SCAMMERS, SCAMMERS AVOID AT ALL COSTS! If there was a zero star I would give it. I had been with this company for over 17 years. I do not know what has happened. They do not seem to be a com... Zobacz więcej
Jeg var kunde hos Servage. Jeg valgte dem pga stor diskplads og flere domæner. Jeg oplevede gang på gang, at den absolutte sti til mine filer blev ændret uden varsel hvilket betød at scriptene gan... Zobacz więcej
servage valgte at migrere mine data intern mellem 2 systemer; resultat var at jeg kunne ikke tilgå min konto, min mails mm og skulle ændre DNS hos DK-hostmaster, som sjovt nok sendte det nye paswo... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
510 GB plads, 5010 GB trafik, et ubegrænset antal email konti og meget mere. Få din egen Servage Hosting konto i dag!
Østergade 22, 6600, Vejen, Dania
- www.servage.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig service og slettede filer
Jeg var kunde hos Servage. Jeg valgte dem pga stor diskplads og flere domæner.
Jeg oplevede gang på gang, at den absolutte sti til mine filer blev ændret uden varsel hvilket betød at scriptene gang på gang ikke virkede.
Jeg brugte servage til at gemme filer på midlertidigt for at kunne geninstallere en maskine. De fandt hurtigt filerne og slettede også disse helt uden varsel.
Bruger aldrig denne udbyder mere til noget som helst !
Fik rigtigt meget for pengene..engang....
Har nu brugt Servage i flere år, det skal siges at servicen har svinget en del.
Var engang tilfreds med Servage, denne anmeldelse er et genbesøg - fra 4 stjerner til 2.
Ud over at have sendt prisstigninger ud, er stabilitet og service hos support desværre bare faldet til et, for mig ganske uacceptabelt niveau.
Jeg har svært ved at forstå hvordan i kan kalde en prisstigning på 47% for at "justere prisen en smule" som i skriver i mailen. Alle andre steder falder priserne, eller man får mere og flere ydelser for den samme pris.
Så farvel fra en trofast kunde igennem de sidste 8 år.
Ekstremt meget nedetid og ingen service!
Jeg har aldrig oplevet noget SÅ ustabilt som Servage. Som det ser ud nu, skifter den fra at man ikke har tilladelse til at komme ind på siden (403) til at den ikke har forbindelse til databasen. Herudover er forbindelsen til serveren skandaløs, da den går ud hver 10. sekund.
Service er der intet af. Mails svarer de åbenbart ikke på, og da de ikke har en tlf man kan kontakte dem på er det jo som at kommunikere med en dør.
Vil absolut ikke anbefale folk at købe hos Servage, da deres servere og opsætning åbenlyst er gennemført amatør-agtigt, at det er et vidunder de stadig eksisterer.
KØB ALDRIG HOS SERVAGE
OPDATE
De har nu set mine indlæg herinde, og modtager derfor mails fra dem hvor de har taget kopi af dele af mit indlæg som de nu beder mig forklare overfor dem!
Jeg har bedt dem lade mig være da de er et fusker firma som jeg har meldt og har fået advokat på!
Jeg har aldrig modtaget de penge de har trukket for meget, og heller ikke fået nedslag på den dårlige service, selvom jeg for længe siden nu opsagde at ha side ved dem, forsøger de stadig at bede om penge ved at spamme ens mail om det er tit til at fornye ens konto selvom den er opsagt for flere måneder siden, og jeg har trykket på opsig i ens kontrolpanel... FUSKER FIRMA_________________________________________________________
Jeg har nu efter store startproblemer fået min side igang, i ca 3 måneder.
Siden fungere aldrig optimalt, den er mere ende end oppe og utrolig langsom når den så er oppe.
Når man skriver til deres support får man et standdart svar som de ikke er blege for at sende til hvert spørgsmål man sender.
beder man dem rette problemet ignorer de en og ens hjemmeside kan nemt være nede i flere timer af gangen!
De vil ikke påtage sig deres fejl, og gør alt for at skyde skylden over på os kunder.
kan kun advare mod dem, de er ustabile, alt for mange dårlige undskyldninger, de sender ikke folk koder før man truer med politi og advokat, man får ikke den hjælp man søger, dårlige service (faktisk er der ingen service da de tit lader være at svare når man går dem på klingen)
har intet godt at sige om dem..
Jeg har politi anmeldt dem for bedrageri, da de sælger en vare de ikke levere, samt misbruger folks konti/dankort...
LAD VÆRE OG KØB VED DEM...
SVINDLERE!
Lad for guds skyld være med at overføre penge til dem via Bankoverførsel. Har mistet over 600 kr og kundeservice svarer aldrig når pengene først er trukket. Det er rent tyveri kan ikke forstå sådanne virksomheder kan få lov at forstsætte. Jeg mener stjæler man for 50 øre i en butik kommer politiet, men virksomheder som denne kan bare blive ved og ved med at stjæle fra folk!!!! Svineri
Ingen service
Fik aldrig kode til kontrol panel, og har derfor aldrig kunne bruge min HP og mails.
Har gennem lang tid prøvet at komme i kontakt med dem, uden held, de svarer simpelhen ikke, og nu er alle deres .dk mail lagt ned. hmmmm. betrygende.
ADVARSEL: Varen betalt, men servicen aldrig leveret
Bestilte for 21. sep 09 en servage konto. Valgte bankoverførsel da en anden skulle betale for hostingen. Ved en fejl kommer betaler til ikke at skrive referencekoden, men i stedet studmed.dk. Trods adskillige email og en kort periode respons via en "Helge" der lovede at oprette kontoen da man nu havde set dokumenation for betalingen via et screendump fra netbank, så er min brugerkonto aldrig aktiveret.
Skammeligt at den slags services fortsat kan findes på nettet. Surt jeg ikke havde hørt om Trustpilot inden, så havde jeg valgt en anden service end dem. Indtil videre har jeg for de 650kr kun fået 1½ mdr irritation.
PAS PÅ!
Vi bestilte på min arbejdsplads hosting hos denne skod virksomhed. Pengene blev trukket og så skete der aldrig mere. Ingen svar på mails som iøvrigt er deres eneste kontakt mulighed. Hold jer langt væk!
Meget ustabil
Servage har taget størstedelen af ALLE websites ned incl. deres eget web.
Fejlen har stået på i flere timer indtil videre, og det ser ikke ud til, at der sker noget som helst lige nu.
Det kunne være, at man snart skulle skifte hosting.
PS: hvorfor reklamere de med over 85 % tilfredse kunder? - når der kun er 50 %
Dårlig service og for ustabilt
Jeg bruger min Servage-side til at have store filer liggende, lige fra 50 MB til 1 GB eller mere, men der sker desværre det, at det aldrig er muligt at downloade en fil fra serveren til ens egen PC på 25MB+, uden at filen bliver beskadiget.
Derudover er der meget nedetid, og kontakter man support får man altid de samme standard svar om, at de kan flytte en til en ny cluster (hvilket ikke hjælper).
Servage er billig, ja, men det vidner kvaliteten også om.
Absolut ikke pengene værd.
Blev anbefalet Servage pga af deres størrelse og man selv kunne bestemme, en del over php-konfigurationen.
Fik en hjemmeside op at køre, den kørte fint indtil et par dage efter fortrydelsesretten var ophørt. Så mente Servage at den cluster min konto lå på var for usikker, og de flyttede min hjemmeside, og ødelagde hele min CHMOD'ning af div filer og mapper, så ALT, jeg mener ALT var total åben.
Jeg var taget på ferie samme dag og opdagede intet før jeg kom hjem en uge senere, jeg fik med møje og besvær hele denne CHMOD'ning på plads efter to timers koncentration.
Dagen efter blev den flyttet igen, jeg var desværre udrejst i nogle få dage uden computer med mit arbejde, og da jeg kom hjem var filerne væk og kontoen lukket, da der var blevet brugt for trafik derinde.
I de dage jeg var i udlandet med mit arbejde brugte jeg tiden til at rydde op på computeren for overflødige filer, i samme ombæring slettede jeg hjemmesidens backup, for jeg var jo sikker på jeg bare kunne tage en ny backup når jeg kom hjem, men nej der var intet at tage en backup af.
At de flytter en konto af sikkersmæssige årsager synes jeg er helt fint, men når de ødelægger sikkerheden på hjemmesiden og er fuldstændig ligeglade når man klager, kan jeg ikke bruge til noget som helst.
Deres pris på 39 kr pr måned i 14 måneder endte med at koste mig omkring 300 timers total spildt arbejde.
Efter dette skrev jeg til dem at de gerne måtte slette min konto, det kan de ikke, de kunne dog deaktivere min konto, den bev dog ikke deaktiveret mere end de stadig kunne sende mails til mig, reklamemails!
Hvem mon er interesseret i reklamemails fra dem, efter denne omgang?
Kanon service uden lige
Jeg har nu arbejdet med hjemmesider i en del år og servage har indtil videre vist sig fra den bedste side.
Jeg har tidligere været kunde hos Surftown.dk og Gigahost.dk, der begge slå så på en masse features, dog uden fuld understøttelse men det må man sige om servage.dk der er frie rammer og kanon support.
Alt i alt en rigtig god host, uanset om man er nybegynder eller gammel rotte i faget...
Rigtig billig hosting
Men desværre er de tit nede, og har ikke styr på tingene
Super hurtig service!
Jeg har nu været kunde hos Servage i godt og vel 2 år, og er meget tilfreds!
Deres support er i topklasse og svarer meget hurtigt på evt. spørgsmål!