Service & Co - guideskole Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil helt klart anbefale service & co! Jeg var i Kenya med dem i 2024 og havde den bedste oplevelse. Alle menneskerne var så søde. Kenya er et fantastisk land at opleve, og har så meget fedt at byd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil til hver en tid anbefale, at tage afsted med Service & Co. Jeg var selv afsted i 2024 på deres guideskole i Kenya/Mombasa. Først og fremmest er fællesskabet noget helt særligt, og jeg l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Går inte att beskriva denna utbildning! Via hårt jobb och spännande upplevelser utvecklades jag som människa och träffade fantastiska vänner! Tack vare den gav den mig mitt livs bästa äventyr som guid... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Virkelig en fed oplevelse! Jeg var på guideskole i Salou, og det var bare så god en tur fyldt med fede oplevelser og udvikling, både i forhold til jobbet som guide, men også virkelig brugbart til and... Zobacz więcej

1. Szkoła turystyki
  2. Instytucja edukacyjna
  3. Szkoła
  4. Biuro informacji turystycznej

Napisane przez firmę

Service & Co. tilbyder guideuddannelser med jobgaranti. Vi er Skandinaviens største guideskole og uafhængig af de enkelte rejseselskaber. Vi samarbejder bl.a. med TUI, Apollo, Spies, Bravo Tours, Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, Sunweb, Danski, Suncharter, Royal Caribbean, Slopetrotter, Nazar, Club La Santa og mange flere. Vil du være skiguide? Charterguide? Solguide? Aktivitetsguide? Safariguide? Med en guideuddannelse fra os kan du tage ethvert guidejob. En guideuddannelse er dog meget mere end blot en guideuddannelse. Det er fællesskaber og venskaber for livet, personlig udvikling og ikke mindst udfordringer og oplevelser du ikke finder andre steder. Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl - tag afsted!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

780 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Fantastisk Guideskole!

Hos guideskolen Service og Co. bliver man klædt på til livet ude i verden som guide, og får de bedste kompetencer med i bagagen!

Hos Service og Co. er ikke en dag ens, og de 5 uger afsted går stærkt i selskab med dygtige og søde instruktører og ikke mindst de fantastiske mennesker man møder! Det er en spændende og lærerig oplevelse jeg vil anbefale til alle der sidder med drømmen om at komme ud i verden og blive guide!

En helt uforglemmelig oplevelse

En helt uforglemmelig oplevelse! De sidste 5 uger har virkelig givet mig en kæmpe indsigt i rejsebranchen, guidejobbet og - ikke mindst - mig selv.
Hvis der er nogle, der sidder og er i tvivl, så vil jeg gerne udviske den tvivl lige nu! Det er hårdt arbejde, men du føler dig ekstremt godt klædt på til at gå verdenen i møde bagefter, så pak I bare kufferterne!

Oceniono na 5 z 5

Service og Co har gjort mit sabbatår meningsfuldt!

Service og Co. har gjort at mit sabbatår føles meningsfuldt! Jeg har altid troet at sabbatår bare har været en undskyldning for at holde en pause fra skole, ved at arbejde ufatteligt meget hjemme i kedelige Danmark for bagefter at bruge hele sin opsparing på en dyr rejse eller andet. Men jeg har lært at jeg kan opleve verden samtidigt med jeg tjener lidt penge. Guideskolen har været uforglemmeligt, og jeg har fået de bedste venner der, og en oplevelse jeg ikke vil være foruden. Jeg ville gøre det hele igen og igen hvis jeg kunne!

udvikling

Du udvikler dig mere end hvad man kunne forstille dig. Derudover er menneskerne som du møder et kæmpe plus, og du får kontakter. Dertil får du et indblik i både de gode og dårlige sider ved guidelivet.

14 listopada 2022

5 fantastiske uger i Salou med Service&Co

De 5 uger i Salou med Service&Co har været 5 uger fyldt med oplevelser og skønne personligheder, som jeg aldrig glemmer. Jeg har lært utrolig meget om andre mennesker og ikke mindst om mig selv. Vi har gået meget i skole, og der er eksamener, som man skal forberede sig godt til. Men når undervisningen er varierende og sjov, eksamenerne anderledes end dem, vi kender, derhjemme, og det hele foregår i samspil med andre rejseglade unge, så er det faktisk helt okay.

8 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Fem helt fantastiske uger!!

Jeg gik på Service & Co.’s guideskole i Salou foråret 2022! På guideskolen mødte jeg de sødeste, mest tossede, åbne, energifyldte og skønne mennesker. Jeg elskede tiden på guideskolen! Vi har haft en fest, grint og været nysgerrige sammen.
Vores dygtige instruktører gjorde undervisningen til en leg! Vi har lært så meget om os selv, hinanden og hele den store rejsebranche. Jeg har fået venner for livet, som nu bor og arbejder som guide alle mulige spændende steder i verden. Undervisningen har været varieret og inspirerende, og på den anden side følte jeg mig påklædt til det vilde guide-liv. I øjeblikket er jeg igang med min første sæson som guide på den skønne græske ferieø Kreta. Jeg bruger dagligt den viden og de erfaringer, jeg har med mig fra guideskolen!
Overvejer du at tage afsted!? SÅ GØR DET!
Jeg er så taknemlig for, at jeg tog afsted! Det var fem helt fantastiske uger, jeg aldrig kommer til at glemme <33

Fed oplevelse

Jeg tog på guideskole ved Service og co. i april maj 2022, og det var en af de bedste beslutninger i mit liv. Jeg lærte meget om guidejobbet, og det at give en god service, men jeg lærte også meget om mig selv, og fik en kæmpe udvikling, sammen med en masse nye venner.

1 tip herfra!

Guideskolen var uden tvivl en oplevelse jeg ikke ville være foruden. Jeg har aldrig gået på efterskole eller noget lignende, men med Service & Co følte jeg, at jeg oplevede mit eget korte efterskoleophold - Dét med på så kort tid at skabe et så stærkt bånd til over 40 andre elever og være en del af et helt specielt sammenhold. Det er en vild følelse at have oplevet så meget på så kort tid. Jeg gik ind med forventningen om at jeg kun ville blive klogere på dét at være guide. Men folk har tusind forskellige årsager til at tage på guideskole og af god grund - skolen giver nemlig viden indenfor alverdens områder, der gavner dig og dit cv/fremtidige arbejde ligegyldigt om du tænker du vil være guide eller ej.
Guideskolen er en kæmpe anbefaling!
1 tip - vær klar på 5 intense uger OG det er kun fedt at give sig 100%, det gør alle andre også. ❤️

Service og co

Service og co, er en af de vildeste og fedeste oplevelser, som jeg har oplevet. Det er kun et måned siden jeg kom hjem fra 5 uger i Spanien, og nu sidder jeg allerede i Tyrkiet med mit første guidejob. Service & co, er ikke blot en guideskole, det er også en skole hvor man lære sig selv at kende og andre mennesker at kende på en måde man nødvendigvis ikke normalt har mulighed for. Man får mulighed for at overskride sine grænser sammen med en masse skønne mennesker, som er med til at skabe nogle helt særlige bånd iblandt. Derudover var jeg så heldig at gøre det hele sammen med de mest sympatiske og erfarne instruktører samt 40 fantastiske mennesker, jeg nu kan kalde mine venner. Går du og overvejer at gøre det, så kan jeg ikke sige andet en "GØR DET!", om du vil være guide eller ej, så er det en oplevelse du sent glemmer.

Skolen er meget intensiv og man bliver til tider presset til det yderste. Man får ikke alt af vide hjemmefra, men det er jo det bedste af det hele! - at man hver dag på guideskolen bliver overasket ;)))
Håber hvem end der læser den anmeldelse, føler sig lidt mere inspireret til at tage afsted - du vil ikke fortryde det!

Oceniono na 5 z 5

Hvis du overvejer at tage ud i verden

Hvis du overvejer at tage ud i verden, så er guideuddannelsen med Seervice & Co et rigtig godt valg!
Jeg har haft det bedste 5 uger i mit liv, og har fået så mange redskaber med i rygsækken, som kan bruges i mange forskellige situationer i fremtiden!
Man kan ikke beskrive skolen med få ord, da oplevelserne er så mange og så fantastiske. Man udvikler sig som menneske, flytter grænser og får en bred viden indenfor servicefaget i samarbejde med dygtige og passionerede instruktører, som giver en spændende og dynamisk undervisning.
Men bedst af alt får man venner for livet - Service & Co SKAL PRØVES

Oceniono na 4 z 5

5 Oplevelsesrige uger med fantastisk fællesskab

Efter at have været på guideskole med Service&Co i Salou April/Maj 2022 står jeg tilbage med en masse redskaber, jeg kan bruge når jeg i august skal ud som guide. Guideskolen har klædt mig godt på, og gjort at jeg føler mig helt tryg ved at skulle arbejde i et fremmed land i en helt ny stilling. Derudover har guideskolen vist mig et helt fantastisk fællesskab, der kan opstå når man samler 42 fremmede mennesker og 3 instruktører så tæt i 5 uger. De mange oplevelser er noget, ikke mange deler, og man føler derfor et helt specielt bånd til de mennesker man er afsted med efter kort tid. Instruktørerne bidrog i høj grad til det gode fællesskab i form af arrangementer mv, og derudover skabte de et sundt og trygt læringsmiljø, med plads til at fejle. De eksterne instruktører (nogle bedre end andre) var med til at vise forskellige perspektiver og viste deres store passion for hvad de laver, hvilket gjorde oplevelsen af deres undervisning endnu bedre.
Alt i alt får man en hel del med i rygsækken efter 5 uger med fuld knald på, og det er svært at forklare andre, der ikke selv har deltaget, netop hvor specielt det er.
Kan kun anbefale andre at tage afsted - og dertil pakke et åbent sind for at få den bedste oplevelse ud af det

5 uger du ikke vil gå glip af

Guideskolen hos Service & Co handler ikke kun om at uddanne sig til at blive rejseleder/guide. Det handler om fælleskab, samarbejde og selvudvikling. På skolen lærer du at tage udfordringer op, der virker umulige, men med teamet og dine guideskole venner i ryggen er alt muligt.
Guideskolen var fem fuldstændig fantastiske uger, fyldt med latter, udfordringer, kram, dans og læring.
Så spring ud i det og tag på Danmarks bedste guideskole - med dig hjem får du venskaber for livet og en rygsæk fyldt med nye værktøjer.

Oceniono na 5 z 5

Ord kan ikke beskrive denne oplevelse😍

Jeg var af sted her i foråret på skolen i Salou og kan uden at tøve sige at det er det bedste valg jeg har truffet. Der er bare styr på det hele! At udfordre sine grænser og udvikle sig personligt er ikke noget de skriver for sjov det gør man virkelig. Jeg sidder her efterfølgende og ved ikke hvordan jeg skal forklare tiden på guideskolen, for ord kan ikke beskrive denne oplevelse. Man laver så mange ting og møder så mange fantastiske mennesker😍

If you know, you know. Guideskolen er ikke bare noget man gør, det er en oplevelse for livet!

Bare gør det, du vil ikke fortryde det!

Vi kan Vi vil Vi gør

I went in 2011, even 11 years later I still reminisced on each day fondly. I have and still recommend everyone to go, you won’t make simple friends but get an extended family for life.
I met a fellow S&Co. at social and health care school, and from the moment we found out that we were S&Co. sister we stuck together. We did the S&Co. dance (every time we touch) in front of the school as a work out G-fit… so… remember as said in Danish “ Vi Kan Vi vil Vi gør”

26 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

En helt uforglemmelig oplevelse!

Har du nogen form for tvivl i forhold til at tage på guideskole, så få fut i måsen og tag afsted alligevel!

Guideskolen er meget mere end bare skole. Jo selvfølgelig får du alt det du skal bruge med til at være guide efterfølgende!
Men derudover får du både flyttet en masse grænser du ikke ville have gjort hjemme, men også en masse nye bekendtskaber for livet!

Jeg er utrolig glad for hvad skolen har givet mig med i bagagen og nu står jeg og skal bruge det hele nede på Mallorca sammen med det selvskab jeg gerne ville have

Jeg kan kun anbefale at tage på guideskole!

23 czerwca 2022

Den bedste beslutning

Det var en kæmpestor fornøjelse at være på guideskole. Jeg har lært så meget og fået mange ting med hjem i bagagen. Jeg har mødt de dejligste mennesker og haft nogle mindeværdige oplevelser.

16 czerwca 2022
Oceniono na 4 z 5

Service&Co

Service&Co. er en rigtig god guideskole, der både klæder dig godt på til livet som guide, og i den grad også til selve livet generelt. Meget af det du bliver undervist i er nemlig brugbar viden til at få netop det mindset og det liv som DU ønsker. Der er dog ikke noget hokus pokus her - det koster at gå på guideskole (og her mener jeg ikke kun på pengepungen;) Men tager du udfordringerne op og ja-hatten på, vil du i sidste ende sikkert opleve at føle dig rigere end før - og måske endda også lidt ON FIRE!!!:D

14 czerwca 2022

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej