Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

LEDERARMBAND Ich habe ein Armband in der Größe XXXL bestellt. Laut Scottsberry sollte diese Größe zwischen 20,5 cm und 21,5 cm liegen. Geliefert wurde mir jedoch ein Armband mit 24 cm (!!) Läng... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde en näsduk (Italiensk mörkgrå näsduk i ull herringbone) till min kavaj från Neckwear på söndag kväll. Snabbt gick det så hade jag den i brevlådan hemma redan på tisdag (bor i Stockholm).... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestellung und Versand liefen reibungslos. Habe mehrere Fliegen bestellt und bin von der Qualität überzeugt. Tolle Designs/Muster mit hochwertigem Material - fühlt sich gut an. Jede Fliege kommt in e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z dodatkami
  2. Sklep z odzieżą męską

Napisane przez firmę

Scottsberry is a one stop shop for men's accessories. By designing and manufacturing the products without intermediaries, we can offer high quality products at competitive prices.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Har bestilt vare for 8 dage siden

Har bestilt vare for 8 dage siden, men aldrig modtaget ordren eller en ordre bekræftelse. Har skrevet til kundeservice som lover svar inden for 24 timer, hvilket hellere ikke er sket.

3 marca 2026

Kære Trine,
Vi beklager den oplevelse, du har haft.
Vi har besvaret din forespørgsel og forsøgt at kontakte dig flere gange. Desværre var der et teknisk problem med leveringen af vores e-mails, hvilket betød, at vores svar ikke nåede frem til din oprindelige e-mailadresse.
Vi har nu kontaktet dig fra en anden e-mailkonto for at sikre, at kommunikationen fungerer, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig yderligere.
Kontakt os igen, hvis der er andet, du har brug for hjælp til. Med venlig hilsen, Sandra, Scottsberry

Oceniono na 4 z 5

Dårlig kvalitet, ingen service overhovedet!

Bestilte manchetknapper til gave. Modtog aldrig ordrebekræftelse, ej heller på mail efter forespørgsel. Jeg vil gerne returnere varen da de ikke lever op til pris og forventninger. Der var ingen returlabel med i pakken. Jeg får ingen svar på mail, når jeg spørger hvad jeg skal gøre!!!.
EFTERFØLGENDE: Tekniske vanskeligheder hos Scottsberry gjorde at jeg ikke modtog deres svar på min mail. Problemet er løst og jeg har fået vejledning til returnering af mit køb.
Sagen endte med en god oplevelse (tak til Sandra)

25 lutego 2026

Hej Inge,
Mange tak for din opdatering!
Vi beklager igen de tekniske problemer, der forhindrede vores svar i at nå frem til dig i første omgang. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at tilbyde.
Vi er meget glade for, at vi kunne løse situationen, og at det endte med en positiv oplevelse. Du er altid velkommen tilbage, og tak for din forståelse. Med venlig hilsen, Sandra, Scottsberry

Allt gick bra

Allt gick bra, rosetten är fin.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Scottsberry

Tack så mycket för din recension! Kul att du gillar flugan. Varmt välkommen åter!

Mvh

Amazing Customer Service

I ordered a leather bracelet for my husband’s Christmas on 12th December. Unfortunately, through no fault of Scottsberry the parcel didn’t arrive for 23 days. During this time I contacted Scottsberry. I spoke to a lovely lady called Sandra. She couldn’t do enough to help me. She organised a replacement bracelet to be sent to myself straight away. This was shipped immediately and i received an email confirming such. In between times the original parcel turned up. I contacted Scottsberry to advise I now had received both parcels. They were so gracious and told me to accept the replacement bracelet as a goodwill gesture for the delay of my order. The quality of the bracelet is exceptional and my husband was over the moon to receive it!! Wouldn’t hesitate to buy from or recommend Scottsberry. Also their Customer Service is superb, if for any reason something does go wrong,. Thanks again Sandra for all your help!

7 stycznia 2026

Hi Irene,

Thank you so much for taking the time to share such a thoughtful review.

I’m really glad we were able to help during the delivery delay and that everything worked out in the end. Situations like this are never ideal, but it truly means a lot to hear that you felt supported throughout the process. I’m especially happy to know that the bracelet lived up to your expectations and that your husband was so pleased with it – that’s exactly what we hope for.

Your kind words about our customer service and your recommendation genuinely mean a great deal to us. Thank you once again for your patience, understanding, and trust in Scottsberry. Welcome back any time!

Kindest regards,

Oceniono na 3 z 5

Lang tid undervejs

Bestilte en vare d. 28 december og d. 29. fik jeg en ordrebekræftigelse og senere en mail med at varen var sendt og et tracking nummer til Dao, men jeg har ikke modtaget min pakke og kan ikke tracke den ved Dao.
Jeg sendte en mail til dem d. 5. januar og trods de skriver at man hører indenfor 24 timer, har jeg stadig intet hørt.
HAR NU MODTAGET MIN PAKKE OG ÆNDRE DERFOR MIN ANMELDELSE

8 stycznia 2026

Hej Anette,
Tak for din anmeldelse. Vi har besvaret begge dine e-mails inden for den lovede tidsramme. Hvis du ikke har set svarene, bedes du tjekke din spam-mappe. Din pakke blev afsendt fra vores lager den 29. december, og på grund af helligdage i forbindelse med jul og nytår påvirker dette naturligvis leveringstider og svartider.
Vi er glade for, at din pakke blev leveret til dig den 8. januar. Tak, fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse. Kontakt vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen, Sandra

Oceniono na 1 z 5

Bytt namn från neckwearshop.com

Bytt namn från neckwearshop.com
Samma dåliga support och dom försöker lura en på pengar. Tur att man tog kontakt med Klarna som kunde återbetala mig. :)

1 stycznia 2026

Odpowiedź od Scottsberry

Den senaste beställningen vi kan se från dig genomfördes under 2023 och inga nya köp har registrerats därefter.

Vi använde tidigare domännamnet neckwearshop.com. Domänbytet genomfördes för att samla verksamheten under vårt varumärkesnamn Scottsberry och innebar inga förändringar i bolag, ansvar eller kundservice. Mer information om detta finns på: https://www.scottsberry.com/sv/scottsberry-neckwear

Påståendet om att vi skulle försöka lura kunder på pengar är allvarligt och saknar grund. Vi bedriver vår verksamhet seriöst och hanterar ärenden enligt fastställda rutiner och i dialog med berörda parter.

Vänliga hälsningar

Oceniono na 5 z 5

Great customer service and excellent…

Great customer service and excellent quality

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hi Marianne, Great to hear that you’re happy with both the customer service and the quality! We really appreciate you taking the time to share your experience. Welcome back any time!

Sandra

Oceniono na 2 z 5

received my order of 1 pair men's…

received my order of 1 pair men's shirt sleeve garters, colour black, the bands are scratched bright metal showing through ,with slight discolouration ,not what i would expect from a company with a good reputation ,if i didn't need these for an event this weekend i would return them for a refund ,however i do need then so will keep them but wont use this company again

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hi Peter, Thank you for taking the time to leave a review. We’re very sorry to hear that the sleeve garters arrived with visible scratches and slight discoloration, and we fully understand your disappointment, especially with an upcoming event.

We’ve also reached out to you by email so we can help you directly. Please reply to the email when you have a moment.

Kind regards,
Sandra

LEDERARMBAND

LEDERARMBAND
Ich habe ein Armband in der Größe XXXL bestellt. Laut Scottsberry sollte diese Größe zwischen 20,5 cm und 21,5 cm liegen. Geliefert wurde mir jedoch ein Armband mit 24 cm (!!) Länge. Das hat mich sehr überrascht, da ich bereits ein Armband mit 21,5 cm besitze, das perfekt passt.

Zwar wird erklärt, wie das Handgelenk gemessen werden soll, jedoch nicht, wie die Armbandlänge korrekt bestimmt wird. Eine klare und verlässliche Längenangabe würde unnötige Rücksendungen und zusätzliche Kosten vermeiden.

Insgesamt wirkt die Größenangabe ungenau und führt zu Verwirrung. Hier besteht dringend Verbesserungsbedarf.

Das Armband ist Qualitativ und optisch gut.

29 listopada 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hallo, vielen Dank für Ihr Feedback!
Unsere Größentabelle basiert auf dem Handgelenkumfang, damit man sein Handgelenk einfach messen und anschließend die passende Größe auswählen kann. Wir stimmen jedoch vollkommen zu, dass es hilfreich ist, zusätzlich auch die tatsächliche Armbandlänge anzugeben. Das werden wir künftig überprüfen und klarer kommunizieren. Vielen Dank, dass Sie uns darauf aufmerksam gemacht haben – solche Hinweise helfen uns, die Informationen weiter zu verbessern.

Wenn Sie Unterstützung benötigen, wenden Sie sich gern an unseren Kundendienst. Wir helfen Ihnen selbstverständlich weiter.

Mit freundlichen Grüßen,

Suverän service.

20 listopada 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hej, stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service – det betyder mycket för oss! Varm välkommen åter!

Alles perfekt

Alles perfekt, Bestellung Lieferung Produkte 👍🏽

28 października 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hallo, vielen Dank für Ihre Bewertung!

Schön zu hören, dass mit Bestellung, Lieferung und Produkt wirklich alles perfekt war – so soll es sein, und wir freuen uns sehr, dass Sie zufrieden sind.

Bra leverans

Bra leverans, bra kvalitet!

27 października 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hej, stort tack för din recension!

Vad fint att höra att leveransen fungerade bra och att du är nöjd med kvaliteten på produkten – Välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Great quality bracelet- perfect present…

Great quality bracelet- perfect present for my brother. Very pleased with it.

26 października 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hi, thank you so much for your lovely review!

We’re really happy to hear that the bracelet made the perfect gift for your brother and that you’re pleased with the quality. You’re always welcome back whenever you need something special again!

Snabbt svar på mejl

Snabbt svar på mejl, toppenleverans, fin produkt !
Sandra var en toppenkontakt att mejla med !

12 listopada 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hej, stort tack för din fantastiska recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och servicen – och tack för de fina orden! Det betyder mycket. Du är varmt välkommen tillbaka!

Great product

Great product, lovely bracelet

25 października 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hi, thank you so much for your kind review!

We’re delighted to hear that you’re happy with the bracelet and that it met your expectations. Hope to see you back again soon!

Godt produkt

Godt produkt, der svarede til det afbillede og levering til den tid der var lovet.

23 października 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hej, tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at produktet levede op til forventningerne, og at leveringen kom som lovet. Du er altid velkommen tilbage hos os!

Venlig hilsen,

Paketet anlände snabbt

Paketet anlände snabbt. Armbandet var väldigt fint och känns som bra kvalité. Var present till sambo, han blev mycket nöjd.

24 października 2025

Odpowiedź od Scottsberry

Hej Emma, stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att armbandet uppskattades och att din sambo blev nöjd med presenten. Härligt också att allt kom fram snabbt! Du är varmt välkommen tillbaka.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej