Shampooleveret

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt Kids shampoo til lusebehandling. Der gik ikke lang tid fra bestillingen var gennemført til pakken var at hente på posthuset. Let, nemt og effektivt.

Oceniono na 4 z 5

Jeg købte en pakke med shampoo mfl. i alt 3 produkter. Inden bestilling blev jeg lovet at pakken ville blive sendt med døgnposten, således at man ikke skulle tage på posthuset og hente pakken.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte min varer, de kom et par dage efter og det gik godt hele vejen. Det eneste jeg savnede var kommunikation. Jeg fik en ordrebekræftelse, men det var det. Ingen mail med "Nu er pakken... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Min oplevelse med shampooleveret.dk er generelt god og leveringen skete hurtigt efter bestilling :) Dog var jeg lidt skuffet da jeg opdagede at min conditioner's låg ikke var skruet ordentligt på og... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami higienicznymi
  2. Sklep z artykułami fryzjerskimi
  3. Sklep z kosmetykami
  4. Sklep z produktami do włosów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Shampooleveret.dk - Danmarks største udvalg på Schwarzkopf hårprodukter og Revlon Professional, Trevor Sorbie, Joico, Biosilk, Parucci

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Der var hurtig levering, og det var det billigste sted, jeg kunne finde på nettet.

19 sierpnia 2010

Hurtig og nem handel

Jeg har købt hårpleje produkter ved Shampooleveret.dk og dagen efter jeg bestilte det, blev det leveret til min adresse. Desuden var der en gratis prøvepakke med shampoo med i pakken. Hurtigt og rigtig god betjening. Kan klart anbefales til andre.

18 sierpnia 2010
Oceniono na 5 z 5

God service og gode tilbud

Shampooleveret.dk

Har handlet der flere gange og bliver hver gang glædelig overrasket over, hvor hurtig jeg får mine varer, jeg får det jeg har bestilt, og det er gode produkter.
Ligeledes er der altid gode tilbud - både til mænd og kvinder.
Jeg er én af de kvinder, der ikke gider rende i forretninger og derfor er det skønt at shoppe på nettet.

16 sierpnia 2010

shampooleveret.dk

5 stjerner for hurtig levering af de bestilte varer hos shampooleveret.dk, har handlet der 2 gange og vil handle der igen.

5 sierpnia 2010

Gode priser - hurtig levering

5 stjerner.
Gode priser og hurtig levering. Har efterhånden handlet en del gange og hver gang kommer varerne max. 2 dage efter bestilling :) Indpakning er i orden. Kan kun anbefale at handle her :)

21 lipca 2010

Super.

Gode vare til gode priser og hurtig levering. Dog foretrækker jeg dog at betale med kort, frem for bankoverførsel, men der blev ikike godtaget visa elektron, som ellers er det nye in og lige så almindeligt som dankort og visa.

10 lipca 2010

hurtigt

jeg købte hårpudder og bestilte det den ene dag fik det den anden. så jeg er yderst tilfreds.

9 lipca 2010

Hurtigt køb

Shanpooleveret et godt sted til en hurtig handel ,kunne godt bruge en besked om at varen var sendt, så jeg havde styr på hvornår jeg kunne hente den i døgnpost.

6 lipca 2010

super service

jeg handler kun shampoo og andre pleje produkter hos shampoo leveret da det er nemt billigt og kommer dagen efter. jeg spare mellem 15-25 % på alle produkter.. er rigtig godt tilfreds og kan kun anbefale det til andre

24 czerwca 2010

Hurtig levering!

Jeg købte Nutri color creme fra Revlon - jeg bestilte den ene dag klokken 8.00 og modtog pakken næste dag omkring samme tid. Super hurtigt levering!

13 czerwca 2010
Oceniono na 4 z 5

Køb af shampoo forløb næsten som forventet

Desværre blev pakken alligevel leveret til afhentning på posthuset, hvilket jo ikke var hvad jeg blev lovet og havde forventet.

Dog var det ikke det store problem - blot ikke en indfrielse af mine forventninger

11 czerwca 2010
Oceniono na 5 z 5

Jeg har givet 5 stjerner til Shampooleveret.dk, for deres gode kundebehandling. De kunne også formå at levere til Grønland :-)

9 czerwca 2010

Super Service

Min oplevelse med shampoleveret.dk har kun været positiv.
Produkterne blev hurtigt leveret og der var en god korrespondance/info.

7 czerwca 2010

Nem og troværdig

Jeg købte forskellige shampoo og fik det hele leveret et par dage efter uden problemer. Jeg har tidligere hørt om andre der havde personlig kontakt med hende der driver netbutikken, og de havde fået fin rådgivning da kontaktede hende telefonisk.

3 czerwca 2010

Respekt!

Min bestilling af en Revlon "S.O.S. Calm Roll-on" var med posten 1½ døgn efter bestilling. - Det giver tillid og lyst til at bestille igen hos "Shampooleveret".

Mvh Linda Knudsen

2 czerwca 2010

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej