Det positive først: ok leveringstid og god pris. Men der er plads en del forbedringer: Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med i... Zobacz więcej
Bestilte en neglelak sidste mandag i den tro at den skulle ankomme til min 40 års fødselsdag lørdag, da den ikke var kommet fredag, ringede jeg til firmaet som lovede at finde ud af hvor pakken var og... Zobacz więcej
Jeg bliver spammet af dem med emails på trods af at jeg aldrig har handlet hos dem, tilmeldt mig deres mailingliste og endda forsøgt (uden held) at afmelde mails fra dem. Slutresultat er at jeg har... Zobacz więcej
Selve handlen var rigtig fin, og god. Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Shampoo-pusher.dk hårpleje på nettet - helt enkelt.
Jens Baggesens Gade 35, 4220, Korsør, Dania
- service@shampoo-pusher.dk
- www.shampoo-pusher.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również

hurtig service
oversigteligt, og super hurtig service, og så var der gave med !

WOW! Billigt, hurtigt og nemt
Var på jagt efter billigere priser på produkter fra Kevin Murphy, da jeg faldt over Shampoo-pusher. Plejer at give knap 500 kr. hos frisøren (sæt med shampoo og balsam) og fandt det på tilbud på Shampoo-pusher til 374 kr. for TRE produkter - som jeg ellers ville have betalt 7-800 kr. for. Cirka halv pris og så med gratis fragt. Pakken kom få dage senere leveret til adressen - og med returlabel i tilfælde af returnering. Nemt! Tillige med var der vedlagt en gave i form af en lille argan oil lip balm!
Tak herfra - jeg handler gerne hos jer igen.

God og nem hjemmeside
Egentlig ikke så meget at bemærke, hvilket for mig er et plus.. Konkurencedygtige priser, nem at bestille og varen kom indenfor 4 dage.

Odpowiedź od Shampoo-pusher.dk
Perfekt - hurtigt og super gode varer
Jeg bestilte og fik mine varer meget hurtigt og endda med små prøver - perfekt.

Odpowiedź od Shampoo-pusher.dk
Hurtig levering, holder hvad de lover
Havde fået 5 stjerner hvis ikke de først have svaret på min mail efter levering... Men det kan selvfølgelig være svært at nå når det kun går halvanden dag ;O)

Odpowiedź od Shampoo-pusher.dk
Super service og hurtig levering
Bestillte mine produkter om formiddagen og dagen efter havde jeg min pakke. Bare super godt, meget fint information om hvor pakken var og besked om, at den nu var leveret.
Det er helt sikkeret en side jeg klart vil anbefale.

Alt funkede
Begge sønner og moderen råbte på voks og vupti. 2 dage efter, det var bestilt, kom det helt til gadedøren. Det var dejligt, man ikke skulle hente det et eller andet dumt sted ude i verden. Kvaliteten var jo, som altid, i TOP

Odpowiedź od Shampoo-pusher.dk
Super hurtig levering med overraskelser :)
Jeg blev super positiv overrasket da jeg åbnede min pakke . Der lå 3 super gode vareprøver..og da jeg elsker at prøve nyt, vil jeg HELT sikkert købe fra dette site igen.. :)

Man blir GLAD!!!
når man modtager levering fra Shampoo-pusher, leveringen er hurtig, produkterne i orden og så er der en lille overraskelse i kassen :o)

Odpowiedź od Shampoo-pusher.dk
Hurtig og fin levering med lækre overraskelser i..;-)
Fin og hurtig levering med lækre ekstra overraskelser i. Tak for god gdndel

Odpowiedź od Shampoo-pusher.dk
Klapper begejstret i hænderne...
... over den perfekte service. Jeg modtog varerne FØR de overhovedet havde trukket pengene, og derudover sendte de mailen om at det var afsendt på selve dagen jeg modtog det, så ingen træls ventetid på nogen måde. Bestilt torsdag, modtaget mandag. Og så havde de lagt små gaver ved i ordren, så det gjorde det bare endnu bedre! Er ovenud tilfreds, handler helt sikkert her igen!

Gog service.
Jeg er meget glad fordi jeg fik min ting meget hurtigt.

Odpowiedź od Shampoo-pusher.dk
Hurtig levering og god service - helt perfekt.
Pakken kom hurtigt, produkterne var de rigtige (og til gode priser). Udover det, jeg havde bestilt, fik jeg også flere forskellige prøver med. Ikke sådan nogle små i alufolie, men faktisk ret store og lækre prøver fra mærker som Redken. Det var en dejlig oplevelse. Kun gode anbefalinger herfra. Det er ihvertfald ikke sidste gang, at jeg handler hos shampoo-pusher.dk