SE Energi & Klima Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har havt internet (fiber) siden det var lagt i min gade. Vi har tidligere havt udfordringer, to gange, som blev løst rimeligt hurtigt og effektivt. For knap 2 måneder siden, miste vi forbind... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Kundenummer 2250543 12 dage ind i det nye år: Ingen oplysninger tilgængelige på mit.eniig.dk Hvorfor ikke genåbne den gamle app, indtil IT-afdelingen kommer tilbage fra ferie! Hvorfor ikke skri... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

tilsendt pinkode 6 cifre. SE hjemmesiden kræver 8 cifre. Der kommer ingen forklaring. Chat løser intet. faktura bliver ikke tilsendt. Dette er et helt utroligt kaosfirma. Der kan kun ske fejl, når de... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Zakład energetyczny
  3. Gazownia

O SE Energi & Klima

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Energi Kundeservice
Mandag-torsdag: 8.00 - 17.00
Fredag: 8.00 - 16.00
Telefon: 7011 5010

Stofa Kundeservice
Mandag-fredag: 8.00 - 19.00
Telefon: 8830 3030

Min Side Selvbetjening

På vores selvbetjeningsside kan du se din elregning og dit forbrug 24/7, såfremt du bor i SEs forsyningsområde. Klik her for at logge ind.

Vi har altid gode tips og tilbud til dig, der hjælper dig med at spare penge på din elregning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her, og få vores nyheder, tips og tilbud sendt på din e-mail.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

SE har kørt en sag i retten mod mig

SE har kørt en sag i retten mod mig, SE taber sagen, 20/12-2018 er der domsafsigelse og SE skal betale mig sagsomkostninger.
Da jeg ikke har modtaget sagsomkostninger 24/1 - 2019 rykker jeg for betaling samt et rykkergebyr.
Jeg beder samtidig om at de tilbagebetaler et fejlagtigt indbetaling. Jeg høre intet fra dem.
Den 16/4 rykker jeg igen samt endnu et rykkergebyr, jeg får d.d. en mail fra deres advokat at de nu gerne vil betale for sagsomkostninger men ikke rykkergebyr ej heller vil de tilbagebetale de penge som fejlagtigt er blevet indbetalt.
SE er blevet et alt for stor og upersonligt virksomhed der ikke kan se at det er kunder de handler med men i stedet sender de alt til en advokat, og så bliver det rigtig upersonligt.
Mit råd er ikke at handle med SE.

17 kwietnia 2019

Hej Palle

Tak for din anmeldelse. Det er en træls anledning, og jeg og mine kolleger er naturligvis kede af at høre om tvisten og din utilfredshed med os. Tvister som her er heldigvis sjældne, men derfor er det stadig utrolig ærgerligt for alle parter, når en sag ikke har kunnet løses i mindelighed.

I forhold til betalingen af sagsomkostningerne har jeg lige forhørt mig, og overførslen er sket i forgårs, så beløbet nu burde fremgå på din konto.

Line L, SE.

Oceniono na 5 z 5

Fabelagtig service af lattapon 👌🏻👌🏻…

Fabelagtig service af lattapon 👌🏻👌🏻 Utrolig servicemindet, forstående og rar at snakke med 😊

16 kwietnia 2019

Hej Mia

Mange tak for din fine anmeldelse., din ros er givet videre til medarbejderen.

Oceniono na 1 z 5

Helt aldeles uprofessionelt firma med…

Helt aldeles uprofessionelt firma med dårlig ledelse. Kort sagt, brug dem ikke.

16 kwietnia 2019

Hej Benny

Jeg er ked af at du har haft denne oplevelse med os.
Hvis der er noget som jeg kan være behjælpelig med, så må du meget gerne kontakte vores kundeservice på tlf. 7011 5010, og spørger direkte efter mig.

Oceniono na 1 z 5

kæmpe rykker og intet svar

SE Energi har - uden forudgående regning og opgørelse - sendt mig en rykker med et beløb, der er helt ude i hampen - over 11.000 for en lille toværelses lejlighed. Jeg forsøgte at komme igennem på telefon uden held. Skrev mail, intet svar. Modtog endnu en rykker, nu fra inkasso afdelingen, skrev tredje mail og har stadig ikke fået svar. Det er helt grotesk.
Maria Viskinde

13 kwietnia 2019

Hej Maria

Jeg beklager meget at du har oplevet udfordringer med at komme igennem til vores kundeservice. Vi er lige nu mere tilgængelig på telefonen, og ønsker gerne dit opkald. Du må meget gerne kontakte os igen på tlf. 7011 5010 og spørger efter mig. Så vil jeg rigtig gerne kigge nærmere på din sag

Skiftede til SE energi fra Dong

Skiftede til SE energi fra Dong, efter en sælger i El-giganten løj omkring vilkårene. Dengang var der månedlig betaling og en måneds binding, men i virkeligheden var månedlig betaling ikke mulig og bindingen var af et halvt års varighed.
Det må man jo bide i sig, da man nogle gange bliver snydt.

Det værste er dog, at selvom de hårdnakket nægter at fakturere månedsvist, så er de ikke blege for, at snige små regninger og gebyrer ind hver måned - selvfølgelig uden på nogen måde at notificere om den nye regning/gebyr, hvilket er utroligt belejligt, når man nu kun tjekker den side hvert kvartal.

Senest er det blevet til et rykkerbrev vedrørende fraflyttet eller ophørt installation, men min elinstallation er som den har været siden jeg flyttede ind.

Om ikke andet, så er der heldigvis mange udbydere at vælge mellem, så der er ingen grund til overhovedet at spilde tid og penge på SE energi - især når de er så strategiske ikke at have en mailadresse til deres kundeservice, så man kan få noget på skrift.

12 kwietnia 2019

Hej Kenney

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit skifte over til os.

Da du desværre ikke har efterladt et referencenummer, har jeg ikke mulighed for at kigge dybere ind i sagen og se hvad der er sket.
Jeg vil gerne hjælpe dig med en afklaring, hvis du kontakter vores kundeservice på 7011 5010. Du må meget gerne spørge direkte efter mig, så vil jeg være behjælpelig med at give dig et overblik over hvad der er sket.

Oceniono na 5 z 5

Super flink og oprigtig interesseret i…

Super flink og oprigtig interesseret i ens behov (følelsen er der i hvert fald),
Snakkede med Lattapon som var behagelig og tog sig god tid til at sammenligne min nuværende og nye aftale på el og naturgas. Så vi er klart på vej ind som ny kunde.

12 kwietnia 2019

Hej Karina

Mange tak for din fine anmeldelse, i forbindelse med at du har været i dialog med os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag chatten med Niels

Jeg har i dag chatten med Niels. Han hjalp mig igennem en udbetaling der første gang var gået i vasken. Tusinde tak for hjælpen Niels !
Christian Faurhøj

11 kwietnia 2019

Hej Christian

Tak for din fine anmeldelse, din ros er givet videre til Niels.

Elendig service

Jeg har tidligere chattet med kundeservice og fik kopi af chatten på mail med oplysning om, at jeg blot kunne besvare mailhenvendelsen hvis sagen skulle genoptages
Fik få meddelelse fra kundeservice at de ikke kunne bruge mailbesvarelsen da tracknumneret var mere en 30 dage gammel
Nu har de fået valget om de kan finde ud af at besvare min mail eller bekræfte min opsigelse.
Underlig måde for kundeservice

10 kwietnia 2019

Hej Per

Jeg beklager at dine henvendelser ikke er blevet besvaret.

Da du desværre ikke har efterladt et referencenummer, så har jeg ikke mulighed for at søge dig frem og se hvad dine henvendelser drejer sig om.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7011 5010, og spørge efter mig. Så kan vi sammen få kigget på dine henvendelser.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma. Efter jeg ikke har boet i min gamle lejlighed i 6 måneder, får jeg stadig regninger. Ringer derind forklarer min situation, der var intet hjælp at hente, hun kunne simpelthen ikke lige finde min fraflytning, så nu skal jeg opkræves for halvt et års strøm, hvor jeg ikke engang har boet i Danmark. Dårlig stil og utrolig dårlig service. 45 minutter snakkede jeg med en fra kundeservice og personen hjalp intet. Denne sag bliver sendt til energiankenævnet, hvis i intet gør. Jeg har da jeg flyttede til udlandet opsagt alt også min elaftale!

9 kwietnia 2019

Hej Anne,

Jeg beklager at din flytning ikke er blevet registreret,
som har medført du har fået en regning på 6 måneder hvor du ikke har boet i lejligheden,

Da du desværre ikke har efterladt et referencenummer, kan jeg desværre ikke søge frem og se hvad der præcist er sket, du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, og spørge direkte efter mig, så kan vi se på sagen sammen.

Super behjælpelig kundeservice

Super behjælpelig kundeservice - stor ros til Niels, hjalp mig med alt hvad der skulle klares, både med min kærestes og min egen flytning!

3 kwietnia 2019

Hej Kenneth,

Mange tak for din fine anmeldelse, din ros er givet videre til Niels :-)

Oceniono na 2 z 5

Vores oplevelse med SE Energi er ufatteligt ringe!

Vores oplevelse med SE Energi er desværre en stor skuffelse.

1. Deres sælgere, der står placeret ved diverse butikker, taler usandt. Vi fik at vide, at ser ingen binding var på et abonnement, men det der var naturligvis. Da man henvender sig angående det kommer man igennem til en medarbejder, som er ganske ligeglad.

2. Langsom kundeservice. Vi stiller spørgsmål, som de ikke svarer på - vi bliver blot ignoreret.

Hold jer væk fra dem.

Hej Lasse,

Vi har desværre ikke sælgere stående ved diverse butikker, den eneste butik vi har
et samarbejde med er Elgiganten, de som sælger vores produkt er naturligvis lært op i,
vores aftaler, ikke at udelukke der kan ske fejl,
Du har desværre ikke efterladt et referencenummer, så jeg kan ikke se dybere hvad der er sket,
men jeg vil gerne hjælpe dig med en afklaring, hvis du kontakter vores kundeservice på 7011 5010, og spørger direkte efter mig, så skal jeg være dig behjælpelig samt få svaret på de spørgsmål som du må mangle svar på.

Ingen hjemme?

Ingen hjemme? Hallo Syd Energi? Jeg forsøgte at skifte til jer i december 18 via et tilbud gennem Elgiganten. Jeg fik en velkomstmail, men aldrig en ordrebekræftelse. Jeg fik så senere en opkrævning på 300kr. Da jeg så forsøgte at kontakte jer både telefonisk (umuligt at komme igennem trods flere forsøg og halve timers venten) og pr mail hørte jeg aldrig fra jer. Men I kan tilsyneladende godt finde ud af at sende mig en rykker med gebyr på 100kr pålagt og inkassotrussel? I efterlader mig med følgende oplevelse: Uetisk adfærd og/eller inkompetence

Hej Jakob,

Jeg beklager at dit skifte til SE ikke er gået som planlagt, der kan desværre være flere
årsager til at det ikke er sket som aftalt,
Jeg kan desværre ikke søge dig frem på det reference nummer du har sendt med, men hvis du kontakter kundeservice på 7011 5010, og spørger efter mig, får vi løst hvad der er sket,
samt får kigget på opkrævningen,

Dårlig oplevelse igen med SE

Dårlig oplevelse igen med SE
5.3.2019 sendes mail til SE om at en kunde er afgået ved døden. Dette for at orientere SE om at regninger ikke kan blive betalt før Skifteretten har behandlet sagen. Får 5.3. mailsvar om at SE gør deres bedste for at besvare min henvendelse hurtigst muligt, senest inden for 3 hverdage.
8.3.2019 får jeg mail fra SE om at de desværre ikke har nået at behandle min henvendelse, og oplyser, at de ikke har glemt min sag, men at den vil blive behandlet hurtigst muligt.
I dag den 2.4.2019 er jeg stadig uden noget svar fra SE. Men der er kommet en rykkerskrivelse/trusselsbrev fra SE om at de på trods af gentagne rykkere ikke har modtaget betaling endnu, og at der kan ske afbrydelse af forsyningen. Dette brev fra SE er dateret 26.3.2019.
Jeg prøver så i dag at ringe til SEs inkassoafdeling, hvor jeg blot får oplyst, at de har travlt i kundeservice hvilket er grunden til at jeg ikke har fået nogen besvarelse på min mail af 5.3.2019. Da jeg giver udtryk for, at det jo ikke er noget jeg kan bruge til noget, når SE samtidig fortsætter med at sende rykkerskrivelser og trusselsbreve om afbrydelse af forsynigen, får jeg blot den besked af medarbejderen hos SE, at det ikke kan betale sig at hidse sig op.

Nej det kan det næppe, fordi der ikke er noget som helst der kan få SE til at ændre på deres meget dårlige kundeservice.

Så derfor måtte jeg meddele SE en pæn tak for samtalen.

Hvad er det egentlig SE tænker man skal gøre, når de i kundeservice ikke ekspederer de henvendelser der kommer med oplysninger om, at en kunde er afgået ved døden, men hvor de i inkassoafdelingen samtidig ikke har nogen tidsmæssige problemer med at køre på med rykkerskrivelser og trusler om afbrydelse af forsyningen.
Hvis det hele var sket den 1.april, så havde det været god humor.
Men det er ikke den 1. april - desværre.

Svend Nielsen

Hej Svend,

Jeg beklager mange den lange svartid du har oplevet i forbindelse med din henvendelse,
vi har desværre haft ekstraordinært travlt, som gør at vi løber rigtig stærkt lige nu for at prøve at indhente vores lange svartid.
Du har desværre ikke efterladt et reference nummer, som gør at jeg kan spore dig frem, og se hvad der konkret er sket, hvilket jeg naturligvis gerne vil,
Hvis du ønsker, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, og spørg gerne direkte efter mig.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra Syd Energi!

Hold jer væk fra Syd Energi!

Deres aconto beregninger er helt forkerte og når de så sender regningen hvor de har skudt 100% over det faktiske forbrug og man modtager en GIGA regning og spørg om det kan deles op trues man med rykkerer osv. Derudover havde vi ikke modtaget en regning fra Syd Energi siden august 2018 og modtager nu her slut marts en kæmpe regning fra dem. Vi har skiftet til nettopower for nogle måneder siden og kan ikke anbefale SE. Jeg var i dialog med SE omkring den manglende regning og ønsker en forklaring jeg fik lovet tilsendt på mail og har intet hørt fra dem.

Update:

SE har svaret jeg skal ringe ind til ks. Jeg kommer ikke til at ringe ind og sidde i kø i timevis. Mit kd nr var: 7203279
Sagen er slut, orker ikke at have noget med SE at gøre mere.

26 marca 2019

Hej Philip
Vores aconto beregninger er beregnet ud fra det forbrug der har været forrige år på din adresse. Aconto beregningen fastsættes af netselskabet i dit område. Netselskabet vil altid være den samme, uafhængig af hvem du vælger som el leverandør.

Efter 3 måneder har man som kunde mulighed for at anmode om ændring af acontoforbrug ved at kontakte vores kundeservice. Herefter sendes anmodningen ind til netselskabet, som godkender eller afviser anmodningen.

Jeg er naturligvis ked af at høre du ikke har modtaget dine regninger, men kun rykkere. For at jeg kan kigge nærmere på din henvendelse, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, og spørge direkte efter mig, da jeg ikke har mulighed for at verificerer dig ud fra din anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Der er mere end en ting galt

Jeg ringede d 25. Februar for at snakke om aconto for min nye ejendom. Der har på min nye ejendom boet 6 mennesker tidligere der ikke har sparet på strømmen. Da jeg fortæller at vi kun er to på adressen nu, og der derfor aldrig kommer til at kunne forbruge det samme, som de tidligere ejere, afviste i blankt at det kunne lade sig gøre på acontoen før om et år (aconto for et år ca. 23300,-) jeg valgte derfor at skifte elselskab.
Yderligere har jeg fundet ud af i har trukket ca. 3000,- fra min tidligere adresse, som jeg fraflyttede for 21 dage siden. Jeres kundeservice kunne udelukkende forholde sig til, at de kunne lukke abbonomenten ned med 4 eller 7 hverdages varsel, så jeg altså vil ende med at betale for en måneds elforbrug, for et sted jeg ikke længere bor...
Dette er på baggrund af at i siger ikke har fået afmelding fra sælger. Dette har jeg fundet ud af er usandt, i har simpelthen ikke behandlet ansøgningen som i modtog fra ejendomsmægleren fra ca. 20 dage siden. Jeg har ikke hørt noget yderligere fra jer om hvornår jeg får mine penge igen, men min ejendomsmægler, fortæller at jeg skal forvente ca. 4 uger før jeg får mine penge tilbage..
Hvis det så bare var det.....
Dengang jeg startede abbonomenten hos jer, hvor jeg vel og mærket har underskrevet et dokument med navn adresse osv. Sender i en bekræftelse om at jeg har abonnent hos jer. Med denne bekræftelse tænkte jeg ikke videre over det. Efter et par måneder undrede jeg mig over hvorfor ikke opkrævede mig noget. Aldrig har jeg brugt så lang tid på at overbevise nogen om at jeg ikke har betalt.. Det viser sig at i har sendt opkrævninger til en med samme navn som mig, forskellen er bare at han bor\boede i Sønderborg og jeg boede i Hvidovre..

21 marca 2019

Hej Alexander.
Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse, i forbindelse med at have været i dialog med vores kundeservice.
Vi har naturligvis mulighed for at anmode netselskabet om at ændre dit aconto forbrug. For at en sådan anmodning bliver godkendt, skal du have været registreret på adressen i mindst 3 måneder. Dermed vil netselskabet have dokumentation nok til at sætte et realistisk aconto forbrug for dig, så jeg er ked af at høre du er blevet oplyst det ikke kan lade sig gøre før du har været registreret i mindst 12 måneder på adressen.

Netselskabet fastsætter dit aconto forbrug ens, uanset hvilken el leverandør du har valgt.

I forhold til din tidligere adresse, hvor du har været fraflyttet for 21 dage siden, så er det desværre ikke muligt for os at gå tilbage i tiden. I fraflytning skal meldes til os senest 4 hverdage før en skærings dato, i forhold til markedsforskrifterne fra Energinet. Dette er desværre en regel vi som handels selskab ikke har mulighed for at gradbøje.
Hvis sælger har henvendt sig rettidigt via en mail til os, skal vi naturligvis rette os efter denne. Hvis sælger har sendt os en e-mail vedr. flytningen, har han modtaget et autosvar med et sagsid, som er sælgers kvittering for at flytningen er meldt. Såfremt du har dette sagsid, har jeg mulighed for at kigge nærmere på det.

Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på hele din oplevelse, da det tyder på at vi kunne have håndteret din henvendelse anderledes. Jeg kan dog desværre ikke finde dig i vores system ud fra denne anmeldelse. Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice på 70115010, og spørge direkte efter mig.

Oceniono na 1 z 5

Værste svindler firma hold jer væk de…

Værste svindler firma hold jer væk de har ingen sans for kunder kun penge. Jeg har ikke fået ordrebekræftelse og har derefter ringet ind og fået opsagt abonnementet inden for fristen på de 14 dage nu har jeg så fået en mail med at det er startet op alligevel. Lad vær lad vær lad vær mef at få strøm hos dem de er ligeglade med dig.

21 marca 2019

Hej Anders.
Jeg er ked af at du har fået en dårlig oplevelse, i forbindelse med at have været i kontakt med vores kundeservice.
Jeg kan ud fra din anmeldelse ikke verificerer dig, men vil meget gerne kigge nærmere på det. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på 70115010 og spørge direkte efter mig.

Oceniono na 5 z 5

Pålidelig god information fra Lattapon…

Pålidelig god information fra Lattapon med reel besparelse. Jeg får ellers mange opkald med "gode" tilbud, der i virkeligheden ikke lever op til forventningerne

20 marca 2019

Hej Steen
Mange tak for din gode anmeldelse. Jeg vil give din feedback videre til min kollega.

Oceniono na 5 z 5

Lattapon fra SE Energi og Klima…

Lattapon fra SE Energi og Klima kontaktede mig tlf.for rådgivning om hvad SE kunne tilbyde. Samtidig ville han høre, om vi, som kunde, var tilfredse.Jeg blev gjort bekendt med flere ting omkring vores aftale, som jeg ikke i forvejen var vidende om. Så det var en rigig fin samtale. Tak for det.
Det skal også bemærkes, at vi har oplevet et god besparelse på vores forbrug, efter vi blev kunde hos SE Energi & Klima

18 marca 2019

Hej Marianne,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Ren fup

Ren fup! Kan ikke komme igennem til dem, og kan ikke se den regning som jeg lige har fået en rykker på under selvbetjening...

15 marca 2019

Hej Oliver,

Jeg beklager mange gange vi har været svære at træffe,
vi er lige nu meget tilgængelig på telefonen, og ønsker gerne dit opkald,
spørg meget gerne efter mig da jeg gerne vil hjælpe dig med at finde
din originale regning.

Caroline, SE

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej