flot fyrværkeri af rigtig god kvalitet !!

Hurtig og professionel betjening

Vi skulle holde stor fest og var faktisk på bar bund med mange af tingene. Jeg kontaktede Showtech og de vejledte os med det samme og hele vejen igennem. Flere af vores gæster har efterfølgende spurgt til firmaet til deres arrangementer/ fester. Absolut godkendt !

12 stycznia 2014

Fornuftige priser, god service, god beliggenhed. De Har alt der skal til for at få en fed fest. Lige fra stole og borde, telte, musik og lys

Hvis du skal leje lyd og lys til din fest så skal du da ud til showtech. Der kan du få noget rigtigt fedt lys og en mixerpult eller en jukebox til en fornuftig pris. Ja og til nytår kan man købe fyrværkeri noget rigtigt flot noget også til fornuftige priser. Du køre bare ud på Nordre ringgade nr 20 i Slagelse. Der sidder store skilte op med firmanavn.