Zobacz, co mówią recenzenci
Har lejet film for første, eneste og sidste gang hos sf anytime (via Sony bravia). Filmen stopper flere gange og genstart er nødvendigt, teksten forsvandt en enkelt gang, ja man bliver bare godt g... Zobacz więcej
Det finnes mange gode filmer, men vanskelig å få sett en hel film uten problemer. Den stopper opp veldig ofte, og av og til har lyden blitt borte. I tillegg har det skjedd at filmene har stoppet helt... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bion hem till Soffan
Hej Tänk att få bion hem i soffan &
levande ljusen Härligt
Nu ska jag se favoritfilmen
You got mail
Så Nöjd !
Ingen problem her
Jeg er glad for, at jeg ikke læste anmeldelserne omkring SF anytime inden jeg fik i gang med dem.
Dog bruger vi den kun til 1 serie hvor vi har købt adgangen.
Vi har intet problem haft og kvalitet osv. er i top
Virker sjældent
Jeg har købt en film på sfanytime, men hver gang jeg vil se den, skriver siden at den ikke er lejet. Nej den er ikke lejet. Den er købt og jeg ville gerne kunne se den, når jeg har lyst, efter at have betalt for den. Skod app.
Virkelig dårlig platform
Virkelig dårlig platform! Hakker konstant under cast. Lej for alt i verden ikke her..
Efter 2 timer havde vi uploaded 29 min…
Efter 2 timer havde vi uploaded 29 min af filmen, på trods af velfungerende wifi. Katastrofalt dårligt.
Bruk heller pengene som dopapir
Totalt ubrukelig. Hvorfor får noe slikt lov til å holde på? Streaming av film var bedre i 1996! E-L-E-N-D-I-G! Ikke kjøp under noen omstendighet.
Avspilling stopper opp hvert minutt.
Må sette av laaang tid for å se en film. Stopper opp ca hvert minutt. Har også tidligere opplevd dette. Har også tidligere måttet leid filmer andre steder for å se ferdig. Brukte tidligere Plejmo uten priblemer. HBO-nordic og Netflix fungerer utmerket. Denne gangen var det lenge siden jeg hadde testet SF-anytime og tenkte problemene var løst, men neida.
Hakker hele tiden
Hakker hele tiden. Stopper opp i 20 sek ca hvert 20. sek. Går ikke an å se!
Ustabilt
Ustabilt, måtte restarte og skru av og på sf for å se 20minutt av en film..
Netflix, youtube, viaplay osv osv fungerer 100%stabilt på samme nett.
Ingen refusjon etter påstartet film selv om tjenesten ikke fungerer.
Styr unna!
Har aldri vært mer frustrert over dårlig stream! Pengene kastet rett ut av vinduet og filmen blir sett et annet sted hvor den ikke vil stoppe opp HELE tiden og vise error konstant.
Styr unna!
Kvaliteten på denne tjenesten er bånn i bøtta, det er ikke så mye mer å si. Problemene gjenspeiler seg i andre anmeldelser her, og SF ser ikke ut til å bry seg når du ser hvor langt tilbake problemene er meldt fra om, uten at noe er gjort med de. Spar deg for frustrasjonen og bruk heller pengene på en ordentlig streamingtjeneste.
Elendig!
Elendig!! Skal aldri mer kjøpe underholdnings tid fra SF Anytime mer! Frustrasjonen var meget høy da vi strever oss igjennom en sesong vi kjøpte for 249kr! Låste seg flere ganger gjennom alle episodene i sesongen! Lastet stadig inn, hakket, dårlig grafikk, stadig error og måtte restarte hele dritten! Ikke verdt 249kr for alt i verden!! Ååå jeg er så snurt og forbanna! Vi prøvde på både TV, PC og mobilen, like dårlig på alle enhetene!
Hævede pludselig prisen til næsten det 3 dobbelte
Hævede pludselig prisen på et seriafsnit fra 9 til 25 kr.
Supporten svarer at sådan er det bare.
Slut med denne service fra min side.
Elendig stream til tross for raskt…
Elendig stream til tross for raskt nett. Styr unna!
Ikke verdt det
Leide en film her for et par dager siden, men fikk ikke sett den. Fikk se litt og litt men stoppet opp hele tiden. Prøvde både på mobil, mac, chrome cast og apple tv air play, men ingenting funket. Internettet var det ingenting feil med. Det var de 29 kronene...
Spild af penge, skuffelse!!!
Som stort set alle andre skriver: app’en lakker konstant til trods for fin wifi forbindelse... Syn for datteren, der havde glædet sig til at se en film..
Skræmmende, at udbyder kan være så ligeglad med folks meninger!
Terrible sound quality
Terrible sound quality. Not worth the money at all! Will never again buy a movie on sf anytime!
Stopper opp under avspilling
Stopper opp under avspilling. Fikk bare sett halvparten av det jeg betalte for før jeg ga opp.
Bra utvalg men håpløs kvalitet på…
Bra utvalg men håpløs kvalitet på avspilling. Denne tjenesten drives av noen som har null respekt for kunden. Godt over grensen til den man kan kalle svindel
A practical joke
After a while cannot log back in. Happened three times. Frogmarched through password reset three times. Also rental purchases randomly disappear. Rented two movies, lost 100 krones. Closed the account in anger. Useless waste of time, money and brain cells.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.