1. Super billigt med de 14 dages gratis medlemskab 2. Fik varene hurtigere end forventet 3. Fedt koncept med b.l.a. konkurrencer og at købe ting til langt under deres normalpris samt overraskelse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ønskede et 28" fjernsyn så det var dejligt af finde et sådant efter flere andre forsøg. LG modellen er dog særlig idet de anvender deres eget styresyste. Ros til Serviseklubben fjernsynet blev l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Faldt over nogle søde nisser på facebook, jeg meldte mig ind i Serviceklub.dk og nisserne er nu på vej til mig. Undervejs har jeg mailet med en venlig kompetent medarbejder, der virkelig vil kund... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har ikke haft nogen problemer med Serviceklub. Jeg modtag mailen med gavekoden dagen efter indmeldelse, og modtog 3-4 dage efter min pakke. Derudover har jeg bestilt ting hos dem to gange ige... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Dania
Jeg synes det hvar sjov at shoppe på serviceklub. Det er nemt, og du får varen på et par dager!

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Hurtig levering og rigtig hurtig respons på udmelding. Jeg kommer nok igen.

Odpowiedź od Serviceklub.dk
det var en god oplevelse at handle hos jer.

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Faldt over en reklame der reklamerede over et lys + stage for KUN 1. kr.
Ja det så godt ud på nettet. Jeg tænkte det sgu nok bare sådan en joke stage + lys. Da jeg havde indbetalt min krone ( skulle trækkes fra min konto ) ja så 3 dag efter havde jeg det flotteste Julelys og Stage. Det blev jeg meget glad for. Uden problemer, skrev jeg en mail om udmeldelse og kort tid efter fik jeg mail om at jeg var udmeldt. Nemt og smertefrit . Det syns jeg var rart.
Hilsen
Bettina Sørensen

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Mange gode tilbud og hurtig levering. Eneste forbehold er et dyrt månedlig medlemskab.

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Jeg meldte mig ind som en del af et tilbud, og har været ekstremt tilfreds - jeg har gjort brug af deres tilbud flere gange. En af de bedste ting ved siden er at forsendelse er inklusiv, så man skal ikke sidde og regne på hvad tingene EGENLIGT kommer til at koste.
Tingene blev modtaget inden for få dage, og har indtil videre været i fin form. Kan stærkt anbefales!

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Serviceklub.dk er noget jeg godt kan anbefale. Jeg har fået rigtig god betjening over mail, fået svar på mine spørgsmål som jeg er blevet tilfreds med. Jeg har købt en først til mølle vare, hvor jeg har sparet en masse penge, hvilket jo er ideelt nu hvor juletiden nærmer sig, og i det hele taget er det super at spare så mange penge.

Odpowiedź od Serviceklub.dk
God side, og rigtig gode mail de sender ud, med et nemt og forståeligt sprog. Samtidig er mails rigtig informative.
Kun ros herfra.

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Jeg ved endnu ikke om de lever op til det de lover. Ind til videre er er jeg godt tilfreds.

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Ingen problemer og hurtigt svar fra kundeservice. I det hele taget en god side, bare synd at medlemskabet er så dyrt !

Odpowiedź od Serviceklub.dk
derfor vil jeg gerne opsige mit medlemskab

Odpowiedź od Serviceklub.dk
god service hurtig afsendelse af det bestilte

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Hej Serviceklub! Tusind tak for hurtig erstatning for dårlig vare.
Laila Mouritzen

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Købte et neglesæt med 7 stk. neglelak + div. , en lak var smadret og smurt ud over det hele. Jeg ringer med det samme og tror at jeg bare skal sende pakken retur, og så modtage en ny. Men nej.... jeg skal tage et foto af pakken og scanne ind og maile med forklaring og ...... stop stop stop....... foto scanne maile.... jeg er sgu' ikke videre god til alt det, og ville bare sende pakken tilbage, så kan de jo selv se på varen....
Personen jeg talte med foreslog også en anden løsning, med at gå ind på deres hjemmeside og hente en formular ned og så ...og så...og så!!!!!!
Jeg valgte at beholde pakken, og derefter melde mig UD.
Motto: gør det så besværligt at kunden opgiver at reklamere eller sende retur.

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Serviceklub har masser af gode tilbud og er rigtig nem at bruge.
De er meget søde til at hjælpe hvis man har spørgsmål.
Kun ++++++ herfra

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Det er et godt og brugervenligt koncept med et bredt sortiment og gode priser så jeg kan kun anbefale Servicekluben.dk

Odpowiedź od Serviceklub.dk
handle tryk ved serviceklub.dk dem kan man regne med

Odpowiedź od Serviceklub.dk
Godt at handle ved hurtig levering :)
Meget billigt . Kan varmt anbefales