SCOOTER-DELE Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt en NC cdi, dagen efter ankom varen desværre havde cdi'en en defekt så den skulle byttes hvilket han gjorde uden bøvl. Bestemt ikke sidste gang jeg har brugt ham Bestilte et k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

besilte følgende 5 dele 1:et stempel kit til min suzuki dm50 2:bundpakning 3:toppakning 4:powerluftfilter 5:nåleje alle ting kom 1 til 2 dage efter alt var der plus klistermærker men... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et cylinderkit, noget olie og andre diverse smådele derfra - pakken kom indefor den lovede tid, dog manglede min olie. Jeg sendte en mail til dem, og olien kom dagen efter. Inden j... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sprzedawca skuterów

O SCOOTER-DELE

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Scooter-Dele.dk finder du Danmarks største udvalg af reservedele, udstyr samt tilbehør til din scooter og så til Danmarks bedste priser!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

158 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det gik hurtigt med at få delene

Det gik hurtigt med at få delene, og god service.

13 kwietnia 2018

Hej Benny

Mange tak for din anmeldelse og vi er glade for at høre, at du synes godt om vores service.

Ha' en god weekend!

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et komplet ledningsnet til…

Jeg købte et komplet ledningsnet til min kymco fever og troede at overdelen med stik til alle kontakterne på styret og lygterne også var med.Men det var en reservedel sammen med speedometeret. Men de ville gerne afmontere det fra speedometeret og sende det til mig uden beregning .Magen til service skal man sku lede længe efter .Så de kan kun varmt anbefales. Hilsen Arne

9 kwietnia 2018

Hej Arne

Tusind tak for din anmeldelse - den betyder meget for os!

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Ha' en rigtig god dag

Oceniono na 3 z 5

Måtte returner på grund af at…

Måtte returner på grund af at scooter-dele mente delene passet på min scooter men det gjorde de ikke det har kostet mig 125kr i fragt scooter-dele ville kun ca 30kr.

Er dog blevet kontakt af scooter-dele i dag. Dagen efter jeg har givet dem en stjerne. og de har overført 125kr til mig sys dog det er lidt mærkeligt at et opslag her kan ændre det så nu får de 3 sjerner her fra

Jeg vil dog sige at jeg havde ringet til jer men jeg blev ikke informeret om at skulle kontakte jer igen i forhold til resten af portoen. Før jeg skrev her.

4 kwietnia 2018

Hej Esben

Tak for dialogen og din anmeldelse.

Vi kan endnu en gang beklage, at der i dit tilfælde, er sket en fejl og fordi vi altid ønsker tilfredse kunder, reagerer vi selvfølgeligt på din anmeldelse/henvendelse.

Vi havde handlet på fuldstændig samme måde om du havde ringet eller mailet til os i stedet - så det er der skam ikke noget mærkeligt i, for vi skal jo gøres opmærksom på, at vi har lavet en fejl førend vi kan rette den...

Scooter-Dele.dk, 2556 2949

God service, Hurtig levering

21 marca 2018

Hej John

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du synes godt om vores services!

Ha' en dejlig dag

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering og ingen problemer 👍

15 marca 2018

Hej Henrik

Vi er glade for, at du synes vores levering er hurtig og at du ikke har haft nogle problemer - så dan skal det nemlig også være!

Men hvad kan vi gøre for at den sidste og 5. stjerne kommer på??

Men Venlig Hilsen
Scooter-Dele.dk, 2556 2949

Fint nok ;) 4 dages levering

13 marca 2018

Hej Philip

Din pakke blev sendt med GLS d. 15/2 og lå klar til levering hos Kvikly i Tranbjerg allerede dagen efter kl. 10.23, hvorefter du har kunnet afhente den.

Vi kan se at du først har afhentet din pakke d. 19/2!
Vi levere pakker på 1-2 hverdage og i dit tilfælde er dette også overholdt, for GLS har leveret din pakke på 24 timer og du har så ventet 3 dage med at hente den, så leveringen er ikke 4 dage...

Har du spørgsmål til dette eller vil se en udskrift fra GLS, må du gerne kontakte os :)

Scooter-Dele.dk, tlf. 2556 2949

Hurtig levering.

Hurtig levering og god betjening.

12 marca 2018

Hej Else

Mange tak for din anmeldelse og vi er glade for at du synes godt om vores services!

Nemt

Nemt og billigt

6 marca 2018

Hej Rene

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, men hvad skal der til førend vi får den sidste stjerne :)

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig ekspedition.

God og hurtig ekspedition.
Efter forgæves opkald til butikken ringede butikken tilbage, vel og mærket EFTER endt telefontid, se DET er klasse 👍

3 marca 2018

Hej Henrik!

Mange tusind tak for din anmeldelse! En del af vores kundeservice er, at vi altid ringe tilbage til vores kunder, det er vi glad for at du sætter pris på :)

Ha' en god weekend!

Oceniono na 1 z 5

Uacceptabel

Jeg bestilte inden kl 15 og regnede med at pakken blev sendt samme dag som i reklamerer med. Men jeg fik den først en uge efter. Det er under al kritik

15 lutego 2018

Hej Anja!

Vi kan desværre ikke levere pakken hurtigere fordi, som du kan se nedenunder, er den bestilt efter pakkerne er afhentet den fredag:

Du bestiller og betaler først din ordre fredag d. 11. Maj kl. 17:26 (altså ikke inden kl. 15:00), og derfor kan vi desværre først afsende din ordre om mandagen (d. 14. Maj) - pakkelabelen udskrives om formiddagen kl. 10:23, din pakke ankommer til GLS kl. 17:42 (afhentes hos os kl. 14.30) og den ligger klar til afhentning i Kvickly dagen efter (tirsdag d. 15. Maj) kl. 12:07, hvor du henter den en lille time senere, kl. 13:00...

Vi lover ikke levering hen over en weekend, men 1-2 hverdage, for hverken vi eller GLS arbejder i weekenden :) Det er hurtig levering(!) - men det er altid irriterende at skulle vente på sin pakke, hvilket også er derfor vi skriver på hjemmesiden, hvad seneste bestillingstid er, for at vi kan overholde den lovede leveringstiden på 1-2 hverdage (seneste bestillingstid for GLS er faktisk også kl. 14.00).

Men uanset hvad, er vi kede af, at du her 2. gang, har haft en dårlig oplevelse med din handel hos os, også selvom, det ikke var noget vi kunne have undgået :(

Og hvis der er noget du er tvivl om er du altid velkommen til at ringe til os på 2556 2949.

👍👍👍

Hurtig levering og god service.

10 lutego 2018

Hej Torben!

Mange tak for din anmeldelse og vi er glade for at du synes godt om vores services og leveringstider...

Oceniono na 5 z 5

God service, altid behjælpelig og hurtig forsendelse...

8 lutego 2018

Hej Uffe!

Dejligt med glade kunder! Mange tak for din anmeldelse og positive feedback på vores services!

Ha' en god weekend

Gode priser hurtig levering

Kan klart anbefales

7 lutego 2018

Hej Brian!

Mange tak for din anmeldelse, feedback samt din anbefaling af vores webshop! Det betyder meget for os!

Lækker oplevelse

Lækker oplevelse, hurtig fragt! :)

6 lutego 2018

Hej Daniel!

Godt at høre at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os! Vi takker mange gange for anmeldelsen :)

Ha' en skøn dag!

Oceniono na 5 z 5

hurtigt og super handel kan kun …

hurtigt og super handel kan kun andbefale super firma

4 lutego 2018

Hej Imre!

Mange tak for din anmeldelse og anbefalingen af vores webshop - det sætter vi meget stor pris på!

Ha' en dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Meget god servis flink dame jeg talte …

Meget god servis flink dame jeg talte med, hun vidste alt om det jeg havde bestilt.

29 stycznia 2018

Hej Peter & Doris!

Mange tak for anmeldelsen og dejligt at vi kunne hjælpe og at i synes godt om vores service!

Ha' en dejlig dag!
Team Scooter-Dele.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej