Har havt internet (fiber) siden det var lagt i min gade. Vi har tidligere havt udfordringer, to gange, som blev løst rimeligt hurtigt og effektivt. For knap 2 måneder siden, miste vi forbind... Zobacz więcej
Kundenummer 2250543 12 dage ind i det nye år: Ingen oplysninger tilgængelige på mit.eniig.dk Hvorfor ikke genåbne den gamle app, indtil IT-afdelingen kommer tilbage fra ferie! Hvorfor ikke skri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
tilsendt pinkode 6 cifre. SE hjemmesiden kræver 8 cifre. Der kommer ingen forklaring. Chat løser intet. faktura bliver ikke tilsendt. Dette er et helt utroligt kaosfirma. Der kan kun ske fejl, når de... Zobacz więcej
O SE Energi & Klima
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.
| Energi Kundeservice | |
| Mandag-torsdag: | 8.00 - 17.00 |
| Fredag: | 8.00 - 16.00 |
| Telefon: 7011 5010 | |
| Stofa Kundeservice | |
| Mandag-fredag: | 8.00 - 19.00 |
| Telefon: 8830 3030 | |
| Min Side Selvbetjening | |
På vores selvbetjeningsside kan du se din elregning og dit forbrug 24/7, såfremt du bor i SEs forsyningsområde. Klik her for at logge ind. |
Vi har altid gode tips og tilbud til dig, der hjælper dig med at spare penge på din elregning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her, og få vores nyheder, tips og tilbud sendt på din e-mail. |
Edison Park 1, 6715, Esbjerg N
- 7011 5000
- trustpilot@se.dk
- www.se.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
SE har kørt en sag i retten mod mig
SE har kørt en sag i retten mod mig, SE taber sagen, 20/12-2018 er der domsafsigelse og SE skal betale mig sagsomkostninger.
Da jeg ikke har modtaget sagsomkostninger 24/1 - 2019 rykker jeg for betaling samt et rykkergebyr.
Jeg beder samtidig om at de tilbagebetaler et fejlagtigt indbetaling. Jeg høre intet fra dem.
Den 16/4 rykker jeg igen samt endnu et rykkergebyr, jeg får d.d. en mail fra deres advokat at de nu gerne vil betale for sagsomkostninger men ikke rykkergebyr ej heller vil de tilbagebetale de penge som fejlagtigt er blevet indbetalt.
SE er blevet et alt for stor og upersonligt virksomhed der ikke kan se at det er kunder de handler med men i stedet sender de alt til en advokat, og så bliver det rigtig upersonligt.
Mit råd er ikke at handle med SE.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Fabelagtig service af lattapon 👌🏻👌🏻…
Fabelagtig service af lattapon 👌🏻👌🏻 Utrolig servicemindet, forstående og rar at snakke med 😊

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Helt aldeles uprofessionelt firma med…
Helt aldeles uprofessionelt firma med dårlig ledelse. Kort sagt, brug dem ikke.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
kæmpe rykker og intet svar
SE Energi har - uden forudgående regning og opgørelse - sendt mig en rykker med et beløb, der er helt ude i hampen - over 11.000 for en lille toværelses lejlighed. Jeg forsøgte at komme igennem på telefon uden held. Skrev mail, intet svar. Modtog endnu en rykker, nu fra inkasso afdelingen, skrev tredje mail og har stadig ikke fået svar. Det er helt grotesk.
Maria Viskinde

Skiftede til SE energi fra Dong
Skiftede til SE energi fra Dong, efter en sælger i El-giganten løj omkring vilkårene. Dengang var der månedlig betaling og en måneds binding, men i virkeligheden var månedlig betaling ikke mulig og bindingen var af et halvt års varighed.
Det må man jo bide i sig, da man nogle gange bliver snydt.
Det værste er dog, at selvom de hårdnakket nægter at fakturere månedsvist, så er de ikke blege for, at snige små regninger og gebyrer ind hver måned - selvfølgelig uden på nogen måde at notificere om den nye regning/gebyr, hvilket er utroligt belejligt, når man nu kun tjekker den side hvert kvartal.
Senest er det blevet til et rykkerbrev vedrørende fraflyttet eller ophørt installation, men min elinstallation er som den har været siden jeg flyttede ind.
Om ikke andet, så er der heldigvis mange udbydere at vælge mellem, så der er ingen grund til overhovedet at spilde tid og penge på SE energi - især når de er så strategiske ikke at have en mailadresse til deres kundeservice, så man kan få noget på skrift.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Super flink og oprigtig interesseret i…
Super flink og oprigtig interesseret i ens behov (følelsen er der i hvert fald),
Snakkede med Lattapon som var behagelig og tog sig god tid til at sammenligne min nuværende og nye aftale på el og naturgas. Så vi er klart på vej ind som ny kunde.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Jeg har i dag chatten med Niels
Jeg har i dag chatten med Niels. Han hjalp mig igennem en udbetaling der første gang var gået i vasken. Tusinde tak for hjælpen Niels !
Christian Faurhøj

Elendig service
Jeg har tidligere chattet med kundeservice og fik kopi af chatten på mail med oplysning om, at jeg blot kunne besvare mailhenvendelsen hvis sagen skulle genoptages
Fik få meddelelse fra kundeservice at de ikke kunne bruge mailbesvarelsen da tracknumneret var mere en 30 dage gammel
Nu har de fået valget om de kan finde ud af at besvare min mail eller bekræfte min opsigelse.
Underlig måde for kundeservice

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Hold jer væk fra dette firma
Hold jer væk fra dette firma. Efter jeg ikke har boet i min gamle lejlighed i 6 måneder, får jeg stadig regninger. Ringer derind forklarer min situation, der var intet hjælp at hente, hun kunne simpelthen ikke lige finde min fraflytning, så nu skal jeg opkræves for halvt et års strøm, hvor jeg ikke engang har boet i Danmark. Dårlig stil og utrolig dårlig service. 45 minutter snakkede jeg med en fra kundeservice og personen hjalp intet. Denne sag bliver sendt til energiankenævnet, hvis i intet gør. Jeg har da jeg flyttede til udlandet opsagt alt også min elaftale!

Super behjælpelig kundeservice
Super behjælpelig kundeservice - stor ros til Niels, hjalp mig med alt hvad der skulle klares, både med min kærestes og min egen flytning!

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Vores oplevelse med SE Energi er ufatteligt ringe!
Vores oplevelse med SE Energi er desværre en stor skuffelse.
1. Deres sælgere, der står placeret ved diverse butikker, taler usandt. Vi fik at vide, at ser ingen binding var på et abonnement, men det der var naturligvis. Da man henvender sig angående det kommer man igennem til en medarbejder, som er ganske ligeglad.
2. Langsom kundeservice. Vi stiller spørgsmål, som de ikke svarer på - vi bliver blot ignoreret.
Hold jer væk fra dem.

Ingen hjemme?
Ingen hjemme? Hallo Syd Energi? Jeg forsøgte at skifte til jer i december 18 via et tilbud gennem Elgiganten. Jeg fik en velkomstmail, men aldrig en ordrebekræftelse. Jeg fik så senere en opkrævning på 300kr. Da jeg så forsøgte at kontakte jer både telefonisk (umuligt at komme igennem trods flere forsøg og halve timers venten) og pr mail hørte jeg aldrig fra jer. Men I kan tilsyneladende godt finde ud af at sende mig en rykker med gebyr på 100kr pålagt og inkassotrussel? I efterlader mig med følgende oplevelse: Uetisk adfærd og/eller inkompetence

Dårlig oplevelse igen med SE
Dårlig oplevelse igen med SE
5.3.2019 sendes mail til SE om at en kunde er afgået ved døden. Dette for at orientere SE om at regninger ikke kan blive betalt før Skifteretten har behandlet sagen. Får 5.3. mailsvar om at SE gør deres bedste for at besvare min henvendelse hurtigst muligt, senest inden for 3 hverdage.
8.3.2019 får jeg mail fra SE om at de desværre ikke har nået at behandle min henvendelse, og oplyser, at de ikke har glemt min sag, men at den vil blive behandlet hurtigst muligt.
I dag den 2.4.2019 er jeg stadig uden noget svar fra SE. Men der er kommet en rykkerskrivelse/trusselsbrev fra SE om at de på trods af gentagne rykkere ikke har modtaget betaling endnu, og at der kan ske afbrydelse af forsyningen. Dette brev fra SE er dateret 26.3.2019.
Jeg prøver så i dag at ringe til SEs inkassoafdeling, hvor jeg blot får oplyst, at de har travlt i kundeservice hvilket er grunden til at jeg ikke har fået nogen besvarelse på min mail af 5.3.2019. Da jeg giver udtryk for, at det jo ikke er noget jeg kan bruge til noget, når SE samtidig fortsætter med at sende rykkerskrivelser og trusselsbreve om afbrydelse af forsynigen, får jeg blot den besked af medarbejderen hos SE, at det ikke kan betale sig at hidse sig op.
Nej det kan det næppe, fordi der ikke er noget som helst der kan få SE til at ændre på deres meget dårlige kundeservice.
Så derfor måtte jeg meddele SE en pæn tak for samtalen.
Hvad er det egentlig SE tænker man skal gøre, når de i kundeservice ikke ekspederer de henvendelser der kommer med oplysninger om, at en kunde er afgået ved døden, men hvor de i inkassoafdelingen samtidig ikke har nogen tidsmæssige problemer med at køre på med rykkerskrivelser og trusler om afbrydelse af forsyningen.
Hvis det hele var sket den 1.april, så havde det været god humor.
Men det er ikke den 1. april - desværre.
Svend Nielsen

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Hold jer væk fra Syd Energi!
Hold jer væk fra Syd Energi!
Deres aconto beregninger er helt forkerte og når de så sender regningen hvor de har skudt 100% over det faktiske forbrug og man modtager en GIGA regning og spørg om det kan deles op trues man med rykkerer osv. Derudover havde vi ikke modtaget en regning fra Syd Energi siden august 2018 og modtager nu her slut marts en kæmpe regning fra dem. Vi har skiftet til nettopower for nogle måneder siden og kan ikke anbefale SE. Jeg var i dialog med SE omkring den manglende regning og ønsker en forklaring jeg fik lovet tilsendt på mail og har intet hørt fra dem.
Update:
SE har svaret jeg skal ringe ind til ks. Jeg kommer ikke til at ringe ind og sidde i kø i timevis. Mit kd nr var: 7203279
Sagen er slut, orker ikke at have noget med SE at gøre mere.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Der er mere end en ting galt
Jeg ringede d 25. Februar for at snakke om aconto for min nye ejendom. Der har på min nye ejendom boet 6 mennesker tidligere der ikke har sparet på strømmen. Da jeg fortæller at vi kun er to på adressen nu, og der derfor aldrig kommer til at kunne forbruge det samme, som de tidligere ejere, afviste i blankt at det kunne lade sig gøre på acontoen før om et år (aconto for et år ca. 23300,-) jeg valgte derfor at skifte elselskab.
Yderligere har jeg fundet ud af i har trukket ca. 3000,- fra min tidligere adresse, som jeg fraflyttede for 21 dage siden. Jeres kundeservice kunne udelukkende forholde sig til, at de kunne lukke abbonomenten ned med 4 eller 7 hverdages varsel, så jeg altså vil ende med at betale for en måneds elforbrug, for et sted jeg ikke længere bor...
Dette er på baggrund af at i siger ikke har fået afmelding fra sælger. Dette har jeg fundet ud af er usandt, i har simpelthen ikke behandlet ansøgningen som i modtog fra ejendomsmægleren fra ca. 20 dage siden. Jeg har ikke hørt noget yderligere fra jer om hvornår jeg får mine penge igen, men min ejendomsmægler, fortæller at jeg skal forvente ca. 4 uger før jeg får mine penge tilbage..
Hvis det så bare var det.....
Dengang jeg startede abbonomenten hos jer, hvor jeg vel og mærket har underskrevet et dokument med navn adresse osv. Sender i en bekræftelse om at jeg har abonnent hos jer. Med denne bekræftelse tænkte jeg ikke videre over det. Efter et par måneder undrede jeg mig over hvorfor ikke opkrævede mig noget. Aldrig har jeg brugt så lang tid på at overbevise nogen om at jeg ikke har betalt.. Det viser sig at i har sendt opkrævninger til en med samme navn som mig, forskellen er bare at han bor\boede i Sønderborg og jeg boede i Hvidovre..

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Værste svindler firma hold jer væk de…
Værste svindler firma hold jer væk de har ingen sans for kunder kun penge. Jeg har ikke fået ordrebekræftelse og har derefter ringet ind og fået opsagt abonnementet inden for fristen på de 14 dage nu har jeg så fået en mail med at det er startet op alligevel. Lad vær lad vær lad vær mef at få strøm hos dem de er ligeglade med dig.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Pålidelig god information fra Lattapon…
Pålidelig god information fra Lattapon med reel besparelse. Jeg får ellers mange opkald med "gode" tilbud, der i virkeligheden ikke lever op til forventningerne

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Lattapon fra SE Energi og Klima…
Lattapon fra SE Energi og Klima kontaktede mig tlf.for rådgivning om hvad SE kunne tilbyde. Samtidig ville han høre, om vi, som kunde, var tilfredse.Jeg blev gjort bekendt med flere ting omkring vores aftale, som jeg ikke i forvejen var vidende om. Så det var en rigig fin samtale. Tak for det.
Det skal også bemærkes, at vi har oplevet et god besparelse på vores forbrug, efter vi blev kunde hos SE Energi & Klima

Ren fup
Ren fup! Kan ikke komme igennem til dem, og kan ikke se den regning som jeg lige har fået en rykker på under selvbetjening...