Shopitonline Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

De er hurtige nok, men desværre så kommer de til at se ud som amatører, når man bestiller står varen som under pakning, selv om den faktisk er sendt for længst. Der er endda track and trace oplysning... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en tonerpatron hos ShopITOnline. Varen var på lager og blev afsendt omgående. Jeg havde på det tidspunkt ventet flere uger på at Getmore skulle få fingeren ud og endte med at slette ordren h... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Købte radio (billigste pris), fik den dagen efter. Minus een stjerne fordi ordrestatus/track'n'trace ikke blev opdateret ("under behandling" gennem hele forløbet). Jeg spurgte til status via deres... Zobacz więcej

1. Zdrowie i kosmetyka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

shopITonline er den ny generation IT forhandler. Vores website baseres på en transparent forretningsmodel med realtids lagerstatus (Online). Som slutkunde foretager du IT-indkøb direkte fra producenternes lagre - uden mellemstationer. Hermed får du tilgang til den mest omfattende og aktuelle IT-produktinformation, hurtige leverancer og lave priser. Sikker handel og E-handelscertificeret.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

279 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

God oplevelse

Jeg købte et headset hos shopitonline.dk. Det fungerede ikke tilfredsstillende, men det er jo ikke firmaets skyld. Der var god kommunikation via mail og telefon, bortset fra at jeg en enkelt gang måtte rykke for svar på en mail. Men derefter forløb alt fuldt tilfredsstillende. Jeg ønskede mine penge retur, og det fik jeg.

10 marca 2010
Oceniono na 5 z 5

god service og hurtig levering

har lige købt et sæt Altec Lansing MX6021 2.1 højttalere inde ved shopITonline, de ringede mig enda op at varen var nu sendt fra deres lager og havde dem storset dagen efter, det ka jeg kun kalde kanon service

6 marca 2010

Underlig fragt

Jeg bestilte en lørdag tre ting hos dem.

Tirsdag får jeg den ene vare på posthuset. Samme dag får jeg min anden vare med GLS. Onsdag får jeg så min tredje vare på posthuset.

Der var godt nok et eller andet der undrede mig. Ikke alene sendte de varene hvert for sig, men at pakke en håndstøtte til et tastatur i en papkasse hvor den kunne være 70 gange var måske lige i overkanten.

Til firmaet: Få dog en masse forskellige papkasser på lager. Min musemåtte kunne f.eks. være 5 gange i den kasse den kom i.

5 marca 2010
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte fredag den 26. februar kl 19, et styks GFX kort ved butikken.

Idag da jeg kom hjem kunne jeg så se at posten havde været forbi - desværre var jeg ikke hjemme.

1 marca 2010

shopITonline.dk

Win TV Media Center Kit. Brugervenlig hjemmeside, hurtig bekræftelse af bestilling - og efterfølgende ekspedition. Produkt modtaget uden problemer med minimal ventetid.

26 lutego 2010
Oceniono na 5 z 5

Meget professionel og hurtig service

Shopitonline var der, hvor jeg fandt det ønskede produkt til den bedste pris. Dagen efter bestillingen fik jeg en opringning, for at de kunne få bekræftet leveringsadressen, da de ikke kunne slå mig op pga hemmeligt nr. Dagen efter modtog jeg produktet. Leveringstiden har været upåklagelig.

24 lutego 2010
Oceniono na 4 z 5

Købt TV-ophæng feb. 2010 ved Shopitonline. Super pris, nem hjemmeside og varen ankom super hurtigt.

Eneste minus var at varen blev sendt i org. emballage, hvilket gjorde at pakken så noget raseret ud ved ankomst. Varen fejlede dog ikke noget som helst, da vi fik den pakket ud.

Det er ikke sidste gang vi køber her!

20 lutego 2010
Oceniono na 5 z 5

Nemt, sikkert og hurtigt!

Modtog varen dagen efter bestillingen forsvarligt pakket ind. Super dejligt og nemt. Sparede lige 27% i forhold til første WEB-shop - som i forvejen var billig. Fandt dog ikke lige shopitonline.dk med det samme, men søgte direkte på varebetegnelsen på Google. Nu er shopitonline.dk med i "kapløbet" om mig som kunde.

19 lutego 2010
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej